Cum alegi cea mai bună clinică privată?

10

Și tu cauți cea mai bună clinică privată?

Sistemul medical de stat în țara noastră nu oferă condițiile dorite. Și atunci, ne îndreptăm atenția spre clinici private. Pentru că sunt destul de multe, trebuie să ne decidem asupra uneia. Dar cum poți să alegi o clinică privată? Cum știi care e cea mai bună clinică privată pentru tine?

Alegerile nu sunt niciodată ușoare. Informarea este baza alegerii clinicii medicale la care vei apela. Clinicile private au site-uri unde pacienții pot vota medicul. Pacienții clienți pot lăsa review despre medic. Astfel vei știi la care medic să te programezi. Dacă tot avem de unde alege și o facem pe banii noștri, trebuie să alegem cu grijă.

Cum alegi cea mai bună clinică privată?

Cu răbdare și calm, din timp. Trăiesc într-un oraș mare cu multe posibilități. Însă îmi place să caut informații despre clinici. Citesc cu atenție despre medici și experiența lor. Ascult cu răbdare părerile celor care merg la diverse clinici private. Nu se știe niciodată când voi avea nevoie, iar atunci să nu mai pierd timp cu informarea.

Deci, cum ar fi mai bine să alegi cea mai bună clinică privată?

1. Dotarea clinicii

E important să aibă cabinete și laboratoare dotate cu aparatură nouă. Acest lucru ajută la stabilirea unui diagnostic rapid și corect. Investiția în aparatură nouă este forma de respect față de pacienți.

Multe afecțiuni pot fi identificate cu ajutorul radiologiei. Deci e important ca o clinică privată să pună accent pe aparate de ultima generație. De exemplu, aici puteți găsi un cabinet de radiologie bine dotat.

2. Reputația medicilor

Majoritatea medicilor lucrează și în clinicile de stat. Există medici buni, pasionați, medici devotați. E important să găsim un medic bun într-o clinică privată. Te vei adresa lui cu mai multă încredere.

cea mai bună clinică privată

3. Varietate de analize și controale

O clinică trebuie să ofere o gamă largă de analize și controale. Poate vrei să rezolvi într-o singură zi și analizele de sânge, dar poate îți dorești și un control ca acesta. De multe ori, îți iei o zi de concediu pentru a putea merge la clinică. Și atunci îți dorești să rezolvi cât mai multe într-un singur loc, într-o singură zi.

4. Rezultate rapide și interpretare pe loc

E important să primești rezultatele rapid. Asta poate pentru că ai nevoie de tratament urgent. Sau pentru că ești curios de un anumit rezultat. Ideal ar fi să primești rezultatele de la medicul specialist cu interpretarea corectă.

cea mai bună clinică privată

5. Posibilitate de primire de urgență

Ne confruntăm cu probleme de sănătate urgente. Nu de puține ori trebuie să facem o investigație rapidă, de urgență. E bine să știi că o clinică privată te poate primi de urgență. Anumite afecțiuni nu suportă amânare. Uneori durerea nu cedează și ne dorim să putem fi consultați de urgență.

Sănătatea trebuie să fie pe primul plan. Trebuie să ne învingem frica de medici și de spitale. După ce vei găsi o clinică în care vei fi respectat, vei căpăta încredere și în medic.

Tu ai găsit pentru tine cea mai bună clinică privată? Ce condiții îndeplinește?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

10 Comments

 1. Sunt multi medicii din clinicile private pe care ii gasim si la spitalele de stat, dar nu se compara aparatura si modul in care esti tratat, cu respect si cu interes.

 2. Cristina Barbieru on

  Reputația medicilor e foarte importanta însă si celelalte aspecte, cum ar fi primirea de urgență sau interpretarea rapida a analizelor sunt importante pentru mine.

 3. Cred ca cel mai mult conteaza respectul pe care ti-l arata la primul contact. Eu sunt mai credula. Vreau sa cred ca o clinica de renume nu ar angaja medici care nu sunt bine pregatiti. Nu caut un nume sonor, caut un om dornic sa isi faca datoria.

 4. In principiu, iau in calcul dotarea clinicii, reputatia medicilor si comportamentul asistentelor acesteia. Nu imi place sa fiu tratata de sus.

 5. As putea sa spun ca am gasit o astfel de clinica. Costurile la o clinica de genul consider ca sunt medii chiar daca toata aparatura si serviciile sunt de top. Sa stii ca s-a intamplat sa am nevoie de un control urgent si am beneficiat de acest aspect. Daca n-ai fi punctat, poate ca nu m-as fi gandit la asta ca la un punct important in alegerea clinicii

 6. Momentan nu am gasit o astel de clinica. Sincera sa fiu nici nu am cautat una. Oricum criteriile prezentate de tine sunt foarte corecte si voi tine cont de ele atunci cand voi alege o clinica.

 7. Reputația medicilor e foarte importantă, nu aș vrea să ajung pe mâna unui medic ce mai mult judecă decât să ajute. În regim privat sau nu, consider că doctorii trebuie să-i facă pe pacienți să aibă încredere și să nu aibă rețineri sau să se simtă prost cu problemele avute.

 8. Habar n-am daca la noi exista o clinica privata care sa primeasca si la urgente, dar adaca ar fi, sigur as merge acolo, la nevoie. Medicii de prin spitalele de stat lasa mult de dorit. 🙁 Nu toti, dar majoritatea.

 9. Primirea in regim de urgenta e foarte importanta, mai ales daca esti client fidel al clinicii, obisnuit cu medicii de acolo si se intampla odata sa ai o urgenta medicala.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cărți minunate Cartemma
Cărți minunate Cartemma pentru copii pasionați de lectură

Cărți minunate Cartemma pentru copii Am ales cărți minunate Cartemma pentru lectura de relaxare. Îmi place mult să citesc. Mi...

Close