Alege accesorii de păr Invisibobble

14

Încearcă accesorii de păr Invisibobble

Părul lung are nevoie de îngrijire, dar și de accesorii de păr. Am părul lung de foarte mult timp. Asta înseamnă că sunt mereu în căutare de accesorii rezistente, dar care să nu deterioreze părul. Ultima mea comandă Notino, a cuprins o mulțime de accesorii de păr Invisibooble. Sunt tare încântată de ele și abia aștept să vă povestesc.

De la elastice de păr la agrafe până la cordeluțe, le am pe toate. Aceste accesorii care imită firul de telefon vechi nu le încercasem până acum. Aveam impresia că alunecă de pe păr. Ori eu am nevoie să fie fixă coada. Mă bucur că le-am dat o șansă, sunt tare mulțumită de ele. Complicea mea la comandă a fost Simona de la Secretele Simonei. Ce bine e să te poți sfătui cu cineva când faci shopping.

Alege accesorii de păr Invisibobble

Eu mi-am luat mai multe modele de accesorii de păr. Deși îmi place să-l las liber, de multe ori mă incomodează și trebuie prins. Îmi place să am la îndemână mereu câte unul. Nu îmi lipsesc din geantă, din mașină sau pe mână.

  • fără dureri de cap

Elasticele clasice îmi dădeau dureri de cap. Iar cum eu trebuie să-l prind când am diverse activități, poate fi extrem de neplăcut. Durerea persista și după îndepărtarea elasticului.

Cu noile accesorii de păr, nici urmă de durere de cap. Coada este super fixă. Nu are nevoie de ajustări în timp.

  • culori și modele variate

Îmi place că ne pun la dispoziție o mulțime de culori și modele. Eu am optat pentru un set negru, mărime standard. Există și pe maro și miros a ciocolată. Acestea fixează bine părul. Ideale pentru sală/jogging. Nu alunecă, nu cedează deloc. Apoi m-au tentat de vară, unele mai mici, mai înguste, transparente, dar cu fir în interior multicolor, SLIM. Arată tare bine, îmi plac mult.

Pentru zile mai deosebite, am ales un accesoriu SPRUNCHIE îmbrăcat în material de catifea roz. În următoarea comandă Notino, voi include și varianta pe negru. Dar cât de tare mă tentează și varianta animal print. Iar pentru că sunt mare fan fundițe, bineînțeles că am comandat varianta cu fundiță Bowtique.

accesorii de păr Invisibobble

  • accesoriu pentru mână

Dacă îți place să ai accesoriul de păr mereu la îndemână, Invisibobble este cea mai bună alegere. Modelele sunt tare simpatice și pot fi purtate ca și brățări. Astfel vei avea întotdeauna accesoriul necesar aproape.

accesorii de păr Invisibobble

Eu le consider necesare și extrem de practice. Nu deteriorează părul. Firele de păr nu se agață și nu se mai rup. Fixează extrem de bine părul sau coafura, fără a da dureri de cap. Nu alunecă și nu lasă urme inestice în păr.

Voi ce fel de accesorii folosiți pentru păr? Ați încercat accesorii de păr Invisibobble? Care model vă tentează cel mai mult?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

  1. Invisibobble nu am folosit pana acum dar le-am tot vazut si mi=au atras atentia mai ales ca eu imi prind parul zilnIC. Mersi de pont, la urmatoarea comanda pe Notino o sa imi iau si eu

  2. Foarte drăguțe accesoriile de păr! Eu nu mai am părul prea lung dar tot am câteva accesorii pe care le port. Cele de mână le-aș dărui cuiva care le adoră. Intru și eu pe invisibobble.

  3. Am părul scurt, nu necesita accesorii, dar cand il aveam mai lung foloseam ceva gen cordica aceea roz, sau un fel de pieptăn special de prins părul si câteva a căror denumire n-o stiu, dar imi puteam face un fel de coc pe ceafă cu un accesoriu special si foarte simplu de folosit.

  4. Cristina Dragomir on

    daca nu rup firele de par si nu il incurca, trebuie sa le incerc si eu. Eu mereu rup cateva fire de par cand scot clasicul elastic din par, orice as face. Ca sa nu mai zic ca si arata foarte bine aceste accesorii.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Durere de Zeruya Shalev
Durere de Zeruya Shalev recomandare de carte

Durere de Zeruya Shalev - o lectură tulburătoare Durere de Zeruya Shalev este o carte pe care o aveam în...

Close