ClujBloggersMeet ediția I – impresii

3

ClujBloggersMeet – ediția I

Sunt blogger de 8 ani. Îmi place mult ceea ce fac. Îmi place să întâlnesc oameni din blogosferă. M-am bucurat când Alina Lerca m-a invitat la prima ediție ClujBloggersMeet. Am fost plăcut surprinsă de organizare, dar și de numărul mare de participanți. Sper ca aceste întâlniri să fie constante.

ClujBloggersMeet

Alina Lercă a invitat niște speakeri cu povești interesante. De la fiecare am avut ce să învățăm. Oriflame și Farmec ne-au surprins cu cadouri frumoase. Surpriza din pachet a fost un daily planner pentru o organizare cât mai eficientă de la La Dolce Vita Lifestyle.

ClujBloggersMeet

Despre speakerii de la ClujBloggersMeet

ClujBloggersMeet

Irina scrie despre cele mai variate subiecte: beauty, cărți, evenimente, tips & tricks, evenimente și activități din Cluj. Are un stil ușor de recunoscut în mediul online și încearcă să adapteze lucrurile simple din viața de zi cu zi, oferindu-le o doză de creativitate și personalitate. Ea ne-a povestit despre ”De la primii pași în blogging, la un blog de succes.” Sfatul ei a fost ”Scrie pentru oameni, nu doar pentru SEO.” 

  • Liviu Balint – finalist la Master Chef 2015, brand ambasador Podravka România si Thermomix

ClujBloggersMeet

M-a plăcut lejeritatea cu care ne-a spus povestea lui. Spunea despre el ”șofer de camion, un tânăr cu blugii rupți, căsătorit, cu doi copii, mustață, dar cu pasiune pentru gătit.”  Și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie, gătind pentru prietenii de familie. Încerca să reproducă acasă ce mânca în restaurante. A simțit tot timpul că va fi celebru. În liceu își exersa semnătura pentru autografe. Viața i-a dat ce și-a dorit: celebritate. Însă nu e ușor să fii persoană publică. Celebritatea poate fi și bună și rea. A vorbit despre personal chef. A atins un subiect sensibil: toți clienții sunt critici culinari. Toți cred că ar fi putut face mai bine. Oamenii nu se mai bucură de viață, de mâncare. Toți sunt pe fugă.

  • Robert Katai robertkatai.com– Visual Marketer si Content Strategist la Bannersnack și Fondator Instagramology

ClujBloggersMeet

Ne-a vorbit despre cum să fii un creator într-o campanie online. Vă invit să-l urmăriți pentru a afla cât mai mai multe despre Instagram.

  • Flaviu Butean, antrepenor şi programator cu o experienţă de peste 6 ani în optimizarea SEO şi user experience

ClujBloggersMeet

Flaviu a fondat agentia UNY Web Design ce se ocupa de web design şi promovare online. Ulterior a pus bazele companiei HostRiver având ca obiectiv principal furnizarea unor servicii profesioniste de web hosting. Tema abordată a fost ”Seo – cum să crești online?”  Pentru a înțelege mai ușor, s-a făcut anatomia unei pagini optimizate Seo.  Ne-a sfătuit să folosim subtitluri pentru un text prietenos. Ajută mult link-urile către site-uri care vorbesc despre conținut în oglindă.

Abia aștept următoarele ediții

Eu abia aștept următoarele ediții. Fiecare speaker ne poate inspira cu povestea lui. De la fiecare persoană avem multe de învățat. E important să fim deschiși și să acceptăm sfaturi. E important să avem curaj să punem întrebări.

Felicitări, Alina pentru idee! La cât mai multe astfel de evenimente!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

3 Comments

  1. Oh, acum realizez cat de mult timp atrecut de cand am fost ultima data la un blogmeet! Am fost la Webstock si am revazut o parte din bloggerii pe care ii urmaresc cu drag, dar cumva ne-am simtit presati de timp si programul conferintelor 🙁

  2. dupa cum iti spuneam si pe FB, eu sunt perfect de acord cu Irina Rusu, ca e mai important sa scrii chestii unice si de calittate, decat sa faci un text pentru roboti ca sa gaseasca ei acolo cuvinte cheie.

Leave A Reply

Read previous post:
Povestea unei vieți
Povestea unei vieți de Aharon Appelfeld recomandare lectură

Povestea unei vieți de Aharon Appelfeld Povestea unei vieți, cartea care m-a atras prin titlu. Nu citisem niciun review. Nu...

Close