Ciclu de conferințe Parenting responsabil by Round Hill Club – ediția VI

15

Ciclu de conferințe Parenting responsabil by Round Hill Club

Adaptarea copilului la grădiniță și în alte contexte sociale

Copilul are nevoie de înțelegere și susținere din partea părinților și a cadrelor didactice. Fiecare lucru nou îl poate speria. Ține de cei mari să-l ajute să treacă cu brio peste emoții. Cu cât se va simți mai sprijinit, cu atât va avea mai multă încredere în el. Integrarea nu este ușoară. Însă cu susținere, se va adapta mai ușor la noutate.

adaptarea copilului la grădiniță

Fiecare proces de integrare în grădiniță este unic pentru fiecare copil și familie. Facilitarea acestui proces depinde de copil, părinți și grădiniță.
Momentul integrării în grădiniță a copilului face parte din primele experiențe sociale ale copilului. Totul este nou: sala de joaca, jucăriile, persoane și copii la care trebuie să se acomodeze fără prezența mamei și a tatălui. De aceea, acest moment este deosebit de sensibil pentru copil, dar și pentru părinți şi se recomandă a fi abordat cu multă delicateţe, atenţie, sprijin şi afecţiune.

Ediția octombrie 2017 – Parenting responsabil – Adaptarea copilului la grădiniță!

Interacțiunea copiilor cu părinții poate îngreuna sau ajuta la adaptarea la grădiniță.
Psihoterapeutul drd. Iulia Butean, ne ajută cu o serie de răspunsuri la tema propusă în această ediţie Adaptarea copilului la grădiniţă şi în alte contexte sociale (evenimente, petreceri, excursii, vizite).

Locații și data desfășurării:


1-Grădiniţa cu PP Poieniţa
Str. Alverna nr. 63
luni, 9 octombrie de la orele 16

2-Grădiniţa cu PP Micul Prinţ
Aleea Herculane nr. 13
marti, 10 octombrie de la orele 16:30

3-Grădinita cu PP Dumbrava Minunată
str. Poet Grigore Alexandrescu nr. 47
miercuri, 11 octombrie de la orele 16:15

4-Grădinita cu PP Mămăruţa
b-dul 21 Decembrie 1989 nr. 124
joi, 12 octombrie de la orele 16:00

5-Grădinita cu PP Bambi
calea Moţilor nr. 58
luni, 16 octombrie de la orele 16:00

Cea de a VI-a ediție a ciclului de conferințe Parenting Responsabil, organizat de Round Hill Club şi grădiniţele participante, se desfăşoară în perioada 9 – 16 octombrie 2017. Mulţumim partenerilor care ne sunt alături:

REGINA MARIA – Rețeaua Privată de SănătateDinoland.robigstep.ro şiAdrenalin Park


Deoarece vrem să aducem zâmbete pe faţa părinţilor şi a copiilor, împreună cu partenerii noştri v-am pregătit mici surprize:
-vouchere pentru o consultaţie pediatrică la policlinica Regina Maria
-prin tragere la sorţi, premii constând în bilete cu acces gratuit la Adrenalin Park,
-lectură pentru copii pe durata desfăşurării conferinţei.

Seminariile sunt gratuite!
Contact și detalii la telefon: 0753 466 632, e-mail: info@roundhillclub.ro, sau vă puteţi înscrie printr-un e-mail la info@roundhillclub.ro.

Conferințele de parenting cu teme de actualitate

Încercăm să abordăm teme de actualitate. Informațiile din partea personalului calificat. Putem pune întrebări tipice copilului personal. Putem obține un răspuns profesionist. Aceste conferințe nu sunt de ratat! Vă garantăm că veți pleca cu informații utile, dar și cu mici surprize!

Vă așteptăm cu drag!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

  1. Ce bine ar fi daca parintii ar urma aceste sfaturi intr-o masura cat mai mare… pacat ca multi nici nu-si dau seama ca op vorba nelalocul ei genereaza traume peste care greu se poate trece.

  2. Baietelul meu tocmai ce a implinit un an, deja am emotii cand ma gandesc ca peste cativa ani va merge la gradi, dar sper sa fie bine, pana atunci ma informez. O campanie ce trebuie sustinuta.

  3. Mi-ar fi placut sa particip la un astfel de eveniment. cu siguranta as avea ceva de invatat de acolo.
    Atat eu cat si copilul am trecut prin niste clipe destul de grele la inceput. Plangeam eu si plangea si copilul. A fost o despartire usor brutala. Ma bucur ca acum nu mai este ca la inceput si ca a inceput sa-si mai faca prieteni

  4. Si eu i-am informat pe parintii elevilor mei de existenta acestor campanii! Din pacate niciunul nu a avut placerea sa participe la vreunul, desi unii din acestia ar avea cu siguranta nevoie de consiliere.
    Felicitari pentru articol!

Leave A Reply

Read previous post:
agenție de traduceri
6 motive pentru a apela la o agenție de traduceri

Multiple beneficii pentru companie - colaborarea cu o agenție de traduceri O agenție de traduceri este o firmă specializată în...

Close