Beneficiile unui hoverboard asupra sănătății corpului

18

Beneficiile unui hoverboard asupra sănătății corpului

Despre hoverboard și utilizarea lui, am discutat. Acum e momentul să discutăm despre beneficiile unui hoverboard asupra sănătății corpului. Când e vorba de mișcare, ne place să alegem tot ce e mai nou. Am trecut de bicicletă la role, acum suntem la hoverboard.

Și ca să justificăm alegerea făcută, căutăm diverse beneficii. Mișcare cu ajutorul unui aparat nou, tehnologizat, sună mult mai atractiv. Dacă tot e să facem mișcare, măcar să alegem ce e mai bun. Și mai amuzant!

Care sunt beneficiile unui hoverboard asupra sănătății corpului nostru?

Recreerea cu ajutorul unui hoverboard este excepțională și e ca o joacă. Exceptând faptul că hoverboardul reprezintă un mod de transport, iată de ce beneficii poți avea parte.

 • Ajută la concentrare și îmbunătățește reflexele

La început, nu e atât de simplu să te deplasezi cu un hoverboard. E nevoie de concentrare, dar și de reflexe bune pentru a te putea deplasa. Accelerarea, frânarea, pornirea și oprirea se fac din mișcări pe care trebuie să le stăpânești bine. Până te vei învăța, va dura puțin. Dar apoi, datorită reflexelor bune, te vei descurca de minune. Alege un astfel de model mai deosebit pentru a fi în maximă siguranță, chiar de la început.

 • Exercițiu complet pentru tot corpul

Cât timp ești în mișcare, fiecare mușchi este pus la treabă. Conducerea hoverboardului necesită atenție, dar și un bun echilibru. Astfel fiecare mușchi este încordat. Articulațiile sunt în mișcare, ceea ce este benefic pentru genunchi, glezne, umeri, chiar și pentru gât.

beneficiile unui hoverboard

 • O metodă simplă de a mai arde calorii

Ne dorim să facem mișcare, să ardem calorii, dar și să slăbim. Un bun ajutor îl reprezintă conducerea unui hoverboard. În funcție de modelul deținut, în 30 de minute, poți arde de la 300 de calorii până la 900 de calorii. Sună bine, nu?

 • Ajuți la protejarea mediului înconjurător – un plus pentru sănătatea noastră

Este un mod nepoluant de deplasare. Ceea ce ne ajută să ne păstrăm sănătoși, dar și să avem grijă de mediu. De câte ori aveți posibilitatea, lăsați acasă mașina. Apelați la hoverboard și la bicicletă. Iar dacă vă este teamă că bicicleta ar putea fi furată, optați pentru un sistem antifurt pentru biciclete.

Deplasarea cu hoverboardul

între mișcare pentru corp și relaxarea minții

Mulți prieteni mi-au spus că au optat pentru un hoverboard pentru a se deplasa mai rapid. Ulterior, au constatat că fac mișcare, dar se și relaxează. Îi ajută să se concentreze mai bine, dar se și eliberează de grijile zilnice.

Un hoverboard este ideal pentru copii, dar și pentru adulți. Toți avem nevoie de mișcare, de ce să nu o facem într-un mod plăcut?

Tu ai încercat să te deplasezi cu un hoverboard? Ce părere ai despre beneficiile unui hoverboard asupra sănătății corpului nostru? 

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

18 Comments

 1. Nu m-as fi gandit niciodata ca deplasarea pe un hoverboard poate avea atatea beneficii! 😁 Nu am incercat asa ceva pt ca imi este cam frica, dar nu exclud pe viitor.

 2. Nu am incercat, dar nu cred ca m-as descurca prea bine, insa sunt convinsa ca, pentru cei care rezoneaza cu o astfel de miscare si mijloc de locomotie, li s-ar parea o idee foarte buna.

 3. Cristina Dragomir on

  Eu nu stiu daca as reusi sa imi tin echilibrul pe un hoverboard, dar cred ca mi-ar placea sa incerc de dragul senzatiei. Sa merg pe el prin trafic chiar nu as avea curaj, dar prin parc m-as incumeta.

 4. Eu nu pot sa merg pe asa ceva desi mi-as fi dorit dar o sa-i cumpar unul lui Dragos cand mai creste un pic, fiindca trebuie sa sti sa stai pe el.

 5. stiu ca trebuie sa iti controlezi miscarile foarte bine cand mergi cu un hoverboard, dar in rest, eu nu ii vad utilitatea. sunt un pic gica contra la capitolul asta, cred ca mersul pe jos sau sportul sunt mult mai ok!

 6. Cred ca e prea tarziu sa mai incerc un hoverboard, si nu ma refer doar la varsta, ci la alte aspecte care ma impiedica. Am sarit si faza cu rolelele, dar am mers pe bicicleta cand eram copil. Tinerii, in ziua de azi ar trebui sa profite de orice oportunitate, nou aparuta.

 7. Am incercat sa merg si eu cu un hoverboard si mi-am gasit tare greu echilibrul. Am observat ca asta nu este valabil in cazul copiilor care prind foarte usor miscarea si invata rapid fel de fel de scheme. Copiii nasilor si-au luat unul si am vazut evolutia lor cu acesta

 8. Ai fi murit de ras daca m-ai fi vazut pe mine prima oara pe hoverboard. 2 persoane ma tineau de mana si eu mergeam cu viteza melcului. Mi-ar fi placut ca acest hoverboard sa fie ceva mai usor. Ma apuca si groaza daca ma lasa bateria pe drum

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
garden party
„Cazul” garden party – rochie sau salopetă?

„Cazul” garden party – rochie sau salopetă?  Dacă trebuie să participi la un garden party trebuie să te pregătești din...

Close