Ce activități relaxante avem în weekend?

19

Weekend = relaxare

Sfârșitul de săptămână este pentru relaxare. După o săptămână la job, avem nevoie să ne reîncărcăm bateriile. La început, weekend-ul era pentru curățenie. Mi-am dorit mereu ca și sâmbata să fie lejeră. Cu timpul, m-am organizat mai bine. Curățenia și gătitul se întâmplau vineri după-masa. Astfel câștigam o zi în plus pentru relaxare.

Activități de weekend

2 zile de relaxare. Dar ce facem în aceste 2 zile? Ele trebuie valorificate la maxim!

weekend

 

Petrecem timp cu familia și prietenii

Orarul de la job ne permite să ne vedem prietenii doar la sfârșit de săptămână. Așa că profităm la maxim de ei. Organizăm seri de jocuri amuzante. Facem un grătar sau un foc de tabără și spunem bancuri. Povestim amintiri din copilărie. Ne relaxăm.

Timp pentru citit o carte bună și văzut filme bune

Îmi place mult să citesc. Dar am nevoie de liniște pentru a citi. Sâmbătă după-masa este pentru citit. În schimb, sâmbătă seara este pentru filme sau seriale. Recomandări de filme și ultimele cărți citite găsiți aiciÎn ultimul timp, am dat peste cărți captivante. Cititul mă ajută să mă relaxez. De când citesc, mă exprim mai bine, scriu mai lejer articole. În plus, aflu multe povești de viață interesante.

weekend

Timp pentru răsfăț

Duminica este pentru înfrumusețare Și întreținere. Avem timp pentru o baie lungă cu spumă. Ne ocupăm de ten și aplicăm măști pentru hidratare. Răsfățăm și părul cu o mască bună. Aplicăm ulei de cutile pe unghii și ne ocupăm de manichiură. Ne răsfățăm pielea și aplicăm loțiuni parfumate.

Timp pentru plimbare

Dacă timpul ne permite, ieșim la o plimbare. În parc, în grădina botanică sau prin împrejurimile orașului. Plimbarea în aer liber, relaxează mai mult decât orice. Inspirăm aer curat. Ne umplem sufletul și mintea cu priveliști frumoase. Facem mișcare într-un mod plăcut și lejer.

Voi ce faceți în weekend? Cum petreceți cele două zile libere?

Foto Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

19 Comments

 1. Aluculesei Brindusa on

  la mine sambata nu e zi de relaxare,este zi de munca,ma incarc cu energie muncind la gradina si privind toate pasarile si aniumalutele mele.Ziua de curatenie este luni si cea de rasfat este joi.Duminica este zi de colindat hai-hui prin munti,pe la manastiri si prin paduri!

 2. Pentru mine sambata este zi de curatenie totala, iar duminica zi de relaxare. Duminica e SPA day la mine acasa si incerc ca asta sa fie litera de lege.

 3. Mai devreme am fost la spectacolul Itsy Bitsy sustinut de Leon Magdan, apoi la McDonald’s (copiii sperau sa gaseasca jucarii mai interesante, dar s-au ales cu doua casute de strumfi 😛 )
  Acum suntem acasa pentru ca trebuie reparat hidroforul (s-a ars dimineata)
  Maine cred ca mergem la film cu cei mici.

 4. eu nu am mereu weekendul liber, am unul acasa si unul la munca. incerc sa dau zor mereu sa termin curatenia si mancarea, ca apoi sa pot sa ies pe afara, la film, sa citesc sau sa ma ocup de blog

 5. Draga mea, eu sunt intr-o vesnica relaxare, fie ca e luni, joi sau dumineca, daca vreau ma relaxez cum vor muschii mei. Nu am de dat nimanui socolteala si nici responsabilitati zilnice nu am. Ei…. nu sariti sa ma invidiati ca nu-i chiar asa. 🙁

 6. Sunt de acord cu tine intru totul pentru ca si eu fac lucrurile astea in weekend. Ma plimb, ma rasfat, citesc o carte si vad un film bun sau ma joc cu baietelul meu.

 7. in weekend-ul trecut am bolit si continui si azi. N-am putut nici macar sa citesc, nu suport nici lumina in perioada asta. Sper sa-mi treaca mai repede ca nu suport sa stau asa in pat zacand.

 8. De când am născut fac aceleași lucruri în fiecare zi. .. Nu știu ce am ca înainte eram mai organizata. ACum am obosit și nu mai reușesc sa am nici măcar o zi mai relaxata.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Mireasa tânără de Alessandro Baricco
Mireasa tânără de Alessandro Baricco recomandare lectură

Mireasa tânără de Alessandro Baricco - lectură atipică Mireasa tânără de Alessandro Baricco este o lectură diferită de tot ce...

Close