Adulții ăștia! de Caroline Hulse recomandare lectură

7

Adulții ăștia! de Caroline Hulse – o altfel de comedie

Adulții ăștia! de Caroline Hulse te atrage prin coperta veselă. La început, crezi că totul e perfect. Povestea continuă lejer. Personaje normale par să aibă o relație normală. Așa e totul la prima vedere. Apoi începe analiza fiecăruia. Și e ciudat cum oamenii se analizează pe ei. Dar mai ciudat, e cum îi analizează pe ceilalți.

Editura Corint mi-a pus la dispoziție această carte. În această perioadă, o puteți găsi la un preț bun. Chiar merită citită pentru că e o lectură aparte. Amuzantă, dar extrem de realistă, cu final neașteptat.

Adulții ăștia! de Caroline Hulse – o familie prea mare

Scenariul de început ne aduce o familie ideală în față. Doi părinți divorțați, fiecare cu familia refăcută. Copilul, Scarlett, rămâne cu mama. Se apropie sărbătorile de iarnă. Și se propune o vacanță în familie. Adică părinți, copil și parteneri.

Matt este tatăl, un tip relaxat. Alex e actuala iubită. O tipă cam ciudată, care lucrează într-un laborator.

Claire este mama, avocat de meserie, o tipă sigură pe ea. Patrick este tatăl vitreg al lui Scarlett.

De dragul lui Scarlett, propun să petreacă Crăciunul împreună. Însă nu acasă, ci la Happy Forest. Un loc departe de agitația orașului. Happy Forest asigură o vacanță de vis, amintiri unice. Cine ar fi crezut că va fi chiar așa?

Adulții ăștia! de Caroline Hulse

În ce condiții putem accepta fostul partener al partenerului nostru în viața noastră?

Trecutul trebuie să fie trecut. Și oamenii din trecut trebuie să rămână acolo. Existența unui copil va lega părinții pe viață.

Deși la început, toți patru par să se înțeleagă foarte bine. S-au organizat bine cu excursia. Însă în momentele libere, fiecare se gândește la altceva. Alex se gândește cum l-a cunoscut pe Matt după 12 întâniri ratate cu alți bărbați. Nu poate să nu fie geloasă pe Claire care e pedantă și veselă. E iritată că a primit cadou un parfum pe care îl folosește ea. Alex crede că Matt a făcut intenționat acest gest. Și cu cât se gândește mai mult, cu atât e mai deranjată.

Patrick se gândește cum a cunoscut-o pe Claire. Amintiri plăcute îi revin în minte. Se uită la Matt și tot nu înțelege de ce minunata de Claire a stat atât timp cu fostul soț. Văzând-o pe Scarlett, își aduce aminte de proprii copii. Își propune să se joace cu ei mai mult în programul de vizită.

Toți par relaxați, deși tensiunea crește în fiecare, cu fiecare gest făcut de altul. Își zâmbesc frumos, dar în sufletul lor e doar ranchiună. Dacă ar putea, fiecare ar spune lucrurile pe nume. Dar cine are curaj?

Se va sfârși cu bine această aventură în cinci? Vor rămâne lucrurile nespuse sau totul va ieși la iveală la momentul cel mai puțin potrivit? Trebuie să descoperiți citind povestea lor!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

7 Comments

  1. Sunt sigura ca adultii tai au avut nevoie de un copil care nu stie sa fie fals si care a dat cartile pe fata in locul lor, i-a ajutat sa-si spuna unul altuia nemultumirile si sa negocieze pentru o impacare pe bune, nu doar una de ochii lumii.

  2. Ma bucur ca nu am cunoscut aventura despărțiri in familia mea. Consider ca părinții sunt un exemplu pe care încercam sa-l aplicam și in familia noastră. Problemele fanilor divorțate sunt lecții de viața pentru mine. Sunt curioasa de experiența celor 5

  3. O poveste cum rra cred ca găsești in zilele noastre. Eu una nu as putea sa ma bag intr-o vacanța de genul chiar și dacă ar fi de dragul copilului. Povestea totuși relatează niște lucruri interesante. O carte interesanta

  4. O comedie interesanta pe care mi-as dori s-o citesc mai mult pentru a vedea ce reactii au cei 4 adulti si cat de bine se simte copilul in aceasta combinatie

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vin roșu
Consumi vin roșu? Cunoști și beneficiile consumului de vin?

Îți place să consumi un pahar de vin roșu? În ultimul timp, tot mai mulți prieteni, au devenit iubitori de...

Close