Anotimpul fructelor de mango de Amulya Malladi recomandare lectură

30

Anotimpul fructelor de mango – poveste din India

Anotimpul fructelor de mango, nu înțeleg de ce nu am citit mai devreme această carte. Cred că a fost una dintre puținele cărți cu final previzibil. Și totuși, mi-am dorit să o citesc. Mint! Nu am citit-o! AM SAVURAT-O! Rar mă fascinează câte o carte cum a fost aceasta. Rar nu pot lăsa din mână o carte.

Ei bine, aceasta a fost o adevărată supriză pentru mine! Mă bucur că Editura Corint mi-a oferit-o. Recunosc că m-a atras mult coperta și mă bucur că am făcut încă o alegere bună.

Anotimpul fructelor de mango – sau vacanța Priyei

Veți descoperi o poveste de dragoste amuzantă, dar și plină de aventuri. Veți trăi alături de Priya o vacanță în India, țara natală!

Priya are 27 de ani și după 7 ani în SUA, revine într-o vacanță acasă, în India. În SUA, lasă un iubit american, Nick, logodnicul ei. Pe drumul spre casă, își face curaj să le spună părinților că urmează să se căsătorească cu un american. Însă lucrurile nu decurg așa simplu cum visase.

Ajunsă în India, realitatea este mai dură decât credea. Părinții sunt îngrijorați că va rămâne nemăritata și va face familia de rușine. Ei plănuiesc să o prezinte unui băiat bun, bogat și frumos. Priya acceptă întâlnirea, însă își dă seama tot mai mult că nu mai face parte din această cultură.

Crescută și educată în India, dar maturizată în America, Priya vede toate tradițiile depășite. Nu poate accepta să se căsătorească cu un bărbat propus de părinți. Nu poate concepe o nuntă fără să schimbe 2 cuvinte cu viitorul soț. Își face curaj, dar și enervată de insistențele familiei, le spune că iubește un american. Familia o ceartă, se ceartă între ei, urmează reproșuri și multe lacrimi vărsate!

Anotimpul fructelor de mango

Se va întoarce Priya la Nick? Vor accepta părinții să se căsătorească cu un american? O vor renega sau vor încerca să înțeleagă că lumea se schimbă?

Anotimpul fructelor de mango – poveste cu haz

Veți citi o carte scrisă bine, care se parcurge lejer. Veți descoperi multe tradiții și obiceiuri din India. Vă va uimi cum oamenii rămân în lumea lor și nu pot accepta o altă civilizație. Diferența de culturi va exista întotdeauna. Însă ține de noi să deschidem ochii. Lumea se schimbă, oamenii au curaj să înfrunte prejudecățile! Sunt de admirat!

Această carte trebuie citită și savurată! Veți râde și vă veți întrista, dar finalul este unul neașteptat! Un mic detaliu de final va face toată diferența!

Voi ați citit această carte, Anotimpul fructelor de mango? Vă tentează să o citiți și să descoperiți finalul?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

30 Comments

  1. Chiar sunt curioasa cum se va incheia povestea. Sper doar ca ea sa nu se desparta de logodnicul ei si parintii ei sa poata accepta ca dragostea nu tine cont de bariere culturale, de varsta sau traditii. Cred ca ai avut dreptate cand ai zis pe Fb ca mi-ar placea si mie cartea asta.

  2. E interesanta povestea, insa nu mi dau seama de legatura dintre nume si poceste. O fi multi mango in India? Hihi. Mie mi plac cartile cu final neasteptat, dar citesc si din acestea cu happy end.

  3. Pingback: Sunetul cuvintelor de Amulya Malladi recomandare lectură - DeWeekend.Ro

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
proiectoare LED
De ce avem nevoie de proiectoare LED?

Să analizăm puțin ce înseamnă proiectoare LED Iluminatul industrial acoperă o gamă largă de domenii de utilizare, precum depozite, săli...

Close