Oferte de Black Friday de la Târgul Cărții și Libmag

17

Black Friday – oferte la cărți

Black Friday pentru mine înseamnă prețuri bune. Acum nu mai contează că e la cărți, haine, accesorii. Important e să fie redus produsul dorit. Recunosc că până acum nu m-a tentat nimic. Apoi am găsit oferte la cărți de la Târgul cărții și Libmag. Mie îmi place mult să citesc. Și de aceea profit mereu de ofertele bune la cărți. Pe aceste două site-uri găsim cărți reduse cu până la 90%! Asta da reducere!

Black Friday

Ce titluri comand eu de Black Friday?

Nu știți ce cărți să comandați de Black Friday? Poate vă ajută câteva titluri din lista mea!

1 Ultima romantică – Viața reginei Maria a României – un subiect despre care nu am citit nimic până acum. Acum nu mai am nicio scuză.

2. Basme de Petre Ispirescu – mi-am propus de Crăciun să petrec mai mult timp cu nepoțica mea. Voi cumpăra această carte pentru ea. Adoră basmele. Vom citi împreună și eu îmi voi aminti frumoasele basme.

3. Am fost medic la Auschwitz de Nyiszli Miklos – cea mai căutată carte despre viața în lagărul de la Auschwitz.

4. Casa de lângă lac de Kate Morton – am citit o carte de această autoare. A fost suficient pentru a mă îndrăgosti de stilul ei. Dar și de poveștile ei. Vi le recomand pe toate cu drag.

5. Soția plantatorului de ceai de Dinah Jefferies – am citit o recenzie la Cristina și am decis că trebuie să o citesc. Probabil va fi o altă carte preferată.

6. Poveste de Crăciun – o altă carte de savurat cu nepoțica mea, iubitoare de cărți.

7. Magia Crăciunului – pentru că niciodată o carte în plus pentru copii nu strică.

Profită de reducerile de Black Friday

Profită de reducerile din acest weekend. Achiziționează lucruri pentru tine și pentru cei dragi! Nu uita! Sărbătorile se apropie! E bine să avem măcar o parte din cadouri cumpărate din timp!

Tu ce cumperi de Black Friday? Ai și cărți pe listă?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

17 Comments

  1. Ce caut eu aici, unde tu scrii despre reduceri la carti? Tocmai am plasat o comanda pe un alt site, de unde mi-am lat 2 carti cu 60% reducere si acum ma corupi si tu? :D. Hai, te iert. Poate gasesc ceva pentru micile mele nepotele pentru Craciun.

Leave A Reply

Read previous post:
Mica enciclopedie Hygge
Mica enciclopedie Hygge rețeta daneză a fericirii de Meik Wiking

Mica enciclopedie Hygge rețeta daneză a fericirii Mica enciclopedie Hygge se află pe noptiera mea de ceva timp. Zilele trecute...

Close