Cămin de canalizare cu vizitare – o soluție optimă pentru canalizarea casei tale

11

Cămin de canalizare cu vizitare – singura soluție pentru canalizarea casei tale!

Te pregătești să construiești casa visurilor tale? Cu siguranță, ai nevoie de un cămin de canalizare cu vizitare. Când începi construcția unei case, trebuie să te gândești bine și la sistematizarea canalizării. Ai nevoie de o soluție simplă, rapidă și practică. Așa că e bine să optezi pentru cămin de canalizare cu vizitare.

Aceste cămine se îngroapă în pământ și se mufează la țevile de scurgere. Cauți un avantaj pe termen lung al unui cămin de canalizare cu vizitare? Acestea cămine sunt rezistente și ușor de curățat datorită gurii de vizitare.

Ce faci dacă te confrunți cu surplus de apă?

Locuitul la casă poate să vină și cu evenimente neprevăzute. Și noi trebuie să fim pregătiți, dar și precauți. Dacă ai probleme cu surplus de apă într-o fântână sau într-un beci, e bine să ai o pompă submersibilă legată direct într-un cămin de canalizare cu vizitare. Alege pompa potrivită din gama de pompe submersibile pentru apă murdară. O astfel de pompă te poate ajuta și în caz de inundație. Așa că poate fi de mare ajutor la casă.

Aceste pompe submersibile pentru apă murdară sunt gândite pentru demisoluri, beciuri. În beciul casei sau demisolul locuinței, poți avea o o barjă (vană cu fund plat), unde se montează o pompă submersibilă. Ea are rolul de a colecta apa și o pompează în căminul de canalizare.

Avem nevoie (și) de o stație de pompare pentru ape uzate?

În cazul unor fose septice, e bine să se folosească stații de pompare pentru ape uzate. Unele fose septice sunt prevăzute cu o stație de epurare a apei. Acest sistem poate fi prevăzut cu un sistem de drenare. Dacă sistemul de epurare a apei din fosa septică, nu este prevăzut cu un sistem de drenare, atunci va fi nevoie de o stație de pompare a apei uzate.

Aceste stații de pompare pentru ape uzate se folosesc când sistemul de canalizare al casei este sub nivelul colector din stradă. Cu ajutorul stațiilor de pompare, apele uzate sunt împinse în canalul colector.

Nu uita de clapeta antirefulare pentru canalizare!

Clapeta antirefulare pentru canalizare se montează în stațiile de pompare pentru ape uzate. Această clapetă se montează pentru a nu permite apei din canalul colector să se întoarcă în propria canalizare sau în stația de pompare. Din acest motiv, clapeta antirefulare pentru canalizare se mai numește și clapetă de sens. Clapeta antirefulare permite evacuarea apei doar într-un singur sens. Adică doar în sensul de pompare.

Tu știai care este rolul unui cămin de canalizare cu vizitare? I-ai acordat atenție atunci când ai proiectat sistemul de canalizare a casei?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

  1. pe mine recunosc ca m-ai pierdut. N-am nici cea mai vaga idee daca al nostru camin de canalizare are vizitare sau nu. M-ai facut curioasa. Sa vezi ce ochi mare va face al meu maine, cand o sa il intreb ce si cum!

  2. Nu, nu stiam ca exista asa ceva dar o sa-i dau articolul tau iubitului meu sa-l citeasca pentru ca el are probleme cu canalizarea la casa si poate sa se inspire de aici ca sa le rezolve.

  3. O casa este poate cea mai mare investitie a unui om si ar trebui avut in vedere toate aceste aspecte. In fond, casa noastra trebuie sa o protejam cat mai bine. Sunt sigura ca multi nu stiu toate aceste lucruri.

  4. Un articol extrem de detaliat! Orice persoana care sta la casa are nevoie de aceste sfaturi si de sugestii pentru problemele care se ivesc mai mereu, ca vrem sau nu vrem noi!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Lancôme Teint Idole Ultra Wear
Lancôme Teint Idole Ultra Wear testat și rapid comandat

Lancôme Teint Idole Ultra Wear - o nouă provocare Fondul de ten, Lancôme Teint Idole Ultra Wear, m-a tentat mereu....

Close