Slăbește și adoptă un stil de viață sănătos cu antrenor personal

11

Vrei să slăbești și să reușești să te menții?

Te ajută un antrenor personal

Un antrenor personal are mai multe roluri în viața noastră când e vorba de sănătate. Ne ajută să slăbim într-un ritm potrivit corpului. Dieta devine stil de viață sănătos și nu reprezintă o corvoadă. Ai mereu parte de susținere și sfaturi pentru a merge mai departe. Te motivează și te încarcă cu energie pozitivă.

Unii dintre noi reușesc să se motiveze singuri când e vorba de slăbit. Alții au nevoie de susținere obiectivă. Internetul ne oferă multe informații. Bune și rele, trebuie să știm să facem selecția. Apoi încercăm până găsim varianta potrivită nouă. Un antrenor va putea găsi varianta bună pentru tine după o scurtă analiză.

Ce înseamnă un stil de viață sănătos în această perioadă?

Traversăm o perioadă mai grea și nu putem nega acest lucru. Trebuie să avem grijă de noi, să fim sănătoși. Un corp puternic va lupta mai ușor cu noul virus. Niciodată nu ni se pare că e momentul potrivit pentru a ne schimba stilul de viață. Eu cred că e greșit să tot așteptăm. Și mi se pare copilăresc să tot găsim scuze.

Un stil de viață sănătos înseamnă atenție la hrană și mișcare. Există variante de preparate culinare sănătoase care le pot înlocui cu succes pe cele nesănătoase. Mișcarea nu se face doar la sală și nu necesită o mulțime de echipamente. Trebuie doar să vrei. Iar dacă nu găsești motivație, apelează la un antrenor personal.

Recomandarea mea este Aurel Șolea – îl găsiți pe Instagram aurelsolea__fitness – propune planuri pentru antrenamente și nutriție personalizate în funcție de obiectivul propus.

antrenor personal

Da, chiar ai nevoie de antrenor personal!

În această perioadă când lucrăm de acasă, ne motivăm mai greu să facem alte activități. Muncă, treburi casnice, timpul trece. Ne alimentăm greșit și pe fugă, gustări mai dese decât ar trebui, mișcare spre zero. Iar acum, nici vremea nu e de partea noastră să ne motiveze să ieșim la plimbare.

Deci da, consider că ai nevoie de ajutorul antrenorului personal. Interacțiunea decurge rapid și în mod simplu. Completezi un chestionar cu mai multe întrebări despre tine, stilul de viață și plăcerile alimentare. Astfel, el își poate face o părere despre viața ta și știe exact unde trebuie să intervină. Primești un plan de alimentație, sfaturi și recomandări personalizate. Te supraveghează și este alături de tine dacă vrei să renunți.

Veste bună! Promoție pentru voi în această perioadă!

Decembrie este o lună cu provocări pentru noi. Tentații culinare vor fi la tot pasul și ne vom bucura de ele. Iată de ce venim în sprijinul tău cu o promoție!

De Crăciun, programele sunt reduse cu 25%.

Ai posibilitatea de a începe programul în decembrie sau în ianuarie.

Achiziționează un program de la Aurel Șolea și pe lângă reducerea de 25%:

  • beneficiezi de încă o reducere de 50 lei pentru programul riguros

  • beneficiezi de încă o reducere de 100 lei pentru programul flexibil

dacă folosești codul ”DEWEEKEND”.  Trimite un mesaj privat pe contul de Instagram al antrenorului – aurelsolea__fitness – și vei primit mai multe detalii. Tentant, nu-i așa? O ofertă de nerefuzat pentru ca tu să ajungi la greutatea dorită și să înveți să te menții. Vei adopta un stil de viață sănătos și vei învăța să iubești mișcarea, chiar și acasă!

Cum ți se pare promoția pe care am pregătit-o pentru tine, eu și Aurel Șolea, antrenor personal? Tu consideri că ai un stil de viață sănătos? Ce ai vrea să îmbunătățești? 

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

  1. Chair ca e greu sa te stii de o dieta sanatoasa, mai ales iarna cand corpul tanjeste dupa carbohidrati din cauza frigului. Super tare oferta! Felicitări!

  2. Ce promotii faine are! Chiar cred ca va profita multa lume de ele. 🙂 Eu nu am voie sa fac sport, ca altfel sigur as profita de oferta.

  3. cristina dragomir on

    asta imi aduce aminte e faptul ca mi-am promis ca in 2021 voi face mai multa miscare si inca trag de mine sa duc cainele afara. ce sa mai vorbim de plimbari lungi macar?

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cadouri pentru bărbați
Idei de cadouri pentru bărbați

Provocarea de a alege cadoul potrivit pentru el Ne încântă invitațiile la zile de naștere. Se anunță distracție și bună...

Close