5 cosmetice necesare vara

12

Cosmetice necesare vara – comandă din timp

Vara avem mai mult timp și inspirație pentru a ne machia. Așa se face că la sfârșit de primăvară trebuie să cumpărăm cosmetice necesare vara. În fiecare anotimp, avem nevoie de cosmetice diferite. În plus, vara participăm la diferite evenimente. Iar în vacanță, la plajă, avem alte nevoi.

Știu că poate părea greu de înțeles pentru un bărbat. Însă să nu uităm un lucru! Bărbații apreciază femeile îngrijite și puse la punct. Sunt atenți la detalii, chiar dacă nu lasă să se vadă. Femeile nu se aranjează doar pentru ele, ci și pentru a fi o apariție plăcută ochiului.

5 cosmetice necesare vara

Vara este foarte cald. Așa că avem nevoie de produse rezistente pe toată durata zilei. Dar și cosmetice care să fie lejere, să nu încarce tenul. Iată ce produse ar trebui să achiziționezi la început de vară:

  • Cremă de față cu SPF ridicat

Eu am simțit-o pe pielea mea, din păcate. Deși am tenul închis la culoare, rar se arde, am pățit-o. În urmă cu 2 ani, la mare, în Italia, soarele mi-a ars pielea în timp scurt de expunere. Am conștientizat efectele nocive ale soarelui. De atunci, nu mai ies din casă fără să aplic o cremă de față cu SPF 50. Îmi place să fiu bronzată, dar prefer să am un ten mai alb, dar mai sănătos.

Alege o cremă de față cu SPF ridicat, cu textură lejeră. E important să fie și o bună bază de machiaj. Și crema să intre rapid în piele, fără a lăsa tenul gras sau lipicios.

  • Produse pentru buze

Buzele și pielea de lângă buze este foarte sensibilă. Trebuie îngrijită și protejată de razele soarelui. Vara, nu îmi lipsește balsamul de buze cu SPF mare. Nu ies la plajă fără el, niciodată.

Dacă e necesar să mă machiez, aleg glossurile care hidratează bine buzele. Iar dacă am nevoie să reziste culoarea pe termen lung, aleg creionul de buze sau rujul mat. Ne tentează rujurile sidefate, dar au tendința să se întindă.

cosmetice necesare vara

  • Parfumuri fresh, florale

Multe persoane renunță la parfumuri pe durata verii. Sau în zilele prea fierbinți. Eu nu pot să renunț la parfum nicio zi. E un obicei de-al meu la care nu doresc să renunț. Sunt o mare iubitoare de parfumuri dulci. Însă vara tind să le înlocuiesc cu parfumuri fresh, florale. De cele mai multe ori aleg să le comand de aici. Gama de parfumuri cu diverse arome este mare. Am de unde să aleg parfumul potrivit de vară.

  • Seturi de machiaj

Vara, paletele de farduri cuprind culori calde, sidefate. Trebuie să alegem trusa machiaj cu mare grijă. Eu optez pentru truse complete. De multe ori, trebuie să le iau cu mine în vacanțe sau la evenimente. Doresc una completă pentru a nu aglomera bagajul/geanta.

Aleg pudra de față cât mai matifiantă pentru a împiedica tenul să lucească. Fardurile pudră le aleg în detrimentul celor cremă. Nu uit niciodată de primer pentru a mă asigura că machiajul rămâne intact.

  • Rimel rezistent la apă

În sezonul cald, optam pentru rimel rezistent la apă. Chiar dacă necesită mai mult timp pentru îndepărtare. Există branduri bune pe piață, le puteți încerca pentru a-l găsi pe cel potrivit. Aveți grijă dacă aveți ochii sensibili. Aplicați acasă înainte de a participa la un event. Rimelurile rezistente la apă pot afecta uneori ochii sensibili.

Aveți opțiunea de a alege gene false sau extensii de gene pentru a evita disconfortul rimelului rezistent la apă. Fiecare produs are avantaje și dezavantaje. Alege ce ți se potrivește mai bine.

Tu ce cosmetice necesare vara folosești cel mai des? Care dintre cele 5 cosmetice ți se pare cel mai important, vara?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. Toate sunt importante, insa crema cu SPF o vad cea mai indispensabila. Cand merg la mare imi iau si rimel rezistent la apa, in rest nu prea folosesc

  2. parfumurile mie imi pot lipsi vara, mai ales daca sunt in vacanta. Aleg, in schimb, deodorante bune cu miros placut. Crema cu factor de protectie este pe lista si la mine si musai si apa micelara folosita rece, de la frigider.

  3. Crema este cea care ma insoteste pe timpul verii in geanta. La cat de sensibila sunt la soare, am nevoie mereu de protectie. Intru pe site sa vad cu ce oferte ma delectez acum 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Durere de Zeruya Shalev
Durere de Zeruya Shalev recomandare de carte

Durere de Zeruya Shalev - o lectură tulburătoare Durere de Zeruya Shalev este o carte pe care o aveam în...

Close