Strălucire de vară pentru tenul tău cu Avon True Nutra Effects

19

Avon True Nutra Effects – provocarea de la Avon

Îmi plac tare mult provocările. Iată și motivul pentru care am ales să testez noile produse Avon. Nu am mai folosit de ceva timp produsele lor. Noua gamă îmi făcea cu ochiul. Strălucire, îngrijire, hidratare, am spus DA. Prin campaniile Buzzstore, am descoperit multe produse interesante. Așa că am dat o șansă și gamei Avon True Nutra Effects.

Mă bucur că sunt multe produse noi pe piață. Trebuie testate până îți găsești produsul potrivit. Eu aleg cosmeticele în funcție de brand, dar și de ambalaje. Pentru mine contează să fie ușor de utilizat, dar bine sigilate. Să nu aibă parfum și cu rezultate rapide. Rămân fidelă unui produs dacă mi se potrivește de la prima utilizare.

Avon True Nutra Effects

Îngrijire de vară cu Avon True Nutra Effects

Buzzstore și Avon mi-au trimis câteva produse și un pliant despre noua gamă. Recunosc că am fost curioasă de produse. Ambalajele trădau niște produse bune de îngrijire. După ce le-am primit, am studiat pliantul pentru a ști ce urmează să folosesc. După câteva zile de testare, a venit momentul să vă povestesc despre produse. Veți afla și părerea mea sinceră după utilizarea gamei.

Avon True Nutra Effects

  • Ulei de curățare Avon True Nutra Effects

Uleiul de curățare înlătură machiajul și curăță bine pielea. Eu am tenul mixt spre gras. Nu mă machiez în exces. Uleiul de curățare a îndepărtat bine machiajul. Eu am simțit tenul prea uleios și am demachiat și cu apă micelară. Discheta demachiantă a rămas curată. Deci uleiul înlătură bine machiajul. Doar că eu am simțit nevoia să înlătur puțin din ulei. Pielea a rămas curată și fină.

Avon True Nutra Effects

  • Elixir pentru ten Avon True Nutra Effects Active Moisture

Când spui elixir, te gândești la o îngrijire în profunzime. Și așa și este. Elixirul regenerează în profunzime tenul, gâtul și decolteul. Îmi place că vine cu o mică pipetă. Astfel nu faci risipă de produs. Poți aplica câte o picătură exact unde ai nevoie. Acest produs îl folosesc seara. Peste noapte are timp mai mult de a acționa. Aplic mai mult în zona gâtului, decolteului și pe obraji. Evit zona frunții și a bărbiei. Acolo tenul meu tinde să se îngrașe. Acest produs poate fi folosit și pe post de ulei de cuticule. Și cred că merge perfect și pentru a hidra zona coatelor, genunchilor.

Avon True Nutra Effects

  • Cremă hrănitoare Avon True Nutra Effects Miracle Glow

Are un ambalaj simpatic și apreciez micul căpăcel din interior. Crema hrănește intensiv tenul și este bună ca bază de machiaj. Crema conține microcapsule care ajută tenul să fie hidratat în profunzime. Eu folosesc și acest produs seara sau ziua când sunt acasă. Pentru mine, tenul rămâne prea gras. Îl folosesc doar în zilele când rămân acasă. Hidratează bine și tenul este mai luminos.

Avon True Nutra Effects

Îngrijire în profunzime cu Avon True Nutra Effects

Aceste produse sunt potrivite și pentru tenul mixt, gras. Eu am folosit în zona obrajilor, gât și decolteu, zone pe care le neglijez uneori. Cu aceste produse, acord o mai mare atenție decolteului. După doar câteva zile de folosire, tenul meu este mai fin, mai luminos. Din păcate, eu le pot folosi doar seara. Cred că vara este momentul ideal de a le folosi. Vara e foarte cald, transpirăm și ne deshidratăm. Pielea noastră are nevoie de hidratare în profunzime. Această gamă de la Avon ne poate ajuta să ne păstrăm pielea tânără și frumoasă.

Avon True Nutra Effects

Ați încercat produsele Avon True Nutra Effects? Ce părere aveți despre ele? Dacă nu le-ați încercat încă, care produs v-ar plăcea să-l testați?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

19 Comments

  1. O sa caut și eu un catalog Avon. Sa văd cu ce produse mă voi răsfața de data aceasta. Pe lângă produsele din gama True Nutra Effects, căci ele sigur le voi comanda 😉

  2. ca si tine si eu am tenul gras si chiar ma intrebam cum sta treaba cu uleiul de curatare NutraEffects, daca nu cumva lasa pielea prea grasa. Ma bucur ca ai fost sincera. Probabil ca nu-l voi cumpara. In schimb, elixirul ma tenteaza daca zici ca merge si pt hidratat coate si cuticule.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vitrină frigorifică
Cum alegem cea mai potrivită vitrină frigorifică?

Vitrină frigorifică - necesară pentru promovarea produselor O vitrină frigorifică te poate ajuta să vinzi mai ușor decât crezi. Clientul...

Close