Alege închirieri auto în București la prețuri mici pentru un city break relaxant

10

City break în capitală?

Sigur cauți închirieri auto în București la prețuri mici

Te-ai decis să vizitezi capitala? Înseamnă că ai nevoie de sugestii bune de închirieri auto în București la prețuri mici. Când spui city break, te gândești la relaxare. Îți dorești să bifezi principalele obiective turistice. Însă orice capitală trebuie bătută în lung și în lat.

De multe ori ni s-a întâmplat să descoperim locuri frumoase, departe de partea de centru. Există locuri frumoase ascunse, care așteaptă să fie descoperite. În plus, nu doar orașul e frumos, ci și împrejurimile. Dacă ești fan explorări, îți vei dori să descoperi și ce e dincolo de granițele orașului. Astfel vei avea nevoie de mașini de închiriat în București ieftine. De multe ori, te lași furat de peisaj și doar conduci. Dacă găsești locuri frumoase, poate city break-ul se prelungește.

Alege închirieri auto în București la prețuri mici pentru un city break relaxant

Plecăm la drum cu un buget bine stabilit. E bine să avem cazare rezervată într-o locație bună. Dacă ai decis să zbori până în capitală, iar cazarea e departe, îți sugerez să apelezi închirieri auto pentru aeroport Otopeni. Varianta de taxi nu este cea mai convenabilă. Contează mult și ora la care vei ateriza. Așa că închirieri auto în București la prețuri mici este cea mai bună soluție pentru tine.

închirieri auto în București la prețuri mici

Traficul poate fi aglomerat, însă dacă îți place să conduci, nu va fi o problemă. Toate marile orașe și capitalele sunt aglomerate, așa că acest detaliu nu trebuie să ne sperie când închiriem o mașină.

Având mașină la dispoziție, vei putea ajunge în diferite puncte fără a depinde de taxi sau mijloacele de transport în comun. Dacă ești și fan shopping, va fi comod să lași cumpărăturile în mașină. Nu va trebui să te plimbi cu ele tot restul zilei. În mașină, poți avea haine de schimb sau o geacă mai groasă, umbrelă. Totul la îndemână!

Închirieri auto în București la prețuri mici pentru un city break comod

Ne place în vacanțe să ne plimbăm mult. Facem mulți km pe jos. Există zonele pietonale care merită bătute la picior. Însă ce faci când plouă? Sau e foarte frig? Sau prima zi de plimbare te-a epuizat? Optezi pentru plimbare prin oraș și pe lângă oraș cu mașina. Cu mașina dacă ai închiriat una prin servicii de închirieri auto la costuri mici din timp.

Un city break ar trebui să fie zile în oraș și zile pentru împrejurimi. Pentru capitală, vei avea nevoie de mașină, deci vei căuta închirieri auto în București la prețuri mici. Chiar dacă nu ai bugetul limitat, tot e bine dacă poți face puțină economie.

Ați apelat în vacanțe la închirieri auto? Sunt curioasă pentru ce fel de mașină ați optat? Pentru city break în capitală, luați în considerare închirieri auto în București la prețuri mici?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

10 Comments

  1. Sincera sa fiu, nu am luat niciodata in calcul varianta inchirierii unei masini de ocazie in capitala, insa nu e deloc rea ideea, ba chiar este de luat in seama.

  2. pentru cei care calatoresc in interes de afaceri si pentru turisti este super acest serviciu de inchierieri auto. Mult mai confortabil si mai ieftin decat luatul taxiului de colo pana acolo.

  3. Pana acum nu am optat pentru inchiriat masina, pentru ca mergem cu masina personala, de cele mai multe ori. Sotul meu uraste sa zboare cu avionul, asa ca prefera masina. Mie mi se pare o varianta foarte buna, sa ajungi mai repede la destinatie si acolo sa inchiriezi o masina.

  4. Nu m-am gandit sa vin pana in capitala fara masina si sa inchiriez de acolo desi pare o varianta foarte buna si demna de luat in calcul. Cand am mai inchiriat masini am mers pe varianta cea mai ieftina pentru ca ideea era sa-mi rezolv treaba

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
shopping online
5 avantaje pentru shopping online

Shopping online - doar avantaje! Zi de zi, mă bucur că există posibilitatea de shopping online. Și de fiecare dată,...

Close