Avantajele unui cadou de grup

Cadou de grup – cea mai bună alegere

Un cadou de grup poate avea multe avantaje. De câte ori bugetul v-a împins să alegeți un cadou modest? De prea multe ori, nu-i asa? Sau de câte ori ați reușit să oferiți cadoul dorit? De prea puține ori și v-a părut rău. Comunicarea este totul și când e vorba de cadouri. Întreabă persoana ce cadou și-ar dori. Existăde multe ori lucruri pe care ni le dorim. Nu le avem pentru că nu ni le permitem sau pentru că tot uităm de noi.

Cadoul ar trebui oferit din drag și să reprezinte un obiect important. Tocmai de aceea, eu prefer să întreb ce anume și-ar dori. Dar de multe ori optez pentru un cadou de grup. Și vă spun și avantajele.

Avantajele unui cadou de grup

Am fost mereu de părere că un cadou trebuie să fie mai valoros. Și să fie un obiect care aduce bucurie și rămâne ca amintire. Am propus mereu să se cumpere un cadou mai consistent și fiecare să contribuie cu bani.

 • buget mai mare – cadou mai valoros

Viața de familie implică multe cheltuieli. De multe ori, femeiele se lasă pe locul doi. Prioritatea pentru ea o reprezintă familia, casa. Multe femei și-ar dori să facă mai multă mișcare. Timpul nu le permite. Însă ar putea face asta în confortul casei, în timp ce supraveghează joaca/temele copilului.

Dacă sunteți o gașcă unită de prieteni, vă recomand să oferiți un astfel de cadou de grup. Sigur va fi apreciat de mamele care pun preț pe aspectul fizic. Le veți determina să facă mai multă mișcare. În plus, cine nu și-ar dori una?

 • timp minim pierdut la shopping

Timpul este mereu prea scurt. Fugim de la job, acasă și apoi la shopping după cadouri. Dacă am găsi exact ce ne dorim, ar fi simplu. Dar trebuie să străbați orașul de la un centru comercial la altul. Nu e mai simplu ca cineva să adune banii, cadoul să fie ales și plătit din confortul casei? Minim timp pierdut, fără stat la coadă și oferit un cadou dorit.

 • cadouri deosebite pentru copii

Întotdeauna este o dilemă cadoul pentru un copil la aniversare. Ei primesc mereu foarte multe jucării. Sunt atractive la început, apoi le neglijează și uită de ele. De asta e bine să oferim un cadou mai deosebit, chiar dacă e mai scump. Implică gașca de prieteni, bunici, nași și cu suma adunată poți alege să oferi mașinuțe electrice pentru copii. Va fi un cadou apreciat și de fetițe, și de băieți. Părinții se vor bucura să primească un cadou diferit, decât multe, mărunte.

Oferă un cadou din suflet și implică-te în alegerea lui. Însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să îl alegi dintr-un magazin fizic. Tehnologia ne ajută să găsim cadoul perfect și chiar să-l trimitem sărbătoritului.

Tu ce părere ai despre un cadou de grup? Ești adeptul acestui concept? Sau preferi să oferi un cadou doar din partea ta, ales de tine, personal?

Foto

30 thoughts on “Avantajele unui cadou de grup”

 1. Depinde mereu de situatie. Daca este cineva foarte apropiat, prefer sa ii cumpar ceva din suflet, chiar ma implic in alegerea cadoului. Daca nu este o persoana apropiata bieinteles ca putem pune mai multe persoane bani si ii luam ceva impreuna.

  Reply
 2. Depinde de situatie, un cadou de grup este util la serviciu, de exemplu, la nunta unei colege la care, de fapt, nu te duci, dar nici nu vrei sa treaca neobservat evenimentul. Atunci un cadou de grup e binevenit. Dar daca ma intrebi ca primitoare ce parerea am :), ei bine, una nu foarte buna. Mi s-a intamplat sa invit niste rude la o aniversare intr-un restaurant de fite si trei din ele mi-au dat un cadou de grup de vreo 25-30 de lei in total din partea lor (nici macar o portie de fel doi nu era atat de putin, probabil ca asta era si ideea, sa ma pacaleasca…)… deci, depinde de situatie si de obrazul persoanelor care se implica.

  Reply
 3. Imi place foarte mult acest concept si sa ofer asa si sa primesc. Simti ca poti oferi ceva mai putin accesibil si daca este ales cu grija, sa ofere mai multa bucurie. Iti multumesc ca ai abordat acest subiect.

  Reply
 4. Acum, depinde de situatie:la serviciu prefer cadoul luat la comun;când vine vorba de prieteni prefer cadoul ales cu manuta mea.

  Reply
 5. Am primit cadouri de grup si consider ca in unele situatii sunt foarte utile! Nu doar pentru copii, cat si pentru adulti( cadouri la aniversari de casatorie, cadouri de casa noua etc)
  Astept sa fie si copiii mei mai mari ca sa le pot lua si lor cadouri de grup, pentru ca atata timp cat se simte diferenta de varsta( pana fac 4-5 ani si baga tot in gura) nu poti face asa cadou.

  Reply
 6. Eu agreez astfel de cadouri si mereu am fost pro, ba chiar am venit cu aceasta propunere. Poti cumpara ceva mult mai frumos si un cadou la care sarbatoritul nici macar nu viseaza

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.