Alege amenajări grădini București pentru curtea ta

12

Amenajări grădini București – pentru o curte de vis

Curtea este oglinda unei case. Am apreciat mereu casele care au o curte îngrijită. O casă frumoasă este completă doar când și curtea este amenajată. Din păcate, mulți neglijează curtea. Din lipsă de timp sau de idei, amenajarea grădinii este mereu amânată.

Amenajări grădini București te poate ajuta să ai grădina visată. O grădină frumoasă înseamnă gazon perfect. Aplicat corespunzător, îngrijit și tuns la timp, vei avea un gazon minunat.

De ce să alegi amenajări grădini București pentru curtea ta?

E important să apelăm la o firmă de specialiști pentru lucrări de calitate. Tot ce ține de casă și curte se consideră investiții pe termen lung. De aceea e bine să apelăm la firme specializate. Uneori costurile ni se par ridicate. Însă la finalul lucrării și după ani buni, ne dăm seama că prețul a fost corect.

Pentru a avea un gazon de revistă, e important pământul. Amenajări grădini București pune la dispoziție un amestec ideal de pământ pentru gazon. Mă veți întreba ce are special pământul pentru gazon.

  • Acest pământ este un amestec special.
  • Ajută ca rădăcinile ierbii să se fixeze.
  • Conține materie organică din belșug.
  • Nu permite înmulțirea buruienilor.
  • Are o structură bună permițând apa și aerul să circule ușor.

Se recomandă completarea grădinii cu pământ în două cazuri:

  • când terenul nu este drept, prezintă diverse denivelări inestetice,
  • sau în timpul construcției, stratul fertil a fost îndepărtat sau a suferit modificări de structură.

Însămânțare gazon – la ce detalii trebuie să fim atenți

Odată rezolvată problema cu pământul, trecem la însămânțarea gazonului. Aceasta este varianta mai accesibilă tuturor. Însă trebuie să știți că va dura până veți vedea rezultate. Pentru un gazon perfect, trebuie să avem un teren afânat, dar și semințe de calitate. Se recomandă un amestec de mai multe specii pentru a obține diverse tipuri de gazon. Unii preferă gazonul doar din iarbă, alții doresc să aibă și mici flori printre. Unii își doresc  un gazon rezistent la secetă, alții îl doresc rezistent la umblat pe el/sport.

amenajări grădini București

Însămânțarea gazonului pare o joacă. Însă e important ca semințele să fie sănătoase. Împrăștierea trebuie să se facă uniform. După însămânțare, trebuie să ne asigurăm că sămânța ajunge cât mai repede în pământ. Aceasta se face fie prin irigare intensă, fie prin acoperirea cu un strat subțire de nisip cu pământ.

În fiecare domeniu, există diverse trucuri. Motiv pentru care ar fi indicat să apelăm la o echipă cu experiență. Nu vă recomand să faceți experimente, mai bine apelați la amenajări grădini București.

Gazon din rulouri – soluția rapidă propusă de amenajări grădini București

Dacă ne dorim acel gazon perfect tipic englezesc, ar trebui să optăm pentru gazon rulou. El acoperă în mod uniform toate colțurile și imperfecțiunile curții. Are o densitate a firului de iarbă uniformă.

amenajări grădini București

Avantajul este că avem curtea înverzită din momentul montării pentru că aceste rulouri de gazon au firul crescut. Se pot combina rulouri de gazon de diverse culori si densități pentru a crea o imagine a curții mai deosebită.

Amenajări grădini București – pentru grădina mult visată

Există activități pe care le putem face din plăcere. Însă pentru a avea rezultatul dorit, e bine să apelăm la specialiști. Experiența lor îi va ajuta să facă treaba de calitate și într-un timp mai scurt. Nu uita că experimentele tale te costă bani și timp, energie și nervi. În schimb, poți lăsa echipa amenajări grădini București să facă ce știu mai bine.

Cum arată curtea ideală pentru tine? Gazon perfect de un verde intens, flori multe și pomi?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. Curtea ideala? Mica si usor de intretinut. Nu cred ca as apela la o firma din asta, asa ceva mi se pare potrivit pentru parcuri sau pt spatiile verzi ale fabricilor, ceva de genul.

  2. Daca minunea ar face sa castig la Loto (desi nu joc), mi-as cumpara un teren mare, in mijlocul caruia as ridica o casuta mica. Acolo as avea loc pentru gradina la care am visat intotdeauna. Pentru acel spatiu as plati pe cineva care se pricepe la amenajari gradini. Asa, la 10 metri patrati ai mei…

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Comanda ta Notino
12 cadouri mari la alegere la comanda ta Notino

Comanda ta Notino este însoțită de cadouri Comanda ta Notino va fi una aparte de data aceasta. Ai posibilitatea de...

Close