Care sunt avantajele unor țigări electronice?

16

Să discutăm puțin despre țigări electronice

Suntem oameni și avem vicii. De unele vicii, dorim să scăpăm. De altele, însă ne bucurăm. Nu critic pe nimeni pentru că nu am acest drept. Fiecare om are viciul lui și trăiește cu el. Fumatul este un viciu pentru mulți dintre noi. Toți avem prieteni care fumează. Unii au reușit să se lase de fumat. Alții au încercat prin diverse metode și au ales țigări electronice.

Aceste țigări electronice au apărut pe piață în anul 2004. Au devenit tot mai populare printre fumători. Datorită varietății de arome, culori, dar și de design, au avut doar de câștigat.

Avantajele de a opta pentru țigări electronice

În urma unor cercetări, s-a constatat că ţigările electronice sunt mai puţin nocive decât ţigările clasice. Cei care optează pentru țigările electronice o fac din două motive:

  • doresc să se lase de fumat, dar să nu fie prea brusc,

  • doresc o experiență nouă, sunt curioși să încerce și altceva, dar nu renunță la țigara clasică.

Marele avantaj al țigărilor electronice este că ele nu produc gudron, gaze toxice. Țigara electronică conține un cartuș de lichid – e-lichid. El este format din nicotină și diverse arome dizolvate în propilenglicol și glicerol. Cum funcționează? Un vaporizator pe baterie supraîncălzește e-lichidul. Îl transformă în fum care se inhalează. De fapt, țigările electronice oferă o sursă de nicotină mai puțin periculoasă. Detalii și magazine de țigări electronice, poți să găsești pe site-ul Top magazine.

Țigările electronice te pot ajuta să fumezi mai puțin. În unele cazuri, te pot ajuta să renunți definitiv la țigări. Poți trece la variantele de e-lichid fără nicotină o perioadă. Apoi vei putea renunța definitiv la fumat.

țigări electronice

Dacă îți place să încerci arome variate, e bine de știut că e-lichidul are multe arome. Sigur vei găsi câteva preferate!

Au design apropiat de cel al țigării clasice. Mulți fumători spun că nu pot renunța la gest, nu neapărat e vorba de nicotină. Așa că aceste țigări electronice au fost gândite cu un design asemănător.

Un alt mare avantaj al țigărilor electronice: se pot folosi în interior. De când cu legea care nu permite fumatul în spații închise, țigările electronice au devenit o soluție pentru fumători. Nu mai trebuie să părăsească grupul de discuții pentru a ieși la fumat.

Unii încearcă țigări electronice din curiozitate

Studiile au arătat că mulți tineri au încercat aceste țigări electronice din curiozitate. Mulți dintre ei nu au fumat niciodată. Și-au dorit să încerce ceva nou. Au fost atrași de design, dar și de multitudinea de arome!

Ai încercat aceste țigări electronice cu aroma variate? Tu ești fumător? Te-ar tenta să încerci țigările electronice pentru o altfel de experiență?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

  1. sigur ca varianta ideala ar fi renuntatul complet la tigari, dar stiu ca nici fumatorii nu pot renunta la viciul lor, la fel cum nici eu nu pot renunta la dulciuri. Prin urmare, tigarile electronice sunt solutia de compromis ca ii ajuta si pe ei, si pe noi, cei care inhalam fumul fara sa vrem.

  2. Am încercat și eu, dar nu mi-au plăcut! Am preferat să le răresc pe-astea, normale, cât mai mult posibil. Sunt conștientă că-mi fac rău, dar nu pot renunța la ele! Deocamdată! 😀

  3. Eu nu fumez dar am incercat tigara electronica la un prieten si trebuie sa recunosc ca avea o aroma foarte faina. In plus e sigura pentru cei din jur.

  4. Am fumat si eu o perioada buna de timp tigara electronica. Mi-a placut ca m-a ajutat sa ma las de tigari si mi-a satisfacut nevoie de nicotina

  5. Nu sunt fumatoare, dar tigarile electronice mi se par interesante. Un prieten are una cu multe arome si miros tare bine. Foarte faine informatiile pe care le-ai oferit. 😘

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Copilul invizibil de Gáspár György
Copilul invizibil de Gáspár György recomandare lectură

Copilul invizibil de Gáspár György - un nou concept de parenting În cadrul unui eveniment, am primit o carte a...

Close