Aspiratorul ideal există pentru o viață mai ușoară

19

Aspiratorul ideal – diferit pentru fiecare gospodină

Aspiratorul ideal există. Aceasta este marea mea bucurie. Chiar dacă pentru fiecare înseamnă altceva. E important să regăsim pe piață modele variate. Nu mai vorbim de design, culoare. Acum punem accentul pe caracteristici.

Unii doresc putere mare de aspirare. Alții doresc să fie multifuncțional. Însă fiecare ne dorim să își facă bine treaba. În urma lui, să nu rămână praf. Aspiratul să se facă rapid, cu minim de efort.

aspiratorul ideal

Aspiratorul ideal e cel care face singur treaba, adică acesta

Tehnologia există ca să avem o viață mai ușoară. Tehnologia ne ajută să facem treaba ma eficient. Cu toții visăm la un aspirator care să aspire singur. Ca să mai economisim timp. Sau să găsim casa curată când ne întoarcem de la job. În timp ce ne savurăm cafeaua, casa să fie aspirată. Acum ne putem bucura de un astfel de robot.

Mă bucur că tehnologia este de partea noastră.

aspiratorul ideal

Am învățat să mă bucur de fiecare gadget. Timpul este tot mai limitat. Și de ce să pierzi timp prețios cu aspiratul? Există cineva poate face treaba perfect, singur.

Aspiratorul ideal – ajutor mare în casă

Curățenia în casă cuprinde mai multe etape. Pentru fiecare etapă, ai nevoie de un alt aparat. Când facem curățenie în casă, luăm totul la rând. Podele, mobilă, canapele, perdele. Din păcate, praful ne face viața grea. El se așează pe mobilă, pe parchet. Praful se impregnează în obiectele textile. În timp, acestea se îmbâcsesc. Se deteriorează și arată neîngrijite sau vechi.

aspiratorul ideal

Lucrurile se deteriorează dacă nu le întreținem. De multe ori un obiect vechi, dar îngrijit, poate arăta foarte bine. Cu noua tehnologie existentă, orice lucru vechi poate părea nou. Canapelele, paturile, fotoliile vor fi ca noi folosind aparatul potrivit. E nevoie de puțină răbdare și timp. Finalul va fi uimitor.

Lucrurile din casă acumulează mult praf. El poate deteriora lucrurile, dar poate da și alergii. Praful este cel mai nociv pentru sănătate. Îl inhalăm fără să ne dăm seama. De aceea, trebuie să încercăm să-l îndepărtăm cât mai des posibil.

Curățenia casei nu trebuie să fie o corvoadă

Cu aparatura potrivită, curățenia casei nu este o corvoadă.

  • Un aspirator eficient va face treaba mai rapid.

  • Un aspirator ergonomic ne va ajuta să aspirăm fără să mutăm mobila.

  • Un aspirator cu aburi va aspira și va spăla parchetul. Treabă 2 în 1 într-un timp mai scurt. 

  • Un aspirator robot vă va aștepta cu casa curată.

Cu noul aspirator, pentru mine curățenia este o joacă. L-am căutat mult. Am ales cu grijă aspiratorul. De atunci, aspiratul casei este o treabă ușoară.

Voi ce fel de aspirator aveți? Cum arată aspiratorul ideal pentru voi?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

19 Comments

  1. Eu am de vreo 2 ani un aspirator Philips fara sac de care sunt foarte multumita. Il folosesc zilnic, cateodata si de 2 ori pe zi. Cine are copil mic stie ce zic. Nu imi imaginez curatenia fara el.

  2. Am doua aspiratoare in casa. Unul normal, fara sac, si unul vertical. Cu cel vertical ma impac cel mai bine pentru ca e mai usor de dat cu el, dar mi se pare ca nu are aceeași putere de aspirare ca cel normal. La ala vertical e misto ca are si partea detasabila, aspiratorul de mana, foarte util pentru scara.

  3. Aspiratorul ideal chiar exista? Face singur curat, isi schimba singur punga de praf si nu face zgomot aproape deloc? 😀 Lasand gluma la o parte, macar ultima caracteristica as dori-o la un aspirator. M-am saturat sa se sperie pisicile cand incepe hârâiala aia de motor. SI eu, tot Philips…

  4. Pana acum n-am folosit acest gen de aspirator si nu l-am vazut nici la prieteni ca sa-mi pot da seama despre eficienta acestuia. Ma incanta designul si faptul ca ocupa putin spatiu! Am sa am in vedere acest produs

Leave A Reply

Read previous post:
Povestea unei vieți
Povestea unei vieți de Aharon Appelfeld recomandare lectură

Povestea unei vieți de Aharon Appelfeld Povestea unei vieți, cartea care m-a atras prin titlu. Nu citisem niciun review. Nu...

Close