Conferința de leadership feminin The Woman – „Ageless Success”

A fi femeie este o bucurie, dar și o provocare. Multe femei încă se luptă cu prejudecăți și preconcepții. Ambiția și curajul le caracterizează și decid că vor mai mult și pot mai mult. Participarea la conferințe, ne ajută să cunoaștem persoane noi și să evoluăm. Mă bucur când se organizează conferințe dedicate femeilor.

Cu sufletul deschis și cu multă bucurie, aleg să particip la astfel de conferințe unde întâlnesc femei puternice și dornice de evoluție. Iubesc că sunt femeie! Sprijin și susțin, ori de câte ori am posibilitatea, femeile din jurul meu! Este important să fim unite!

Despre Conferința de leadership feminin

The Woman – „Ageless Success”


O nouă ediție a Conferinței The Woman, eveniment anual dedicat leadershipului feminin, are loc în 30 martie 2023 la Cluj-Napoca. Ediția din acest an se conturează în jurul ideii de „ageless succes”, demonstrând că într-adevăr reușita unui lucru pe care ni-l propunem, nu este condiționată de vârstă sau de alte piedici „tradiționale” ci ține de ambiția, de perseverența și probabil de o doză de încăpățânare a fiecăruia dintre noi.

*Peste 500 de femei sunt așteptate în cadrul celei mai mari conferințe din România dedicată leadershipului feminin. Evenimentul se desfășoară pe parcursul unei zile, iar structura evenimentului presupune prezentări la scena The Woman, zona expozițională pentru creare de contacte și socializare, o zonă de interviuri și multe surprize.

Despre tematica aleasă de către The Woman

„Vârsta nu ar trebui să fie un obstacol în calea unei persoane de a-și atinge obiectivele și de a-și arăta potențialul. Unii au cunoscut succesul în carieră la o vârstă tânără, în timp ce alții au ajuns în vârf după
ce au trecut prin mai multe experiențe de viață și au dobândit cunoștințe valoroase pe parcurs. Persoanele mai în vârstă pot aduce experiență și înțelepciune în munca lor, în timp ce persoanele mai tinere pot aduce energie și creativitate.

În cele din urmă, succesul unei persoane depinde de mulți alți factori, în afară de vârstă, care pot varia în funcție de contextul și obiectivele individuale ale fiecăruia, cum ar fi atitudinea și felul în care ne raportăm la noi și ceilalți, munca, dorința de învățare și dezvoltare, perseverența sau abilitatea de a face față provocărilor.“ – Crina Ciocian, The Woman.

The Woman Crina Ciocian

Vârsta nu ar trebui să fie singurul criteriu luat în considerare atunci când se acordă o poziție de management sau leadership. Aptitudinile și abilitățile personale, capacitatea de a comunica și de a lucra în echipă, precum și motivația și pasiunea pentru domeniu, pot fi mai importante decât vârsta, în ceea ce privește ocuparea unei astfel de poziții cheie. Uneori, o atitudine pozitivă poate ajuta o persoană să facă față rovocărilor și să se concentreze pe realizarea obiectivelor sale, în drumul spre ucces. Alteori, o persoană care are o sete continuă de cunoaștere și care este dispusă să învețe și să se dezvolte va fi mai capabilă să se adapteze la schimbările din mediul său de lucru și să se îmbunătățească constant.

De cele mai multe ori, succesul necesită un efort constant și o dedicare de lungă durată. O persoană care muncește din greu și care este perseverentă vă fi mai capabilă să treacă peste obstacole și să își atingă obiectivele. Adesea, succesul presupune depășirea obstacolelor și a provocărilor și pasiunea este cea care face diferența. Dar succesul poate însemna diferite lucruri pentru diferite persoane. Succesul este definit de fiecare persoană în parte, în funcție de obiectivele și valorile sale
personale. Pentru unii, succesul poate însemna realizarea unor obiective profesionale, cum ar fi avansarea în carieră sau câștigarea unor recompense în domeniu. Pentru alții, succesul poate avea legătură cu partea personală, cum ar fi formarea unei familii sau obținerea unui
grad de învățământ avansat.

Unii asociază succesul cu realizarea echilibrului între viața profesională și viața personală. În cele din urmă, succesul este subiectiv și nu ține cont de vârstă. Atena Boca (fondator La Primul Bebe), unul dintre speakerii acestei ediții definește, într-o singură fază, succesul astfel:

„Succesul vine atunci când îți câștigi libertatea de a fi cine ești cu adevărat, în fața oricui.“

The Woman Atena Boca

Nu există o vârstă specifică la care poți începe un proiect nou. Poți începe oricând dacă ai ideile, resursele și determinarea necesare. Unii oameni încep proiecte noi la o vârstă tânără, în timp ce alții aleg să înceapă proiecte mai târziu în viață, după ce au acumulat experiență și
cunoștințe în industria din care fac parte.

Există numeroase femei care și-au reinventat cariera la diferite vârste. **Oprah Winfrey și-a început cariera ca prezentatoare de știri la o televiziune locală din Nashville, Tennesse, iar, ulterior, a devenit una dintre cele mai cunoscute personalități de televiziune din Statele Unite,
găzduind unul dintre cele mai de succes talk-show-uri din lume.
**Julia Child a fost cunoscută ca autoarea unui bestseller culinar, „Mastering the Art of French Cooking”, după ce și-a reinventat cariera la vârsta de 50 de ani.
**J.K. Rowling a început să scrie seria de cărți „Harry Potter” în timp ce era întreținută de stat și a devenit una dintre cele mai bine vândute autoare din istorie.
**Vera Wang și-a început cariera ca jurnalist și redactor la Vogue, dar și-a reinventat cariera la vârsta de 40 de ani ca designer de rochii de mireasă, devenind un nume de referință în domeniu.

Eveniment cu tradiție, structura ediției cuprinde 3 paneluri sub formă de dialog sau discursuri individuale, zona expozițională deja consacrată care oferă invitaților experiențe, cadouri și surprize, o zonă de interviuri și zona de socializare, un bun prilej pentru networking și creare de contacte. Evenimentul se încheie cu un pahar de prosecco.


Inspirație, educație și dezvoltare la

Conferința The Woman


De-a lungul timpului, pe scena The Woman au urcat femei care au făcut performanță în industriile din care fac parte. Femeile prezente au realizat lucruri notabile în domeniile lor și ele reprezintă o sursă puternică de inspirație pentru alte femei. Cu fiecare an, conferința a oferit comunității mai multe sfaturi și povești despre reușite și atingerea obiectivelor, punând accent pe leadershipul feminin.
Discuțiile, networkingul și participarea la zona expo pot oferi oportunitatea de a socializa cu alte femei care au experiență în domenii diverse și de a învăța de la acestea.

Comunitatea The Woman devine, cu fiecare an, o sursă puternică de inspirație și încurajare.


„Ați făcut o treabă extraordinară cu eventul de ieri și sunt convinsă ca ați primit un feedback superb din toate părțile, exact așa cum meritați. Toată munca și energia voastră s-a simțit până în cele mai mici detalii și există sute de femei extrem de recunoscatoare pentru energia de ieri, femei printre care mă număr și eu.“ – Anca Balas, participantă eveniment.

The Woman

An de an, The Woman pune lumina pe acele femei successful, femei care au atins succesul în industriile din care fac parte, femei care muncesc zi de zi pentru a avea ceea ce ele definesc succes, femei care prin activitatea lor au redefinit succesul într-un domeniu sau altul, femei pentru care succesul nu are limită de vârstă.

The Woman

Biletele ediției din acest an pot fi achiziționate de pe site-ul conferinței The Woman: www.conference.thewoman.ro.
Evenimentul The Woman este organizat de către Libero Events, iar poveștile edițiilor anterioare pot fi regăsite, de asemenea, pe site.

The Woman

6 thoughts on “Conferința de leadership feminin The Woman – „Ageless Success””

  1. Ce imi place sa vad atatea femei la un loc. 🙂 Sigur ca varsta nu este sau nu ar trebui sa fie un impediment in calea succesului mai ales ca traim vremuri bune in care se zice ca am mai primit in dar 25 de ani si ca maturitatea incepe abia la 50 de ani asa ca avem tot timpul din lume sa facem ceea ce ne dorim.

    Reply
  2. Ce eveniment interesant! Mi-ar plăcea să particip.
    Bineînțeles că succesul nu are legătură cu vârsta iar când sete vorba despre femei, cu atât mai mult.
    Mulțumesc pentru informații, mi-au mers la suflet!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.