„Cazul” garden party – rochie sau salopetă?

4

„Cazul” garden party – rochie sau salopetă? 

Dacă trebuie să participi la un garden party trebuie să te pregătești din timp. Ai nevoie de o ținută pe măsura tematicii evenimentului, dar și de accesorii pe măsură. Totodată, nu uita de încălțăminte – trebuie să fie cât mai practică, dar în același timp și extrem de elegantă. Având în vedere că totul o să se desfășoare pe un spațiu verde, nu opta pentru pantofi cu tocul cui – vor fi incomozi și se vor murdări rapid.

În fine, să revenim la ale noastre – rochie sau salopetă? Este o decizie grea, normal, mai ales atunci când nu știi de unde să achiziționezi piesa. Am o recomandare pentru tine și anume www.bobomoda.ro. Dacă ești în criză de timp nu te panica, comandă acum iar produsul dorit va sosi la tine într-un timp foarte scurt.

De ce ai alege să porți rochie la un garden party?

Daca porți rochii în cea mai mare parte a zilelor, cu siguranță ești înclinată pentru a o purta si la un garden party. Incontestabil este o alegere înțeleaptă – îți oferă confort, dar și eleganță. Având în vedere că sezonul estival este în continuă desfășurare, alege să porți o rochie lejeră, vaporoasă, transparentă de ce nu, dar care să se potrivească și cu tematica.

De exemplu, poți opta pentru una dintre rochiile Italy Arabella din magazinul www.bobomoda.ro. Sunt confecționate din materiale subțiri ce nu îți vor supraîncălzi corpul. Sunt și elegante în același timp, iar modelul este unul inedit.

Rochiile Cristina sunt și ele potrivite pentru un astfel de eveniment. Reflectă în totalitate eleganță prin simplitate. Îți vor pune ușor naturalețea și liniile corpului în evidență.

Salopetele – potrivite sau nu pentru un astfel de eveniment?

Salopetele sunt un lucru pe care orice femeie trebuie să îl aibă în șifonier. Totodată, se află și în trend de o bună perioadă de timp și nu par să se demodeze vreodată.

Pentru un garden party, ar fi și salopeta o alegere înțeleaptă. În primul rând, dacă ai un corp cu care te mândrești, o salopetă poate să ți-l pună cel mai bine în valoare. Cele de pe www.bobomoda.ro se prezintă în variante inedite, diferite și de actualitate. Trebuie să o alegi pe cea potrivită în functie de exigențele tale.

În al doilea rând, îți susțin și confortul optim pe tot timpul evenimentului. Le poți purta fără probleme și fără grija pe care o ai la rochii, cum că ți s-ar putea ridica fără să observi. Dacă nu te desparți de obicei de pantaloni, o salopetă este ideală pentru un garden party și nu numai. De exemplu, dacă ești o fire îndrăzneață, poți alege salopeta Italy Ariana 01 cu animal print – va fi o altfel de ținută în cadrul evenimentului.

Având în vedere toate cele enunțate mai sus, decizia se află numai și numai în mâinile tale. Pune în balanță posibilitățile, dar și dorințele și preferințele tale în materie de ținute elegante. Produsele expuse anterior sunt doar o parte din paleta vastă de rochii și salopete din cadrul magazinului.

Accesează chiar acum www.bobomoda.ro și alege o ținută de impact pentru garden party!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

4 Comments

  1. nu prea le am cu dress code-urile, dar de site-ul bobomoda pot sa iti spun ca l-am descoperit in urma cu mult timp si i l-am aratat cumnatei mele care isi cumpara foarte multe hainute de la ei, multumita de preturile mici.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
city break Suceava
Hotel Balada și cât de importantă este cazarea într-un city break Suceava

City break Suceava - câteva zile de relaxare Visez de ceva timp la un city break Suceava. Îmi place tare...

Close