Al nostru este cerul de Luke Allnutt recomandare lectură

13

Al nostru este cerul de Luke Allnutt – copleșitoare

Al nostru este cerul este încă o carte care mi-a dat multe lecții de viață. Spunea cineva că lecturile contemporane sunt slabe. Am ținut de fiecare dată să contrazic această afirmație. Da, unele sunt previzibile. Altele se termină cu bine și nu ne place. Mai sunt și cele care se termină prost. Dar nici asta nu ne place. Cât de capricioși sunt cititorii!

Rămân la părerea mea că fiecare carte ne poate învăța ceva nou dacă vrem. Trebuie să avem ochii și inima deschise pentru a vedea. Informația este scrisă frumos. Lecția o citim printre rânduri și o învățăm. Când am ales cartea aceasta, nu știam la ce să mă aștept. Coperta era misterioasă, titlul scris jucăuș. Mulțumesc din suflet, Editura Herg Benet pentru încă o carte de excepție!

Al nostru este cerul de Luke Allnutt – povestea, dar ce poveste

Cartea care te răscolește, ai vrea să o lași pentru că te tulbură. Îți faci curaj și o citești până la final. Apoi privești din nou coperta și totul e mai clar.

Povestea de dragoste dintre Rob și Anna este una frumoasă, destul de clasică. Devin o familie minunată și împlinită când devin părinți, chiar dacă mai greu. Jack este cel care îi va apropia de fiecare dată!

Al nostru este cerul

Jack este un copil plin de energie, pasionat de fotografie și clădiri înalte. Moștenește de la Rob pasiunea pentru fotografie. Cine ar fi bănuit că Jack nu va avea copilăria pe care o merită? O amețeală, câteva secunde de inconștientă sunt suficiente pentru părinți să meargă la un control. Diagnosticul îi lovește ca o bombă. Urmează nopți nedormite, zile fără speranță. Rob se agață de orice clinică care poate face minuni. Anna este cea care rămâne cerebrală. Deși amândoi doresc binele copilului, acționează atât de diferit.

Al nostru este cerul – și este de necuprins în frumusețea lui

Mă opresc aici cu detalii despre poveste. Este prea minunată ca să vă mai povestesc. Trebuie să citiți povestea. Și trebuie să luăm tot ce e mai bun. În cele mai grele momente, să învățăm să rămânem cerebrali. Să nu ne încredem în tratamente minune. Deși e greu, să nu ne lăsăm pradă disperării.

Al nostru este cerul

Cel mai important? Atunci când un prieten trece printr-o perioadă grea, fii alături de el. Mai ales, atunci când e vorba de sănătatea copilului. Nu încerca să-i distragi atenția cu problemele tale. Încearcă să-l susții atât cât poți. Poate conta extrem de mult.

Ca părinți ai unui copil bolnav, nu uitați de ceea ce v-a legat. Nu spuneți cuvinte grele care nu se mai pot lua înapoi. Oricât ar fi de greu, iubiți-vă. Rămâneți alături.

Al nostru este cerul este una dintre puținele cărți care m-a marcat. O poveste tristă. Multe lecții bune de viață!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

13 Comments

  1. Ai un talent de-a povesti lucrurile de imi starnesti mereu interesul assupra deznodamantului povestii. Mi-ar fi placut sa spui despre ce problema este vorba … chiar m-ai facut teribil de curioasa care este problema in aceasta familie. Din propria experienta iti spun ca atunci cand afli ca ai o boala … te gandesti la tot felul de tratamente si solutii pentru problema ta

  2. Nu cred ca lecturile contemporane sunt diferite in mod substantial de cele clasice. Ambele sunt de obicei incarcate cu sentimentele, emotia si sensibilitatea autorului, iar acestea nu s-au schimbat deloc cu trecerea timpului.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
animal de companie
Ce înseamnă să ai grijă de un animal de companie?

Animalul de companie implică responsabilitate și atenție Un animal de companie nu ar trebui să ne lipsească. Fie că vorbim...

Close