Cele nouă chipuri ale inimii de Anita Nair recomandare lectură

21

Cele nouă chipuri ale inimii de Anita Nair – poveste din India

Cele nouă chipuri ale inimii de Anita Nair îți dă un indiciu despre poveste, prin copertă. Recunosc că sunt atrasă de poveștile din India. Parcă ne dezvăluie o altă lume, plină de magie. Cultura lor atât de diferită este pentru noi o enigmă încă, și mă bucur să o descopăr. Mereu poveștile care se întâmplă în India, sunt pline de mister. Și cu ajutorul lor, ni se dezvăluie minunata lume din India.

Cele nouă chipuri ale inimii de Anita Nair este o poveste minunată. Cartea poate fi comandată de pe site-ul Editura Corint.  Este acum la un preț bun, deci nu trebuie ratată cartea.

Cele nouă chipuri ale inimii de Anita Nair –

despre dragoste, artă și elemente mistice

Există cărți pe care le citim de drag. Dar există cărți pe care nu le mai putem lăsa din mână. Și citim cu lăcomie fiecare pagină, iar fiecare detaliu ne ajută să pătrundem mai bine în poveste.

Întâlnirea dintre culturi diferite

Chris, autor de romane de călătorie, ajunge în India pentru a-l cunoaște pe Koman, faimos dansator de kathakali.  El stă pe peronul gării și așteaptă să fie întâmpinat de Koman. Însă acest vine însoțit de nepoata lui, Radha, și de soțului acesteia, Shyam.

Când privirile li se întâlnesc pentru prima dată, o emoție le străbate tot trupul. Ceva din Chris îi spune Radhei că va descoperi o altă lume, o altă viață. Shyam, deși nu vrea să recunoască, nu e prea încântat de venirea lui. Își dorește mai multă reclamă pentru căsuțele de vacanță pe care le administrează. Dar simte că prețul plătit, e prea mare, și câtă dreptate are.

Călătoria prin viața lui Koman

Koman decide să-i povestească lui Chris viața sa, dar în ritmul impus de el. Koman decide ce să-i spună și când să-i spună. Uneori Chris află unele povești pe care nu le înțelege. Însă bătrânii au înțelepciunea lor și trebuie respectați. El speră ca prin povestea lui, Radha și Chris să înțeleagă că iubirea e frumoasă, însă nu întotdeauna aduce bucurie și împliniri.

Shyam se simte lăsat pe dinafară. Își iubește soția și e mândru că e doar a lui. Având multe lipsuri în copilărie, adult fiind, pune accentul doar pe bani și afaceri. Radha nu îi împărtășește pasiunea pentru îmbogățire. Sufletul ei este în căutare de liniște, împăcare, acceptare.

Cele nouă chipuri ale inimii de Anita Nair

Când viața îți dă ceea ce nu te aștepți

De multe ori, ni se pare că viața ne dă ce nu avem nevoie. Însă Doamne Doamne știe mai bine ce e bun pentru noi. Aventura americanului Chris pe tărâm indian, îi va aduce povestea mult dorită. Și poate chiar mai mult decât a îndrăznit să spere.

Ce tristețe ascund ochii Radhei, deși pare să aibă o viață perfectă? De ce este Shyam atât de frustrat, deși are material tot ce și-a dorit de când era copil? De ce India te îndeamnă la visare, speranță? Vă invit să găsiți răspunsurile printre paginile cărții! O carte de luat în vacanță!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

 1. Multumesc pentru recomandare! Chiar nu stiam de cartea asta. Am citit doua carti ale caror actiune se petrecea in India si ambele mi-au placut.

 2. Am deja vreo cinci cărți în așteptare. Acum am făcut o nouă descoperire literară. Cum să-mi fac timp pentru toate? Mulțumesc pentru recomandare. Mă atrage India. Mereu am considerat că India cu tot misterul ei face parte din altă planetă.

 3. Adevarat ca ne suparam uneori pe Dumnezeu pentru ca nu n da ce ii cerem noi, dar el stie mai bine de ce avem nevoie si, daca suntem suficient de buni, vom primi acel lucru la momentul potrivit. Si la fel de adevarat ca iubirea, desi frumoasa, nu e niciodata perfecta și are momente in care te ridica la cer si momente in care simti ca te va ingropa.

 4. “De multe ori, ni se pare că viața ne dă ce nu avem nevoie. Însă Doamne Doamne știe mai bine ce e bun pentru noi.”
  Foarte frumos precizat. Chiar dacă, uneori ne e tare greu sa înțelegem asta, pana nu depășim momentul critic.

 5. Ma fascineaza tot ce tine de india, chiar daca sunt trimiteri poate nu atat de profunde. Mi se pare excelent subiectul acestei carti!

 6. cudrag.cristina on

  O poveste care este frumoasa, dar care nu aduce neaparat bucurie si implinire. Un mod interesant de prezentare a iubirii care mi-a captat atentia.

 7. Si pe mine ma atrag povestile din diferitele culturi ale lumii. Mi-as dori sa citesc cat mai multe carti sa aflu cat mai multe dar din pcate stai prost la capitolul timp liber

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng recomandare carte

Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng - un stil diferit de poveste Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng mi-am dorit-o...

Close