Top 5 accesorii pentru bărbați

15

Un bărbat atent la detalii pune accentul pe accesorii pentru bărbați

Când ne uităm la accesoriile unui bărbați, ne facem o impresie despre acel bărbat. Un bărbat atent la detalii este un bărbat care se respectă. Știm că bărbații nu prea puneau accent pe imaginea lor. Însă în ultimul timp, acest lucru s-a schimbat. Văd tot mai mulți bărbați bine îmbrăcați și îngrijiți. Ți-e mai mare dragul să vezi un bărbat stilat și aranjat, însă fără a exagera. Nu e greu să fii un bărbat mereu pus la patru ace. Trebuie doar să ai în vedere câte accesorii de bărbați necesare.

Accesorii pentru bărbați – ce nu trebuie să le lipsească

Bărbații sunt mai practici. Accesoriile pe care le poartă trebuie să fie utile, nu foarte colorate și ușoare. Unii bărbați, care sunt mai conservatori, se feresc de accesorii. Aceasta este o mare greșeală. Accesoriile te ajută să ieși în evidență. Accesoriile te ajută să adaugi o notă de personalitate ținutei tale.

accesorii pentru bărbați

 • Un ceas deosebit care să iasă în evidență. Alege ceasuri Casio.

Ceasul este un element clasic de stil care nu trebuie să lipsească niciunui bărbat. El trebuie să fie funcțional, rezistent și cu stil. Chiar dacă are un look minimalist, ceasul trebuie să atragă privirile. Ieși din rutină cu un ceas nou. Schimbă stilul, chiar și marca. În mod tradițional, ceasurile sunt cu curea sau cu brățări metalice. Fiecare alege după bunul plac.

Îmi plac mult parfumurile pentru bărbați. Sunt fresh, energizante și persistă mult. Ador bărbații care miros bine, Majoritatea optează pentru un parfum de zi cu zi. Nu se plictisesc la fel de repede ca noi, femeile. Unii bărbați preferă să schimbe parfumurile în funcție de anotimp. Vara optează pentru un ton fresh. Iarna pentru unul mai dulce. Primăvara și toamna pentru tonuri de pădure. Parfumul unui bărbat face ca femeile să întoarcă capul după el.

 • O pereche de ochelari de soare perfectă

Ochelarii de soare sunt o necesitate. Indiferent de anotimp, trebuie să îi avem la îndemână. Perechea perfectă îți poate completa stilul ținutei. Dar în același timp îți va proteja ochii. Nu mai este un secret cât de nocive sunt razele soarelui pentru ochi. Alege o pereche de ochelari de soare cu un stil deosebit pentru a ieși în evidență.

accesorii pentru bărbați

 • Brățări masive metalice sau din piele

Am observat o mare varietate de brățări pentru bărbați. Mă bucur să văd că marile branduri de ceasuri crează și accesorii. Bărbații aleg accesoriile de la același brand. Ei rămân fideli anumitor branduri. Așa că dacă e mulțumit de ceasul de la un brand, va cumpăra și accesorii cu încredere. Aceste brățări masive pentru bărbați adaugă un plus de stil ținutei. Chiar și personalității bărbatului. Îmi place că tot mai mult bărbați poartă brățări potrivite ținutei și stilului lor.

 • Pantofii – oglinda bărbatului

Un bărbat cu pantofi curați și îngrijiți este un bărbat atent la detalii. Nu ieși niciodată din casă cu pantofii murdari. Nu gândi ”nimeni nu va observa, cine se uită la pantofi?” Ai fi surprins, toată lumea se uită la pantofi. Ei completează o ținută frumoasă. Armonia dintre accesorii, ținută și persoană trebuie să fie perfectă.

Accesorii pentru bărbați – adaugă un plus de stil ținutei

accesorii pentru bărbați

Accesoriile au rolul de a îmbogăți ținuta. De cele mai multe ori, ele ies în evidență. Accesoriile te fac să întorci capul după un bărbat. Bărbații care pun accentul pe accesorii sunt niște bărbați stilați și care se respectă.

Care sunt accesoriile pentru bărbați preferate? La ce vă uitați prima dată la un bărbat? Ce vă atrage privirea?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

 1. Dupa primul impact vizual, incepi sa-l analizezi. De pantofi, nu mai vorbim, sunt primii analizati, apoi trec la maini, daca unghiile sunt ok, ma mai uit si la restul , daca nu, poate sa aiba si stea in frunte, verdictul a fost dat 😀

 2. Ma uit la dinți, la mâini. Musai trebuie sa denote îngrijire.
  Nu-mi plac bărbații pensați, deci e suficient sa fie bărbierit .
  Îmi atrage atenția încheietura mâinii, un ceas mișto sau o brățară de bun-gust îmi vor plăcea întotdeauna.
  Pe urma, vin restul… :-)))

 3. Din pacate, sotul meu nu poarta ceasuri….dar port eu ..Sunt mare fan al ceasurilor de toate tipurile 😀
  Frumoase recomandari, sa stii ca le voi lua in calcul pentru urmatoarele cadouri ce trebuie sa le cumpar 🙂

 4. Ceas ma gandeam eu sa ii cumpar lui Mr. de Craciun ca are doar 2, din care unul este o chinezarie ieftina. Chiar am vazut niste modele Casio care sunt destul de versatile si potrivite stilului sau.

 5. Unul din accesoriile care-mi atrag privirile la un domn este ceasul. Sa fie elegant si de calitate. Da prestanta, asa, nu stiu cum, apoi butonii de la camasa. Candva purtam camasi barbatesti numai pt ca adoram sa port butoni…. Ochelarii, daca poarta, palaria, pantofii si costumul, dar astea sunt deja altceva decat accesorii.

 6. Parfumul este de nelipsit. Are o colectie impresionanta si imi plac alegerile lui. Ochelarii de soare si pantofii si extraordinar de chic si ador persoanele care sunt atente cand fac alegerile potrivite

Leave A Reply

Read previous post:
pasionat de road trip
Pasionat de road trip? Iată ce să iei cu tine!

Pasionat de road trip - pasionat de vacanțe Pasionat de road trip, la primele raze de soare, soțul meu se...

Close