Cărți de vacanță pentru copii de la Cartemma

11

Cărți de vacanță pentru copii de la Cartemma

Cărțile sunt marea mea dragoste. Ador să citesc pentru că mă ajută să mă relaxez. Optez și pentru cărți pentru copii. Ele sunt adevărata mea oază de liniște. Îmi place la nebunie să citesc împreună cu Karina, nepoțica mea.

Cele mai frumoase cărți de vacanță pentru copii le găsim la Cartemma. Nu de puține ori, poveștile regăsite în cărțile pentru copii, m-au ajutat să văd viața cu alți ochi. M-au ajutat să înțeleg anumite situații și să văd totul mult mai simplu. Noi, adulții, avem tendința de a complica lucrurile. Poveștile pentru copii ne ajută să simplificăm totul.

Ce cărți de vacanță pentru copii ne oferă Cartemma?

Copilul tău, indiferent de vârstă, trebuie să citească. Vara ne îmbie să citim mai mult. Nimic nu mi se pare mai frumos decât să citești în natură.

Este o carte tare simpatică, cu ilustrații frumoase. Ea îi învață pe cei mici că în fiecare colț al lumii, este altă oră. În timp ce unii se trezesc, alții merg la culcare. Pentru unii e cald și soare, alții zgribulesc de frig. Copiii învață despre diferențele de fus orar, dar și diferențele de program de la o țară la alta.

Cărți de vacanță pentru copii Cartemma

Viața este cel mai mare mister. De multe ori, copiii ne pun întrebări capcană. Nu de puține ori, întrebările lor ne fac și pe noi să ne punem întrebări. Copilul tău te-a întrebat, ce este viața? Și nu prea ai știut cum să-i răspunzi ca să înțeleagă? Citiți împreună această carte!

Cărți de vacanță pentru copii Cartemma

Probabil, cea mai emoționantă poveste, chiar și pentru adulți. Maria este librar și fiecare carte este considerată o comoară. Încearcă să-i apropie și pe copii de lectură. Cum? Citindu-le povești frumoase și dându-le viață. Însă nu e suficientă pasiunea pentru lectură pentru ca librăria să supraviețuiască. Economia de piață e mereu în mișcare și în locul librăriei apare o sală de jocuri de noroc.

Cărți de vacanță pentru copii Cartemma

Copiii sunt foarte triști și caută surse pentru a cumpăra cărți. Însă cele din supermarketuri sunt triste. Nimeni nu le dă viață. Într-o zi apare pe stradă, Maria, cu o mașinuță pe trei roți. Cum ar fi putut să lase copiii fără bucuria basmelor? Ea continuă să le citească celor mici, dar și să îi încurajeze să achiziționeze cărți de la librari. Aceasta este metoda prin care pot fi ajutați librarii să supraviețuiască.

Învață copilul să descopere cărțile în librării. Mie mi se pare un loc de basm fiecare librărie și îi trec pragul, mereu, cu drag.

Cărți de vacanță pentru copii Cartemma

Mama este persoana care trăiește cele mai minunate sentimente. Singura care poate înțelege ce vrea bebelușul de la primul scâncet. Mama are putere de sacrificiu. Se lasă pe ultimul loc pentru fericirea familiei sale. Primește sfaturi nesolicitate și o înfurie. Cine știe mai bine decât mama ce e mai bine pentru copilul ei?

O carte care va face mamele să lăcrimeze. Însă o carte prin care, cei mici pot să înțeleagă valoarea mamei și dragostea acesteia pentru copii.

Cărți de vacanță pentru copii Cartemma

Răsfoind această carte, copiii vor învăța despre diversitate. Fiecare este unic în felul lui, are o familie clasică sau aparte. Locuim în țări diferite, servim alte feluri de mâncare, comunicăm prin alte limbi. Însă copiii sunt legați prin pasiuni comune și activități tipice lor.

Învăță că unii copii au libertate deplină, alții pot avea responsabilități de mici. Părinții sunt aproape de ei, dar alți copii își văd părinții doar într-un ecran. Viața este diferită pentru fiecare dintre noi. Noi suntem diferiți, dar toți avem dreptul la o viață minunată!

Cărți de vacanță pentru copii Cartemma

Două cărți deosebite, cărți de vacanță pentru copii, de citit împreună cu părinții. Aceste două povești vor avea nevoie de câteva detalii. Multă răbdare pentru a le explica celor mici ce a fost perioada Auschwitz.

Am fost surprinsă să descopăr că există cărți pentru copii care dezbat discret și pe înțelesul lor acest subiect dureros. Însă e de datoria noastră să nu îi uităm pe cei care au trecut prin acel calvar.

Aceste două cărți vor ajuta copiii să prețuiască mai mult dragostea părinților, dar și libertatea. Sunt atât de minunate și de emoționant scrise, încât vă invit să descoperiți povestea. Cuvintele mele sunt prea puține pentru a putea povesti măreția cărților. Vă asigur că veți citi ambele povești. Iar la final, veți avea nevoie de câteva minute să vă reculegeți.

Cărți de vacanță pentru copii – de luat în vacanță!

Nu văd nicio vacanță fără cărți. M-am bucurat anul trecut când am văzut pe plajă, mulți copii citind. Cei care erau prea mici, stăteau cuminți pe șezlong sau se jucau în nisip, și părinții le citeau povești.

Aceste cărți de vacanță pentru copii sunt ideale le luat în bagaj. Sunt cartonate, foile suficient de groase pentru a rezista călătoriei. Ilustrațiile sunt minunate și vor atrage atenția copiilor. Spune NU tabletei, însă spune DA cărților, și pentru copil, și pentru părinte.

Cărți de vacanță pentru copii Cartemma

Cărți de vacanță pentru copii Cartemma

Voi obișnuiți să luați cărți când plecați în vacanță? Optați pentru cărți de vacanță pentru copii? V-ar plăcea aceste cărți pentru copiii voștri? Profitați de moment și comandați-le, acum sunt la reducere! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

  1. Si mie imi place sa citesc carti de copii, mi se par foarte captivante si se citesc mai repede, Astfel ca aflu deznodamantul mult mai repede decat speram

  2. Noi nu prea citim in vacante fiindca Dragos e destul de activ si prefera sa alerge, insa acasa ii citesc din cand in cand si il pun si pe el sa citeasca ca sa nu uite. Ce frumos sunt ilustrate cartile astea pentru copii.

  3. Sunt interesante carticelele si sa stii ca am vazut si eu anul asta pe plaja multi copii care apelau la lectura daca nu erau la joaca

  4. Foarte adevarat ca uneori intrebarile celor mici ne fac si pe noi sa ne punem semne de intrebare. Asa ca de unde raspunsuri? UIte din genul asta de carti de vacanta care sunt si distractive si educative. Si superb ilustrate.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Oameni anxioși de Fredrik Backman
Oameni anxioși de Fredrik Backman recomandare carte

Oameni anxioși de Fredrik Backman - cartea mult așteptată Oameni anxioși de Fredrik Backman a fost cartea mult dorită. Îmi...

Close