Alege să porți accesorii MOKKO #cuinimalapurtător

14

Alege să porți accesorii MOKKO #cuinimalapurtător

Ne dorim accesorii deosebite, unicat. Suntem mereu în căutare de ceva nou. Așa am dat peste accesorii MOKKO #cuinimalapurtător. Acestea sunt tipul de accesorii care îți merg direct la suflet. Se vede pasiunea depusă pentru realizarea lor. Dragostea cu care sunt împachetate și ambalate. Acele accesorii de care nu te poți plictisi sau sătura.

MOKKO înseamnă lucrul cu lemnul în limba japoneză. Oana și Alex au în comun (și) arta meșteșugului. Deși pasiunea este de aproape 10 ani, doar în toamna lui 2016 au reușit să o împărtășească cu publicul.  #cuinimalapurtător este colecția principală. Și se adresează celor care cred în iubire, toleranță, umanitate.

accesorii MOKKO #cuinimalapurtător

Accesorii MOKKO #cuinimalapurtător pentru o stare de bine

Accesoriile sunt colorate, adică tare vesele și care îți înseninează ziua. Sunt cele mai potrivite accesorii pentru ținute casual, lejere. Pot fi oferite cadou celor dragi și mesajul va fi rapid recepționat.

Inima semnifică bunătate, iubire, empatie. Acesta este mesajul care se dorește transmis prin aceste accesorii. Să fim mai buni. Poate să punem umărul la o comunitate mai unită.

De ce accesorii MOKKO?

În primul rând, sunt realizate cu mult drag. Apoi sunt lucrate în România și vopsite manual cu acrilice pe bază de apă. Se folosește doar lemn din sursă sigură. Însă, pe viitor, doresc să poată lucra doar cu lemn reciclat. Societatea noastră ne îngroapă în mase plastice. Așa că MOKKO vrea să îndrume oamenii spre natură.

accesorii MOKKO #cuinimalapurtător

Colecții și produse oferite de MOKKO:

  • minunata colecție #cuinimalapurtător cuprinde: coliere, broșe, cercei, brățări, set mamă și copii;
  • deosebita colecție  Ensō Zen: coliere impresionate;
  • frumoasa colecție MOON.

MOKKO pune la dispoziție și obiecte de decor, suporturi pentru cărți și bijuterii, dulăpioare pentru accesorii.

Iar pentru nunta ta, poți comanda mărturii diverse, case de dar și cutiuța pentru verighete.

Toate acestea pot fi realizate într-o gamă largă de culori și nuanțe. Vă invit să accesați paletarul de aici.

Accesorii MOKKO #cuinimalapurtător în culoarea mea preferată

Culoarea mea preferată este movul. Mi se pare o culoare caldă, dar care impresionează și atrage privirile. Așa că accesoriile mele MOKKO sunt mov orhidee. O nuanță caldă, de primăvară, de suflet. Accesoriile sunt simpatice și le port de fiecare dată când vreau să-mi înveselesc ziua și ținuta.

Abia aștept să împart accesoriile mele cu nepoțica mea. După aceste zile, departe una de cealaltă, accesoriul cu mica inimă, îi va spune cât de mult mi-a lipsit!

accesorii MOKKO #cuinimalapurtător

Noutăți puteți vedea pe pagina de Facebook și de Instagram. De urmărit!

Voi purtați accesorii din lemn? Vă plac aceste accesorii MOKKO #cuinimalapurtător? Nu-i așa că sunt tare potrivite pentru zile frumoase cu mult soare?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

  1. Cereces Loredana on

    Vai dar ce dragute sunt!!Se vede ca sunt lucrate cu multa iubire!Si chiar asa e!Cine il va purta si cine il va darui o va face din iubire!

  2. Cristina Dragomir on

    ai ales o culoare superba! Sunt asa finute si dragute, ca parca ti-e si mila sa le atingi. Sa iti porti sanatoasa si cu bucurie noile accesorii!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Între surori de Kristin Hannah
Între surori de Kristin Hannah recomandare carte

Între surori de Kristin Hannah - bestseller de vacanță Între surori de Kristin Hannah este cartea pe care mi-ar fi...

Close