Cum a devenit crema de noapte Derma E preferata mea

17

Crema de noapte Derma E – crema mea preferată de noapte

Ritualul meu de îngrijire al tenului este sfânt. Demachierea este obligatorie dimineața și seara. Dimineața mă revigorează. Seara curăță praful și mizeria adunate peste zi. Cremele de față pe care le folosesc zi de zi, sunt alese cu grijă. Testate inițial mostre. Dacă reușim să ne înțelegem, cumpăr crema. Aud multe femei care spun că seara sunt prea obosite pentru îngrijirea tenului. Este probabil cea mai mare greseală pe care o face o femeie. În timpul nopții, pielea se odihnește și absoarbe mai ușor crema.

crema de noapte Derma E

Crema de noapte Derma E – pentru o piele fină dimineața

Mi se terminase crema de noapte și nu mai știam ce să aleg. Apoi am primit cadou crema de noapte Derma E. Ambalajul frumos, miros puțin prea tare pentru mine. Însă o textură fină, o cremă care se absoarbe rapid în piele, cu asta m-a cucerit. Seara, după demachiere, aplic un strat subțire pe față și pe gât. Nu uit niciodată să aplic crema de noapte seara înainte de culcare. Aceasta este hrana de bază pentru tenul meu. Vreau să mă bucur până adânci bătrâneți de un ten curat și sănătos.

crema de noapte Derma E

Impresii după 2 luni de folosire a cremei de noapte Derma E, seară de seară

Folosesc crema de noapte Derma E de două luni de zile. Deocamdată am ajuns doar la jumătatea cutiei. Deci crema ajunge cam pentru 6 luni. Stratul de cremă nu trebuie să fie gros. Îmi place mult că intră în piele rapid. Surpriza cea mai mare a fost senzația de dimineața. Pielea este extrem de fină, de catifelată. de sănătoasă. Așa că seara oricât de obosită aș fi, nu uit de crema de noapte Derma E. Doar astfel mă pot bucura dimineața de o piele fină și frumoasă.

crema de noapte Derma E

Îngrijirea este baza pentru un ten frumos

Oboseala nu este o scuză pentru neglijarea tenului. Nu durează mai mult de 3-5 minute demachierea și aplicarea unei creme. Însă aceste minute dimineața și seara folosite pentru îngrijire, pot face minuni în timp. Știu că majoritatea cred că îngrijirea tenului se face doar când e necesar sau când apar primele riduri. Însă cu cât vom folosi mai temeinic produse de îngrijire, cu atât ridurile vor apărea mai târziu și cu atât pielea noastră va fi tânără o lungă perioadă de timp.

Care este crema de noapte preferată? Ați încercat crema de noapte Derma E? Ce părere aveți?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

17 Comments

  1. Tot mai multă lume lauda această cremă și povestește atât de multe despre ea, încât îmi doresc și eu să o încerc și să mă bucur de tot ce poate să-i ofere tenului meu.

  2. o am si eu. Am primit-o de la DermaE pentru testare. Mai aveam de la ei o spuma de curatare. Cu aceea nu m-am impacat prea bine, dar crema imi place si mie pentru ca e spornica si chiar se simt efectele utilizarii ei in cateva zile (pielea devine mult mai neteda). Mie chiar imi place mirosul ei.

Leave A Reply

Read previous post:
smartphone
La ce trebuie să fim atenți când alegem un smartphone?

Te gândești să cumperi un smartphone nou? Cine nu își dorește un smartphone nou? Mai ales că suntem asaltați din...

Close