Brățară bărbați Lucleon – un accesoriu mereu la modă TrendHim

22

Brățară bărbați Lucleon – un accesoriu aparte

Ziua de naștere a soțului meu este tot mai aproape. Anul acesta am ales și am comandat din timp, cadourile. Unul dintre cadouri este o brățară bărbați Lucleon de pe TrendHim. Este tot mai pasionat de accesorii, și în special, brățari. Deși are deja câteva piese tare frumoase, una în plus știam că îl va bucura.

Accesoriile pentru  bărbați trebuie să fie rezistente. Să îi reprezinte pentru masculinitate. Ele definesc un bărbat, îi completează foarte bine ținuta.

brățară bărbați Lucleon

TrendHim – varietate de accesorii pentru bărbați

Trebuie să recunosc că bărbații au mai puține magazine destinate lor. Mi-e tare greu să ofer cadoul dorit pentru că fie nu îl găsesc, fie varietatea e scăzută. TrendHim este magazinul ideal pentru bărbații care pun preț pe accesorii aparte.

  • brățări, ceasuri, curele,

  • ochelari de soare, cercei, coliere,

  • cravate, bretele, butoni,

  • inele, eșarfe, mănuși.

Indiferent ce accesoriu își dorește un bărbat, îl va găsi aici. Varietatea este mare și la categorii de produse, dar și la produse în sine. Acest lucru mă bucură nespus.

Brățară Roy din piele neagră – Lucleon

Alegerea nu a fost ușoară. Din multitudinea de brățări, cum să aleg doar una? Pe mine, mă tenta să îi ofer una din titan negru sau cu pietre vulcanice. Dar l-am lăsat pe soțul meu să-și aleagă cadoul și el a optat pentru una din piele neagră. Ce mi-a plăcut tare mult la acest magazin online, a fost că am putut selecta mărimea.

Cele mai multe brățări pentru bărbați sunt destul de înguste. Așa că de multe ori soțul meu alegea brățara în funcție de dimensiunea ei, și nu exact ce și-ar fi dorit. TrendHim pune la dispoziție fiecare brățară la diverse dimensiuni. Comanda a ajuns tare repede și a venit însoțită de două bomboane personalizate!

brățară bărbați Lucleon

Impresiile despre brățară!

Sunt reticentă când comand produse online. Aștept să ajungă și nu îmi fac mari spreranțe. Dar de data aceasta am avut o surpriză plăcută.

Brățara este alcătuită din mai multe fire din piele neagră moale, de calitate. Moale pentru a se plia frumos pe mână, dar rezistentă. Croită cu mare atenție, m-am uitat în detaliu.

Accesoriul de închidere este extrem de sigur. Are chiar și o parte detașabilă, dacă brățara este prea mare, se poate scurta. Este exact ca în pozele din magazinul online. Soțul meu este tare încântat și o poartă cu mare drag. Sunt mulțumită de alegerea făcută și, cu siguranță, nu va fi ultimul accesoriu comandat de pe TrendHim.

brățară bărbați Lucleon

Partenerii voștri poartă accesorii? Vă place această brățară bărbați Lucleon aleasă pentru soțul meu? Nu-i așa că un bărbat care poartă accesorii emană o notă aparte de masculinitate?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

22 Comments

  1. Da, și al meu poartă genul acesta de brățări din piele, ba chiar i-am luat recent un set de patru brățări și așa de mult îi plac încât le poartă pe toate în același timp. 😁

  2. E foarte frumos modelul acesta de bratara! Sotul tau e foarte mulțumit sunt sigura! E o idee minunată de cadou si vad si alte produse interesante pe site.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.