Cum alegem cel mai potrivit hoverboard?

Hoverboard – pentru aventurierul din tine

Hoverboard-ul este senzația secolului. Este trendy și chic. Știați că el a fost popularizat de filmul ”Back to the future”? Te ajută să te deplasezi cu ușurință prin orașul aglomerat. Este ideal de folosit de adulți și copii. Este atât de popular încât se recomandă a fi folosit în descoperirea orașelor când suntem în vacanță. Plimbarea cu un hoverboard prin mulțime este pentru aventurierul din tine!

Am încercat și eu la un moment dat. Sunt curioasă și dornică să încerc tot ce ne aduce nou tehnologia. Am avut posibilitatea să fac un ”hoverboard drive test” și m-am distrat de minune. Mai am mult de lucrat la menținerea echilibrului. Dar senzația…, senzația este levitare cu minim de efort.

Cum alegem cel mai potrivit hoverboard?

Te-ai decis să îți cumperi un hoverboard. Dar cum știi să-l alegi pe cel mai potrivit hoverboard pentru tine? La ce detalii trebuie să fii atent? De unde e bine să-l achiziționezi? Am adunat pentru tine câteva informații. Sper să-ți fie de folos!

1. Cumpără din magazine specializate, cum e Airmotion

Am o mai mare încredere în magazinele de specialitate. Dau mai mare crezare unui produs cumpărat dintr-un astfel de magazin. Primim toate informațiile de care avem nevoie. Putem să-l testăm pe loc sub supraveghere și îndrumare. Cel mai important, primim certificat de garanție. Nu vă lăsați influențați de magazinele care vând astfel de produse foarte ieftin. Cel mai probabil, ei nu pot oferi garanție.

2. Alege un hoverboard care combină calitatea și performanța

Există diferențe între modelele realizate în 2015 și cele actuale. Pentru a se evita diverse accidente, s-au îmbunătățit bateriile și sistemul de control pentru a respecta standardele în vigoare. Cele mai noi modele, pot fi controlate cu ajutorul unui smartphone.

3. Vrei să prinzi încredere în tine? Alege un hoverboard în culoare preferată!

Dacă îți dorești un model deosebit, îți recomand acest hoverboard Airmotion H1 Purple Graffiti. Acest model mi-a atras atenția pentru că este disponibil în 8 culori diferite. Așa sigur îți găsești unul care să se potrivească stilului tău.

cel mai potrivit hoverboard

Majoritatea oamenilor aleg culoarea neagră. Tu îndrăznește să alegi o culoare veselă. Așa vei atrage toate privirile. Vei căpata mai multă încredere în tine. În plus, cel mai potrivit hoverboard trebuie să fie colorat pentru a te atrage!

4. Atenție la dimensiunea roților

Roțile de hoverboard sunt de trei dimensiuni: 6.5 inch, 8 inch și 10 inch. Cele cu roți mici sunt mai ușoare și mai ușor de transportat. Ele se recomandă pentru suprafețe largi, netede. Pentru alte tipuri de suprafețe, chiar și teren accidentat, optează pentru roți de 10 inch.

Alege cu atenție cel mai potrivit hoverboard pentru tine!

Dincolo de partea de distracție, trebuie să urmărim caracteristicile unui hoverboard. Știind exact pentru ce avem nevoie de el, ce culoare, cu ce vine el în plus, putem alege cel mai potrivit hoverboard. Nu ezita să pui întrebări înainte de a-l achiziționa. Află tot ce îți dorești să știi și tot ce e nevoie. Apoi, bine informat, vei putea face cea mai bună alegere pentru tine!

Tu ce părere ai despre hoverboard? Ce culoare are cel mai potrivit hoverboard pentru tine?

18 thoughts on “Cum alegem cel mai potrivit hoverboard?”

  1. Eu nu știu dacă aș folosi așa ceva,mi-ar fi frică, nu din altă cauză. Însă pentru adolescenți sigur e super distractiv!
    Dacă mi-aș învinge frica și eu l-aș încerca!

    Mi-ar plăcea unul cu teme florale sau inimi :))

    Reply
  2. Mă și văd pe unul.. încercând sa îmi țin echilibrul! Este un gadget ce a stârnit interesul și baiatului meu. Așa ca, poate pe viitor chiar voi avea ocazia sa pun în aplicare sfaturile tale.

    Reply
  3. Multumim mult pentru sfaturile si ideile oferite. Mie cred ca mi-ar fi frica sa-l folosesc, nefiind o prietena tare buna cu echilibrul.

    Reply
  4. Ar fi foarte tare sa imi iau si eu un hoverboard. M-am plimbat cu unul si mi-a fost un pic greu cu echilibrul la inceput, dar m-am obisnuit rapid. Mi-as mai dori sa fie usurel si sa nu cantareasca foarte mult. Culoarea nu este chiar asa o problema

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.