Cele mai inedite cadouri de primăvară de la iLux

10

În căutare de cadouri de primăvară de la iLux

Când spunem cadouri, ne gândim la lucruri frumoase, deosebite. Dacă și tu ești în căutare de cadouri de primăvară, acest articol este pentru tine. Ne bucurăm de cadouri, uneori mai tare decât copiii. E momentul în care ne simțim apreciate și iubite.

Iarna trece, sărbătorile trec. Vine primăvară și aduce alte sărbători frumoase. Iar aceste sărbători aduc motive de a dărui cadouri. Dar și de a primi cadouri de primăvară! Cum e mai frumos să sărbătorim venirea primăverii? Prin cadouri inedite!

Cele mai inedite cadouri de primăvară de la iLux

Când vine vorba de cadouri, ne dorim să oferim ceva inedit. Putem oferi și cadourile clasice. Însă putem oferi cadouri care să surprindă. Acele cadouri care durează în timp, care impresionează. Cadoul oferit poate spune atât de multe despre persoana care îl oferă. Dar și despre tipul de legătură dintre cele două persoane.

Dacă oferim mamelor, cadouri minunate pentru că merită, să nu uităm de nașă. Între fină și nașă, există o legătură puternică. Întreținută de ambele părți, poate fi o prietenie adevărată. Am văzut multe nașe foarte apropiate de finele lor, lucru care poate doar să mă bucure. O nașă este între mamă și prietenă bună. Ei i te poți confensa oricând. Va fi alături de tine la bine și la greu necondiționat.

cadouri de primăvară

În prag de primăvară, nașele merită cadouri frumoase.

Fie că vorbim de nașa de cununie, fie că e nașa de botez, ea merită un cadou deosebit. Ea este mama spirituală. Este o prietenă, un ajutor de nădejde. Dacă nașa ta, este un om deosebit, oferă-i un cadou pe măsură. iLux a pregătit o mulțime de cadouri pentru nașă. Le găsești la categoria cadouri nașă.

cadouri de primăvară de la iLux

Un cadou potrivit pentru o nașă este un produs de marochinărie aparte. Da, mă refer la o geantă sau un rucsac, la un portofel sau un portcard. Însă mă refer la cele din colecția Anuschka. Alege din gama variată de genti și portofele Anuschka. Nu vei oferi doar un produs de marochinărie, ci va fi unul cu o poveste în spate. Va fi un cadou cu un mesaj frumos, cu simbolistică. Simbolul iubirii de învinge timpul.

cadouri de primăvară de la iLux

Cadouri inedite de primăvară pentru toate femeile

Cea mai așteptată sărbătoare de primăvară, este 1 Martie. Atunci îndrăznim să visăm la primăvară. Este o zi în care primim multe flori și mărțișoare. Toată lumea ne urează primăvară frumoasă. Și nimic nu ne oprește să visăm la una minunată.

Însă ziua de 8 Martie este deosebită. În această zi, celebrăm femeia. E ziua în care toate femeile merită să fie răsfățate. Mămici și bunici, colege de servici, vecine, prietene. Toate femeile din viața noastră merită cadouri frumoase.

Nu e ușor să fii femeie. Îi pui mereu pe primul plan pe toți ceilalți. O zi în care tu ești ”actorul principal” chiar meriți. Pentru ca ziua să fie perfectă, trebuie să și primim niște cadouri potrivite. Întrebate ce cadouri își doresc, majoritatea vor răspunde ceva pratic, ceva de casă. Așa că ar fi bine să le oferim niște cadouri strict pentru ele.

Alege cadouri 8 Martie, cadouri personale. Alege cadouri care o pot impresiona. Cosmetice naturale, produse de make up, truse manichiură, casete de bijuterii, cutii pentru ceasuri. Cosmeticele naturale sunt tot mai apreciate și iubite de către femei. Produsele de make up nu sunt niciodată suficiente. Noutățile de pe piață ne ajută să putem oferi mereu ceva nou. O trusă completă de manichiură nu ar trebui să lipsească niciunei femei. Majoritatea femeilor sunt preocupate de aspectul manichiurii. O trusă de manichiură cu diverse ustensile poate fi un bun cadou.

cadouri de primăvară de la iLux

cadouri de primăvară de la iLux

Oferă cadoul potrivit mereu însoțit de flori!

Un cadou este cu adevărat minunat dacă e însoțit de flori. Adaugă lângă cadou un buchet de flori, chiar și o felicitare cu câteva cuvinte scrise de mână. Cadoul va impresiona orice femeie, iar florile și cuvintele o vor cuceri pe loc.

Tu ce cadouri obișnuiești să oferi mamei? Dar nașei tale de cununie sau botez? Nu-i așa că aceste cadouri de primăvară ne pot face ziua mult mai frumoasă?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

10 Comments

  1. nu stiu nasei tale daca ii plac gentutele si portofelele pictate cu modele asa frumoase, dar eu sunt innebunita dupa ele. In sezonul cald, care vinde odata cu martie, mi se pare ca se potrivesc de minune. Sunt ca o incantatie pentru renasterea naturii.

  2. Gentile si portofelelepictate imi fac si mie cu ochiul tare de tot… Am deja ceva de genul, insa niciodaca nu-s destule! 🙂

  3. Eu nu le-as da la nimeni, le-as pastra pentru mine la cat sunt de frumoase! 🙂 Am si eu un portofel de la iLux, il am de multi ani si e inca la fel de frumos si de trainic, nu l-as schimba decat cu altul tot de la ei.

  4. Mi se par niște idei foarte bune pentru cadouri în această perioadă! 😍 Orice femeie s-ar bucura de o geantă frumoasă sau de o trusă de manichiură. Pentru mame obișnuiesc să dăruiesc flori, bijuterii, produse de machiaj sau orice ține de sfera feminină când e vorba de dichisit (haine sau produse pentru înfrumusețare).

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
a purta ochelari de soare
7 motive pentru a purta ochelari de soare mai des

Poartă ochelari de soare pentru sănătatea ta A purta ochelari de soare nu mai este un moft de ceva timp....

Close