Banda Led – utilitate și inovație pentru casa ta! Plus ofertă de Black Friday

Banda Led – pentru o casă mai luminoasă

Banda Led are rolul de a lumina casa. Dar are și rolul de a înfrumuseța interiorul casei. Unii o folosesc pentru decor. Alții îmbină designul cu utilitatea. Cum am descoperit eu banda Led? Ne făcusem mobila de bucătărie. Gătind des, aveam nevoie de lumină multă pe blat. Becul din bucătărie nu era suficient. Aveam nevoie de lumină pe blat. Așa ne-a venit ideea de a lipi banda Led sub corpurile din bucătărie.

Lumina poate transforma locuința noastră din una clasică în una modernă, atipică. Iluminatul bun este important în designul interior.  Nu poți aprecia utilitatea unei benzi Led decât după ce o ai. Pe lângă utilitatea ei, vei descoperi și rolul de design. Încearcă și tu!

Banda Led – cum o putem folosi în casa noastră

Ești genul de persoană care pune accentul pe design? Atunci trebuie să înțelegi rolul unei benzi Led.

 • Lumină ambientală

Banda led produce lumină ambientală în zeci de culori și nuanțe de culori. Lumina ambientală este ideală pentru holuri. Ea este potrivită pentru acvarii, dar și pentru barul casei. Banda Led este potrivită pentru interior, dar și pentru exterior. O poți folosi de sărbători pentru a decora/contura casa. Este ideală și pentru petrecerile restrânse.

banda Led

 • Design

Banda Led se folosește cu succes pentru iluminarea unor tablouri, oglinzi, rafturi de mobilier. A folosi bandă în interiorul unei vitrine pentru a lumina obiectele este o idee interesantă. Vei aduce mai multă lumină și mai multă atenție obiectelor de decor. Încearcă să faci conturul unor rafturi din sticlă cu bandă. Lumina reflectată va face să pară rafturile mai vesele.

banda Led

 • Utilitate

Am stabilit că banda Led este utilă. Datorită ei poți avea mai multă lumină, de exemplu pe blatul din bucătărie. Cu ajutorul unui profil bandă Led se montează banda pe sau sub corpurile dorite. În bucătărie, se montează pe corpurile suspendate. Astfel va lumina partea dintre blat și mobilă. Dacă aveți scări la casă, puteți folosi banda pentru a lumina scările și balustrada. Seara sau noaptea nu va trebui să aprindeți lumina în toată casa.

banda Led

 • Decor de sărbători

Ești împotriva tăiatului de brazi de Crăciun? Poți crea un brad frumos, perfect și înalt cu ajutorul unei benzi Led. Îți place să ai casa decorată și colorată de sărbători? Alege banda Led colorată pentru a crea decorațiuni în casă și diverse jocuri de lumini.

banda Led

Avantaje iluminat casă cu banda Led

 1. E bine de știut că ea nu consumă mult curent.
 2. Se montează ușor și rapid.
 3. Crează o atmosferă plăcută și liniștită. 

Profită de oferta de Black Friday de la Savalectro

Campania de Black Friday este un Black Weekend. Aveți posibilitatea ca în perioada 24-26 noiembrie să profitați de promoții la toate categoriile de produse, până la 60%. Ești cititorul meu fidel? Poți folosi codul SAVBF  pentru a beneficia de reducere 15% la restul produselor care nu se află în promoție.

Voi ați folosit banda Led pentru casa voastră? Care vi se pare cea mai utilă întrebuințare?

Foto

18 thoughts on “Banda Led – utilitate și inovație pentru casa ta! Plus ofertă de Black Friday”

 1. Nu am folosit banda led, dar nici nu am terminat de mobilat casa. Eu mi-as fi dorit sa pun sub dulapurile suspendate, nu numai ca vor fi utile dar vor crea si o lumina ambientala.
  Acum, ca am citit articolul, mi se pare ca as cam avea nevoie sa pun la scari, desi am un bec acolo, pentru noptile in care cobor sa beau un pahar de apa, as putea sa evit sa aprind becul.
  Iar sub scaune sau canapea, mi se pare de a dreptul genial. 😀

  Reply
 2. Pot să spun că arată superb decorul după aplicarea acestei benzi, parcă schimbă ambientul cu totul. Nu știam că poate avea atâtea moduri de utilizare, dar îmi place mult.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.