Ce oferim cadou de casă nouă?

Oferă cadou de casă nouă inspirat

Bucuria de a te muta la casa nouă este nemărginită. Ești alături de prietenii tăi în acest moment important din viața lor. Urmează petrecerea de casă nouă la care ești și tu invitat. Vei participa cu mult drag, dar se naște o întrebare. Ce cadou poți să oferi de casă nouă?

Întotdeauna oferi un cadou din suflet, cu mult drag. Îți dai interesul pentru a alege ceva potrivit, dar și deosebit. Din dorința de a oferi ceva aparte, îți dai seama că ești copleșit și nu mai știi ce să alegi. Îți venim în ajutor cu câteva recomandări și sugestii de cadou de casă nouă cu care nu poți da greș.

Top idei cadou de casă nouă

Ar fi bine să începi să cauți un cadou după câteva criterii. E bine să decizi ce buget aloci și dimensiunile lui. Dar poți face alegerea mai ușoară, dacă te hotărăști pentru care încăpere dorești să oferi un cadou. Decorațiunile pentru casă, articolele pentru baie sau bucătărie sunt cadouri cu care mergi la sigur!

**Decorațiuni mici și medii pentru casă

Decorațiunile pentru casă sunt întotdeauna bine primite și tare apreciate. Niciodată nu poți avea prea multe decorațiuni. Poți alege să oferi decorațiuni clasice sau tematice, dacă se apropie sărbătorile.

Încearcă să optezi pentru decorațiuni în culori calde, chiar culori nude pentru a te asigura că se potrivesc cu restul casei.

 • boluri mici și mari, cu diverse forme,
 • ceasuri de perete cu un design aparte,
 • sfeșnice elegante cu lumânări potrivite ca dimensiune,
 • rame foto cu citate motivaționale,
 • tablouri care pot fi ușor de asortat în living cu diverse decorațiuni,
 • suporturi simpatice pentru reviste,
 • vaze pentru că mereu se primesc multe flori, chiar vaze decorative foarte mari care pot fi puse pe jos,
 • perne decorative sau la set cu traverse pentru măsuța de cafea.

Ai găsit o veioză care consideri că ar fi potrivită? Nu sta pe gânduri. Corpurile de iluminat reprezintă o bună idee de cadou de casă nouă.

**Accesorii deosebite pentru bucătărie

Dacă nu îndrăzneșți să iei un cadou pentru living deoarece ți se pare complicat, alege ceva pentru bucătărie. Există atât de multe opțiuni încât poți opta rapid pentru câteva variante și toate vor fi porivite.

 • seturi de ustensile pentru bucătărie, toate sunt necesare la gătit, vor fi apreciate,
 • vase pentru gătit, aici alege seturi din ceramică sau yena, calitate și rezistență,
 • oliviere diverse și suporturi pentru sare și piper,
 • accesorii pentru cafea, ceai,
 • accesorii pentru bar și vin,
 • față de masă cu tematică și poți completa cu set mănuși și prosop de bucătărie.

Vrei să oferi un cadou mai deosebit de bucătărie? Optează pentru gadgeturi care pot face gătitul mai rapid si mai interesant.

**Accesorii utile pentru baie

Te vei întreba ce cadouri de casă nouă sunt potrivite pentru baie? Prima recomandare care îmi vine în minte este un set de halate de baie. Ele pot fi chiar personalizate. Le poți alătura un set complet de prosoape. Vor fi mai mult decât iubite.

Un cântar de baie, cu mutiple funcții, poate fi o idee tare bună, un cadou practic. Te asigur că va fi apreciat.

Poți oferi și un set de accesorii pentru baie: suport periuțe de dinți, dispenser pentru săpun lichid, suport pentru săpun solid.

Ce alăturăm cadoului de casă nouă?

Ai ales cadoul perfect și ești mai mult decât mulțumit. Însă nu uita să alături un buchet de flori sau o plantă la ghiveci într-un suport deosebit. Un vin bun este potrivit să fie oferit lângă cadoul ales și lângă flori. O idee bună de cadou este și un desert decorat potrivit evenimentului.

Care ți se pare cel mai potrivit cadou de casă nouă? Tu ce cadouri ai primit când ai organizat petrecerea de casă nouă? Ne putem inspira din cadourile tale!

6 thoughts on “Ce oferim cadou de casă nouă?”

 1. Eu de primit nu am primit cadouri, pentru ca stau in aceeasi casa de cand m-am nascut, dar am oferit: prosoape, halate de baie, fete de masa, vesela, vaze.

  Reply
 2. Cand am remobilat apartamentul parintilor mei si am facut o inaugurare, cel mai frumos cadou au fost paharele de cristal primite de la o nepoata. Asa ca, de atunci încoace si eu ofer o piesa delicata si deosebita, uneori chiar de arta, pentru casa noua.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.