Diversitate apartamente Unirii – cum alegem apartamentul ideal

15

Apartamente Unirii – zona ideală pentru casa ta

Când spunem apartamente Unirii, spunem zona centrală a capitalei. Dacă ești în căutare de apartament în București, îți recomand zona Unirii pentru confort. Este ideal să ai în apropiere stație de metro/bus, dar și magazine, cafenele, școli. Zona Unirii este una dintre cele mai căutate zone din București.

Un apartament pe Bulevardul Unirii este o investiție bună. Spunem acest lucru uitându-ne la infrastructură, dar și la utilități. Un mare plus îl reprezintă faptul că în câteva minute ești la mall, restaurant sau la școală.

Apartamente Unirii – cum îl alegem pe cel potriviti nouă

Cel mai important e să alegem cu grijă locația. Apoi trecem la partea a doua. Găsirea unui apartament potrivit nevoilor noastre.

1. Construcție nouă

Construcțiile noi sunt calitativ mai bune decât blocurile vechi. E important ca blocul să fie izolat și racordat la toate utilitățile. Spun asta pentru că în unele blocuri se vând apartamente, deși nu sunt încă conectați la toate utilitățile. Un apartament în bloc nou nu presupune investiții suplimentare în modernizare. Blocul nou este izolat termic cu polistiren sau cu vată bazaltică. Dispune de centrală proprie de încălzire. În plus, un bloc nou va avea mereu un design modern.

2. Amplasare bună

Apartamentul ales e bine să fie luminos. E ideal să ai lumină naturală tot timpul zilei. E ideal să te bucuri de căldura și de razele soarelui. Alege un apartament care are o priveliște frumoasă. Nu e deloc plăcut să trezești dimineața cu o priveliște tristă. Însă evită apartamentele care sunt orientate spre zonele gălăgioase. Nu cred că vrei să faci parte la trafic și gălăgie chiar din confortul casei tale.

3. Balcon spațios

Alege un apartament cu un balcon spațios. Balconul poate fi amenajat ca și spațiu de relaxare, de citit. Dacă ești iubitor de flori, aici e locul ideal pentru diverse ghivece și jardiniere. Balconul reprezintă spațiu de depozitare, așa că e bine să fie spațios.

4. Compartimentare potrivită

Apartamentele din blocurile vechi sunt destul de simplu compartimentate. În aceste timpuri, ne dorim altceva. Avem nevoie o bucătărie spațioasă și loc de luat masa. Un living mare, spațios este necesar pentru musafirii care ne calcă pragul. Majoritatea ne dorim 2 băi pentru că e nevoie de două. Pentru lumină și idee de apartament spațios, optăm pentru unul cu geamuri mari. Un apartament bine compartimentat ne va face să ne simțim comozi.

apartamente Unirii

Un sfat: Alege un apartament ideal pentru tine. Nu te grăbi și alege ce e mai bun. Acolo va fi casa ta!

Voi la ce detalii ați fost atenți când ați cumpărat apartamentul unde locuiți? Care a fost cel mai important aspect de care ați ținut cont?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

  1. sincer, eu am inceput sa nu mai fiu asa interesata sa fie intr-o zona buna un apartament. In zonele astea este un trafic infernal, asa ca incerc sa fug de ele. Ce ar fi foarte important pentru mine? Sa am un balcon mare ca sa imi pot face acolo o minigradina botanica.

  2. Eu am locuit cativa ani la Unirii. Zona are avantaje, dar si multe dezavantaje: mizerie, galagie, persoane fara adapost. Nu le vezi cand esti doar in trecere…

  3. Acum depinde ce cauti. daca vrei ceva mai ieftin, poti renunta la un balcon mare sau alte camere imense. Daca vrei putin mai mult lux …. sfaturile tale sunt perfecte

Leave A Reply

Read previous post:
nunta regală
Nunta regală – detalii care m-au impresionat

Nunta regală a fost peste așteptări Nunta regală, care a avut loc în weekend, a fost mult așteptată. Am urmărit...

Close