Biblioteca de la Miezul Nopții de Matt Haig recomandare lectură

18

Biblioteca de la Miezul Nopții – povestea care naște întrebări

Biblioteca de la Miezul Nopții de Matt Haig este o carte tare lăudată. Citisem alte cărți de Matt Haig și mi-a plăcut stilul lui, dar și poveștile abordate. Așa că nu o puteam rata nici pe aceasta. Coperta te învăluie în mister, iar scurta descriere te pune pe gânduri. o singură bibliotecă. O infinitate de vieți.

Fiecare carte vine cu ceva nou. Orice poveste este valoroasă și plină de învățături. Există cărți minunate pe care trebuie să le promovăm. Astfel dăm posibilitatea și altor iubitori de lectură să se delecteze cu povești frumoase.

Biblioteca de la Miezul Nopții – ai alege o altă variantă a vieții tale?

Nora vrea să moară. Decizia e luată. Prea puține lucruri frumoase s-au întâmplat în viața ei. Chiar și pisica mult iubită a murit. Pentru ce să trăiască? Nimeni nu îi va simți lipsi.

Însă în loc să moară, ea ajunge în biblioteca infinită de cărți. Ele spun variante diferite ale poveștii unei persoane. O carte cuprinde viața ta așa cum e. Alte cărți spun variante ale vieții tale dacă la un moment dat, ai fi ales alt drum. Mereu spunem că ne-ar fi fost mai bine dacă am fi ales altfel. Oare așa să fie?

Nora și variante de vieți

În fiecare variantă a vieții, ajunge într-un moment diferit. Are doar câteva secunde la dispoziție pentru a-și da seama unde e. Nu e ușor să faci față provocărilor din viața ta, dar o viață pe care nu o cunoști. Află că viața alături de bărbatul pe care l-a iubit, dar nu s-au căsătorit, nu ar fi fost cum și-a imaginat. Oamenii se schimbă și își schimbă obiceiurile. Însă într-o viață, are posibilitatea de a mai vorbit o dată cu tatăl ei. Aceasta este o parte bună.

Dacă ar fi ales drumul carierei, nu ar fi fost cum și-a imaginat. Succes în cercetări, ci doar mult frig, condiții grele de trai și cercetare, singurătate. Și totuși, în unele vieți, a avut o o carieră de succes, dar într-un domeniu în care nu s-ar fi așteptat.

Ne găsim scuze pentru eșecurile din viața noastră. Dacă atunci am fi ales diferit, viața noastră ar fi fost perfectă. Greșit…atât de greșit. Nora are șansa de a încerca mai multe variante de vieți. Se poate întoarce când vrea în bibliotecă și să aleagă altă variantă. Speră ca cea perfectă să existe încât să-și dorească să rămână acolo.

Viața trebuie trăită

Viața trebuie trăită frumos și intens. Nu trebuie să trăim cu regretul că am fi putut face altfel lucrurile. Să avem curaj să le facem atunci când simțim. În plus, nu trăiți cu iluzia că alții au viața perfectă sau tu ai fi putut avea viața perfectă! Cu siguranță, ai luat decizia cea mai bună la momentul potrivit, chiar dacă nu ți se pare. Drept dovadă, iată cartea aceasta care prezintă nenumărate variante ale unei vieți. În fiecare variantă, există părți bune, dar și părți rele, grele.

Ți-ar plăcea să existe în realitate, Biblioteca de la Miezul Nopții? Ai avea curaj să încerci și alte variante ale vieții tale?Dacă ai putea, ai alege acum dfierit în viața ta?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

18 Comments

  1. M-a captivat cartea de cand a aparut. Autorul are niste carti geniale. Iti recomand si Ganduri de pe o planeta nervoasa scrisa de el.

  2. Cat de interesant este subiectul 😍😍‼️‼️as vrea sa pot alege o alta varianta, cea la care visez de mica 🥰🙈‼️

  3. Ce roman interesant. Nu, mie nu mi-ar plăcea sa experimentez altceva. Trăiesc cea mai buna perioada a vieții mele si ma simt binecuvantata

  4. Pingback: Cum să oprești timpul de Matt Haig recomandare lectură - DeWeekend.Ro

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
mașini
Pasionat de mașini? Sfaturi pentru o îngrijire corectă

Și tu ai o pasiune pentru mașini? Sunt o pasionată de mașini și condus. Copil fiind, mă vedeam conducând și...

Close