Corvin Optik – cel mai nou magazin de ochelari din Cluj

25

Corvin Optik – cel mai nou magazin de ochelari din Cluj

Știți că îmi place să descopăr locuri noi. Pe cele mai bune și mai frumoase, vi le recomand și vouă. Mă pregătesc de ceva timp să vă povestesc despre cel mai nou magazin de ochelari din Cluj.

Magazinul Corvin Optik este situat în zona centrală a orașului Cluj-Napoca, pe strada Regele Ferdinand, nr. 21. Orarul magazinului este L-V 10-19, iar S între 9-13. 

Corvin Optik

Susțin afacerile făcute din pasiune, de tineri. Consider că ei trebuie sprijiniți. Iar atunci când fac o treabă bună, trebuie încurajați. Orașul nostru avea nevoie de un magazin de ochelari aparte. De ce spun asta? Vă voi lămuri mai jos!

Ce ochelari de soare găsim la Corvin Optik?

Ne-am obițnuit să găsim în toate magazinele aceleași produse. Spre bucuria mea, aici am găsit o pereche de ochelari de soare la care visam de ceva timp. Spre fericirea mea, erau pe mărimea mea și aveau un preț bun. Mie îmi place să am lucruri unicat. Degeaba avem multe magazine, dacă oferta e aceeași.

Corvin Optik

Corvin Optik are rame pentru ochelari și ochelari de soare de la branduri renumite, cum ar fi:

 • Roberto Cavalli, Swarovski, Tom Ford, Pepe Jeans, Polaroid,
 • INVU, Sover, H1N1, Tisard, Etnia Barcelona, Rodenstok,
 • Laura Ashley, Sunfire, Reserve, Timberland,
 • Lapo, Seiko.

Corvin Optik

Am găsit aici o ramă minunată de la Swarovski. Mai, mai că aș purta ochelari de vedere!

Corvin Optik Swarovski

Corvin Optik

Da, ochelarii de soare trebuie să ne protejeze ochii de razele solare. Dar ținem cont și de model. Altfel am avea doar o pereche de ochelari toată viața. Astfel avem mai multe perechi și le purtăm în funcție de ocazie.

Ce servicii medicale oferă Corvin Optik?

Corvin Optik nu este doar un magazin de ochelari. Ei oferă și servicii medicale oftalmologice, și anume:

 • Consult oftalmologic general complet.
 • Prescripție de lentile de contact.
 • Prescripție ochelari cu și fără ciclopegie (cu picături/fără picături).
 • Examen fund de ochi.
 • Tensiune intraoculară.
 • Topografie corneană (cu Optikron Piccolo).
 • Orthokeratologie.
 • Depistarea și corecția Keratoconusului cu lentile de contact dure.

Cabinetul este dotat cu aparatură de ultimă generație. Este cald și primitor, cu personal amabil dispus să îți explice tot ce e nevoie să știi.

Corvin Optik

Ce ochelari de soare am ales eu?

În magazin, am găsit o mulțime de modele interesante. Am fost tentată să încerc toți ochelarii de soare. Îmi place să încerc și modele mai extravagante. Am încercat cam tot ce mi-a atras atenția. Cel mai greu a fost să mă decid asupra unui singur model. Dacă ar fi fost după mine, aș fi plecat cu mai multe perechi. Dar soțul mi-a fost alături, ca de obicei, și m-a temperat.

Corvin Optik

Corvin Optik

Corvin Optik

Care pereche vi se pare mai interesantă? Voi purtați ochelari de soare? Puteți citi aici despre importanța lor! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

25 Comments

 1. Unul dintre accesoriile mele preferate o reprezinta ochelarii de soare! 😀
  Mi-au placut mult cei negri gen cat-eye, de mult urmaresc si eu o pereche de genul.

 2. Port ochelari de soare pentru ca a inceput sa ma deranjeze soarele si pentru ca ma stramb altfel si imi fac riduri aiurea in jurul ochilor. Merg pe ochelari polarizati incerc sa gasesc modele care sa ma avantajeze

 3. Mă bucur că ai un nou magazin unde poți merge pentru controluri la ochi și, desigur, minunații ochelari de soare!! 😘 Îmi place mult modelul pe care ți l-ai ales! Mi-ar trebui și mie ceva de acest tip.

 4. daar ce sot dragut ai tu, Mihaela! cum s-a gandit el sa te tempereze ca sa aiba grija de bugetul familiei 😀
  Hai sa porti sanatoasa ce ti-ai luat. Nu stiu de ce, daar ceva imi spune ca o sa mai cumperi ochelari anul asta.

 5. Imi plac mult ochelarii de soare. Am perechi pe care i-am luat din simplul motiv ca mi se par potriviti cu fizionomia mea chiar daca nu sunt polarizati. Imi doresc sa ajung si eu intr-un astfel de magazin pentru ca sunt convinsa ca nu plec cu mana goala. Esti foarte frumoasa si imi place mult cum iti sta parul

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cadouri de Ziua Îndrăgostiților
Top 7 cele mai potrivite cadouri de Ziua Îndrăgostiților

În căutarea de cadouri de Ziua Îndrăgostiților Avem mai puțin de o lună până la Ziua Îndrăgostiților. Adică, mai puțin de...

Close