Comuniune de Ann Patchett recomandare lectură

14

Comuniune de Ann Patchett – bestseller

Comuniune de Ann Patchett este un roman nebun. Coperta te atrage, pui mâna pe ea și nu o mai lași. La început, nu știi ce să crezi despre poveste. Dar continui mânat de curiozitate, că doar oameni suntem. Și așa descoperi viața de familie, chiar dacă destul de întortocheată. Nu toate lecturile sunt clasice. Unele ne surprind prin complexitate. De luat în vacanță.

Cartea poate fi comandată de pe site-ul Libris. În categoria Literatură universală, veți găsi această carte, dar și multe altele, numai bune de luat în vacanță.

Comuniune de Ann Patchett – o splendoare de roman

Acesta este primul indiciu pe care îl primim despre poveste. Vom citi un roman splendid și nu îi pot contrazice.

Unele familii sunt menite să rămână împreună toată viața. Altele se destramă și întotdeauna copiii au de suferit. Pe moment, dragostea ne orbește și luăm decizii fără a ne gândi la viitor. Totul pare atât de roz până când realitatea ne lovește.

Beverly este căsătorită cu Fix și au trei copii împreună. La botezul mezinei, Bert vine la petrecere, chiar dacă nu a fost invitat oficial. Un moment crucial care va dezbina două familii. Va reuni alta, însă șase copii vor fi mereu între două case. Copiii au vârste diferite și păreri diferite despre situație. Însă nimeni nu ține cont de părerea lor și de binele lor.

Fiecare copil își va expune punctul de vedere. Vom putea înțelege cum văd copiii, la vârste diferite, ruptura dintre părinți. Și cât de mult le poate influența destinul, egoismul părinților.

Cartea urmărește dezvoltarea în timp a celor șase copii. Analizează alegerile lor în viață în funcție de ce au văzut acasă. Drumul pe care apucă fiecare este influențat de starea emoțională din acel moment.

Comuniune de Ann Patchett

Roman plin de detalii din sufletul a șase copii

La început, e haos, dezbinare, dezrădăcinare. Puși în fața faptului împlinit, copiii învață să accepte situația, chiar dacă nu e pe placul lor. E interesant de observat, cum fiecare copil are propria părere despre experiență. Romanul este plin de detalii și ne ajută să ne conturăm o părere despre fiecare personaj.

O carte de citit în liniște și de analizat. Poate și o bună lecție de viață. Ne îndeamnă să fim mai puțini egoiști când e vorba de destinul unor copii. Viața de familie nu e întotdeauna ușoară. Însă un alt partener, nu reprezintă o garanție pentru o viață mai bună!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

  1. Sunt de acord ca atunci cand devi parinte nu mai poti fi egoist pentru ca orice lucru pe care alegi sa-l faci va afecta mai multe vieti si atunci trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a lua o hotarare care implica o schimbare majora in viata.

  2. Cred ca e o carte din care chiar avem ce invata. Cu siguranta fiecare copil are perceptia sa despre toate intamplarile ce au avut loc si acestea ii vor influenta in alegerile viitoare.

  3. Cristina Dragomir on

    este destul de dureros atunci cand adultii iau dezicii fara a le pasa de felul cum acestea vor afecta viata copiilor. Nu zici nici sa lasi copiii sa te conduca, dar trebuie tinut cont si de parerile si sentimentele lor, nu? Atunci de ce ii mai facem?

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
mașină mai sigură
Sfaturi pentru o mașină mai sigură

O mașină mai sigură - drumuri în siguranță Ne dorim o mașină mai sigură pentru a ne simți în siguranță....

Close