A doua șansă de Kristin Hannah recomandare lectură

21

A doua șansă de Kristin Hannah – lectură recentă

De stilul autoarei, Kristin Hannah, m-am îndrăgostit recent. Are un stil lejer și frumos de a scrie. Poveștile ei m-au captivat de fiecare dată. V-am povestit despre celălalte două cărți aici. Poveștile ei sunt ca o relaxare pentru mine. Obișnuită să citesc povești grele, triste, de istorie, cărțile ei sunt o pauză de romantism și lecții de viață.

Când am văzut încă o carte scrisă de ea pe Libmag nu am ezitat și am comandat-o. Nu citisem nicio recenzie despre această carte. Eram sigură că nu mă va dezamăgi povestea. Și am avut mare dreptate.

A doua șansă – o nouă poveste emoționantă

Annie este căsătorită cu Blake, au o fiică minunată și o casă de revistă. Totul pare perfect până când fiica lor, Natalie, pleacă la studii. O conduc la aeroport cu mari emoții, ca o familie perfectă. Cine s-ar fi gândit că totul se va destrăma la doar câteva minute de la decolarea avionului?

Annie încearcă să se gândească ce va face de acum înainte. Știe doar să fie soție și mamă. Gândurile ei zboară la activități care i-ar putea umple timpul. Însă soțul ei spulberă totul cu doar câteva cuvinte. ”Vreau să divorțăm.” Annie se trezește brusc la realitate. În prima fază, încearcă să se roage de soțul ei să-și mai dea o șansă. El refuză cu vehemență și pleacă de acasă. Rămasă cu gândurile ei, Annie plânge, se gândește unde a greșit. Speră ca soțul ei să o sune din minut în minut și să-i spună că a greșit. Dar telefonul nu mai sună.

A doua șansă

Când are în față actele de divorț, Annie simte nevoia unei pauze. Pleacă acasă! Acasă la tatăl ei. Nu știe ce o va aștepta acolo. Dar cu siguranță, va găsi liniște și înțelegere! Și poate ceva din trecutul ei nerezolvat? 

A doua șansă – lecții de viață

Fiecare carte ne prezintă câteva lecții de viață. Nici aceasta nu face excepție. Învață mamele să nu uite să fie soții și femei. Bărbații se îndrăgostesc de o femeie gospodină. Însă își doresc o femeie activă care să îi atragă acasă. Nicio femeie nu trebuie să se înfunde în treburile gospodărești. În plus, va veni un moment când puiul va zbura și mama rămâne singură.

A doua șansă

O altă lecție este să nu ne îndepărtăm de prieteni. Să menținem legătura cu ei. E bine și e sănătos să avem prieteni alături. Din păcate, pentru multe femei, viața lor personală se termină, după nuntă. Se dedică trup și suflet familiei, uitând complet de ea. Cartea este o bună lecție de viață și cu o morală bine de reținut.

Voi ați citit cărți de Kristin Hannah? V-ar plăcea să citiți cartea, A doua șansă? Vi se pare interesantă?

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

  1. e greu sa le faci pe toate perfect si sa te imparti in asa fel incat sa ai si job si grija de copil, sa gatesti, sa faci curat si sa mai ai si timp de viata ta, de pasiunile tale, de prietene. Asa vad eu lucrurile. Nu e de mirare ca marea majoritate facem greseala pe care a facut-o personajul tau feminin. Sper doar ca nu s-a mai impacat cu nenea.

  2. Daniela Oțet on

    Am ochit de ceva timp cartea. Nu am achizitionat-o inca. Am prea multe carti necitite.
    Multumim pentru articol! Astept cu drag si alte pareri despre lecturile tale.

  3. Imi plange sufletul cand aud povesti de genul. Imi inchipui tragedia acelei femei care se trezeste singura cand se credea intr-o familie frumoasa. Trebuie sa citesc cartea pentru ca vreau sa vad exact finalul

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
lapte animal sau vegetal
Lapte animal sau vegetal? Alege cu argumente!

 Lapte animal sau vegetal? Alege cu argumente! Odată cu apariția alternativelor vegetale ale lactatelor clasice, au apărut și întrebările referitoare...

Close