Ce cadouri oferim de casă nouă?

0

welcome-sign-1

Alegerea cadoului perfect în funcție de persoană, ocazie, poate fi o adevărată provocare. Eu vă sfătuiesc să căutați din timp cadoul și să nu lasați totul pe ultima zi, când în lipsă de idei, veți cumpăra primul lucru care vă iese în cale. Cadoul oferit nu va avea efectul scontat, iar voi vă veți simți prost în fața gazdei.

Atunci când ești invitat la cineva în casă nouă, se spune că e frumos să le iei un cadou. Eu nu merg pe această variantă. Eu prefer să iau un cadou simbolic, și când sunt invitată să studiez bine casa, să analizez culorile folosite, mă uit bine la detalii ca să-mi dau seama de gusturile persoanei și să pot să aleg un cadou care să se potrivească perfect cu locuința lor și să fie folositor. Nu mi se pare normal să cumpăr un cadou nefolositor, care să nu se potrivească cu decorul casei. Întrebați discret gazdele cam ce anume ar avea nevoie, ce le lipsește, în funcție de pasiunile lor, le veți putea oferi un cadou frumos.

Ce vă sfătuiesc eu vă oferiți cadou de casă nouă:

– optați pentru obiecte de bucătărie: aspirator de bucătărie, accesorii de bucătărie (untieră, mojar, set recipiente porțelan/cearmică), sosiere, ceainice, cafetiere, fructiere, set tacâmuri, suporturi cu diferite întrebuințări, bomboniere, naproane și inele asortate;

– optați pentru obiecte de decor în living/dormitor: tablouri, rame foto, cutii de depozitare pictate manual, ceas de perete, vaze, ghivece de ceramică deocrative, sfeșnice pentru lumânări, veioze, perne decor, suport lumânare.

bouquet-flower-vase-philippi-design

Lamps-Modern1

large_frame

Lsa ice vase & flower.jpgc7b51446-e3c9-417b-b9dd-f6e20d1a1caaLarger

modern-candles-and-candle-holders

perne decoir

PRO_AL_1299180375_Taper_Candle_500

svetila-2

Dacă cuplul are copil, nu uitați să cumpărați și pentru el un cadou potrivit vârstei.

Cadoul va fi oferit împreună cu un buchet de flori sau o floare la ghiveci, o sticlă de vin/șampanie și o cutie de praline de ciocolată sau tort!

În Cluj, puteți să găsiți cadoul ideal în magazinele Chic Ville, Nobila Casa, Cameea și pe Calea București găsiți cam 3 magazine care au lucruri foarte frumoase de decor și mic mobilier.

Voi ce cadouri ați primit de casă nouă sau ce cadouri oferiți de casă nouă? De unde achiziționați produsele?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

Leave A Reply

Read previous post:
alege electrocasnice
Alege electrocasnice prin comparație

Cum poți alege electrocasnice? Alege electrocasnice pentru o viață. Eu pe principiul acesta am mers. Nu este ușor să alegi...

Close