Cadourile-experiență – sau cum nu îți mai pui întrebarea “ce cadou să îi mai iau”?

Cadourile-experiență – ce idee genială!

Alegerea unui cadou se poate dovedi dificilă chiar și atunci când știi foarte multe despre persoană respectivă, când ești luat pe nepregătite sau când, pur și simplu, ești în pană de idei. În general, cadourile care se oferă la diferite ocazii sunt fie de natură practică, obiecte și lucruri de utilizat imediat, fie de natură sentimentală, cu semnificație simbolică importantă pentru persoană în cauza. În această ultimă categorie, intră și cadourile-experiență, daruri deosebite, experiențe, care înlocuiesc cu succes orice obiect, îl fac pe cel care le primește să se simtă complet absorbit de dar și să se conecteze emoțional cu momentul. Un cadou-experiență poate fi o serie de plimbări cu balonul cu aer cald, o sesiune de echitație sau de tras cu arcul, realizarea unui parfum personalizat sau a unei ciocolate.

Dacă intri pe site-ul experimenteaza.ro vei gasi mai mult de 500 de astfel de experiențe, adaptate în funcție de ocazii și de destinatar.

Și noi am făcut același exercițiu, și iată ce experiențe ne-au atras atenția:

  • Zbor cu balonul cu aer cald, deasupra Bucureștiului. Merită? Da. Și nu pentru că o face toată lumea, ci pentru este spectaculos, atât zborul în sine, cât și ritualul că întreg – veți vedea cum se pregătește balonul pentru ridicare, vi se va explică cum funcționează, unii piloți aterizează direct pe o platforma (minunat să ajungi de la 2000 m direct în remorcuta unei mașini).
  • Sesiune de masaj Yumeiho, în funcție de pachet, poți opta pentru masaj de o ora sau chiar de șase ore. Masajul Yumeiho este o metodă terapeutică bazată pe acţiuni manuale efectuate asupra întregului corp uman în vederea păstrării sau ameliorării stării de sănătate. Cuprinde circa 100 de manevre care se efectuează asupra întregului corp al pacientului şi constă în aplicarea metodică a unui ansamblu complex de procedee manuale (masaj, manipulări osteoarticulare) şi exerciții fizice în scopul restabilirii echilibrului funcţional al organismului uman, astfel fiind eliminate sau ameliorate o gamă variată de tulburări care pot genera atât îmbolnăviri acute, cât şi suferinţe cronice. Așadar, nu vorbim de un masaj de relaxare ci de un masaj preventiv, foarte potrivit pentru cei care au probleme posturale.
  • Tuns și bărbierit într-o locație de lux și masaj de relaxare premium, un cadou ideal special gândit pentru iubitul tău. Dacă vrei să îl răsfeți, dar în același timp și să îl trimiți într-un centru profesionist de tuns bărbați, care să se ocupe de imaginea lui, îți propunem o experiență de tuns și bărbierit pentru el, în care răsfățul va fi maxim (include și băuturi pentru a nu avea nicio plângere). Va avea ocazia să experimenteze ce înseamnă tunsul la un barbershop autentic (frizeria de altădată), în care muzica clasică și mâinile fine ale frizerilor pricepuți se îmbină în cel mai bun tratament de îngrijire pe care îl poți experimenta în București.

Dacă cele trei experiențe pe care noi le-am ales mai sus nu te mulțumesc și vrei să vezi și alte cadouri pentru el, pentru ea, pentru cei dragi, pentru nași sau pentru prieteni, chiar și pentru cei mici – găsești suficiente sugestii pe experimentează.ro

Foto

5 thoughts on “Cadourile-experiență – sau cum nu îți mai pui întrebarea “ce cadou să îi mai iau”?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.