Alege amplificator Aune audio pentru un sunet de calitate

23

Vrei un sunet mai puternic, mai dinamic, mai echilibrat?

Te ajută un amplificator Aune Audio

Ne place să ascultăm muzică tot timpul. În mașină, acasă, când ne plimbăm. Ce ar fi viața noastră fără muzică? Însă e important cum se aude muzica. De câte ori ne-am dorit să dăm volumul mai tare, dar nu se mai putea? De câte ori ne-am dorit ca sunetul să fie mai clar? Iar atunci ne-am dorit un aparat care să facă sunetul de calitate.

Am o veste bună pentru voi. Acest aparat există și ne face viața mai frumoasă. Mă rog, muzica mai frumoasă, sunetul mai amplificat! Îți poți îmbunătăți sunetul adăugând sistemului tău un amplificator. Indiferent dacă asculți muzică tare sau încet, amplificarea sunetului va da viață muzicii. Vei auzi cele mai fine detalii ale melodiei. Sunetul amplificat și clar îți va da o stare de entuziasm.

De ce ai nevoie de un amplificator Aune Audio?

Poate încă nu îți este clar de ce ai avea nevoie de un amplificator Aune Audio. O să-ți explic ce face un amplificator. Poate așa vei înțelege mai bine rolul lui.

Aune audio

 • Amplificatorul mărește sunetul pentru a depăși zgomotul exterior

Avem tendința de a da muzica mai tare pentru a depăși zgomotul de fond. Însă de multe ori, este inutil. Un amplificator îmbunătățește claritatea sunetului. Volumul dat tare reduce din calitatea sunetului. Amplificatorul va lucra pe ambele părți: muzica mai tare își va păstra calitatea și inteligibilitatea.

 • Sunetul va fi redat mai vibrant

Un amplificator Aune Audio are abilitatea de a reda toate sunetele din muzică, fără distorsiuni. Vei auzi note înalte, explozii bruște de muzică, foarte clar.

 • Un sunet amplificat îți va da energie

Mie îmi place să ascult muzică tare când conduc. Sau când fac sport. Adică în acele momente când am nevoie de un stimul. Muzica tare, vibrantă, mă ajută să mă concentrez pe ce am de făcut. De multe ori, dau muzica tare, dar renunț repede pentru că sunetul nu mai e clar. Un amplificator Aune audio te va ajuta să lucrezi mai energic.

Aune audio

Ce fel de amplificatoare ne oferă Aune Audio?

Pentru că avem nevoi diferite, există și amplificatoare variate. Despre cele portabile, v-am povestit mai sus. Acum vreau să vă prezint încă 2 tipuri utile.

 • amplificatoare staționare. Acestea se pot folosi doar acasă. Sunt în clasa A, ceea ce presupune că se pot utiliza și cu căști pretențioase, indiferent de impedanța acestora. Fiind în clasa A, sunetul va fi unul extrem de rafinat, echilibrat, natural, dinamic, coerent. Ele necesită a fi alimentate la 220-230 Volți.
 • amplificatoare cu convertor încorporat. Avem nevoie de o sursă digitală, laptop, streamer, TV având intrări digitale de tip USB, coaxial digital și optic. Prin conexiunea USB, se realizează un upsampling la DSD, ascultând fără probleme fișiere High-Resolution. Desigur pe lângă colecția de fișiere avute, se poate utiliza fără probleme cu aplicații de tipul TIDAL, DEEZER, SPOTIFY, etc. Ce face acest produs? Preia semnalul digital, îl transformă în analogic și îl transmite mai departe la un amplificator al unui sistem audio sau către căști.

Aune audio

Amplificator Aune audio – cadoul ideal pentru bărbați

Mereu avem această problemă cu cadourile pentru bărbați. Deși le place să primească haine, parfumuri, cel mai încântați sunt de gadgeturi. Un amplificator Aune audio pentru telefon, mașină sau sistemul de acasă este cadoul ideal. Majoritatea sunt fascinați de tehnologie, dar și de muzică. Le place muzica tare, acum o pot avea și extrem de clară.

Eu nu aș ezita să cumpăr un astfel de cadou pentru soțul meu. Dar cred că reprezintă și un bun cadou de casă nouă! Avem prieteni pasionați de tehnlogie. Suntem mereu în dilemă cu cadourile. Un amplificator Aune Audio mi se pare cea mai bună alegere! Le puteți comanda ușor de pe AVmall.ro.

Tu ai un amplificator audio? Ți-ar plăcea să asculți muzica tare, dar să rămână clar sunetul și să simți vibrația muzicii? Te-ar tenta să achiziționezi un amplificator Aune audio?

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

23 Comments

 1. Inainte sa devin mama imi placea sa ascult muzica tare sa duduie geamurile si am avut un astfel de amplificator dar acum sunt mult mai linistita si nu mai am nevoie de el.

 2. Amplificatorul asta era ar fi fost perfect in la iesierea de la cabana de luna trecuta, cred ca data viitoare ne vom organiza din timp si poate luam si un amplificator cu noi 😉

 3. Foarte tehnic dar bine documentat articolul tău! Am înțeles până și eu cât de important este amplificatorul radio! Iar ideea cu cadoul, chiar este binevenită!
  Mulțumesc!

 4. Mi-ar plăcea și mie un amplificator ca acesta! 😍 Nu știam că există ceva așa profi…cred că altfel se simte muzica ascultată cu ajutorul lui.

 5. Îmi place să ascult muzică bună cu un sunet pe măsura. Prietenul meu are un sistem în toată regula. Mie îmi place acesta mai mult deoarece ocupă mai puțin spațiu.

 6. Daca stau bine si ma gandesc, cred ca de cand o am pe cea mica n-am prea ascultat muzica atat de tare. Nu cred ca a disparut pasiunea ci pur si simplu nu m-am gandit la asta. Mi-as dori sa dau si eu muzica la maxim si sa nu mai aud nimic in afara de muzica pentru … 10 minute?!

 7. AI dreptate, se apropie ziua varului meu si cred ca ar fi mai mult decat incantat de un cadou ca acesta. Un amplificator audio este bun de avut in casa, nu stii niciodata cand te lasa potentiometrul vreunui aparat.

 8. Cristina Dragomir on

  de un sunet clar si amplificat ai nevoie la drum lung, asta e clar. Noi nu avem un sistem audio pentru masina foarte performant, dar chiar si asa drumul spre si de la mare a fost foarte placut, chiar daca am prins aglomeratie mare pe unele portiuni de drum, ascultand muzica noastra preferata.

 9. Daniela Oţet on

  Cred ca ar fi de mare folos un astfel de amplificator. Iti multumim tare mult pentru informatiile oferite.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
ENGIE
ENGIE Thermo Smart te motivează să îți înlocuiești centrala termică

Acceptă schimbarea pentru mai mult confort Tindem să ne atașăm de lucruri prea mult. Ne vine greu să ne despărțim...

Close