La mulți ani de 8 Martie cu respect!

18

8 Martie cu respect

8 Martie cu respect față de toate femeile! La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii! Multe bucurii și împliniri, dragoste și liniște sufletească, mai mult timp pentru voi! Vă doresc vouă ceea ce îmi doresc pentru mine, tot binele din lume.

Mi-am propus ca azi să am o zi frumoasă. Am început cu o ședință la Zazy Studio. Relaxată (și puțin mai slabă), ies hotărâtă ca azi să nu mă supăr pe nimic. Am reușit! Nu m-am supărat pe domnul pe care s-a băgat în fața mea la poștă. Nu m-am supărat că în trafic nu am fost respectată. Nu m-am supărat că nu am primit flori în magazine și un cuvânt frumos. Am prea multe pretenții, prin urmare, nu m-am supărat.

Vreau un 8 Martie cu respect pentru femei!

Cineva o să-mi spună că viața mea ar fi mai frumoasă dacă nu aș observa tot ce e în jur. Probabil din acest motiv, lumea se îndreaptă cu pași repezi într-o direcție greșită. Dar aceasta este altă poveste. Deci, ce îmi doresc eu pentru 8 Martie? Toată lumea spune La mulți ani! E plin Facebook-ul de mesaje frumoase, poze cu flori, citate. Cum e în realitate? Nimic din ce e pe  Facebook!

 • Vreau respect de 8 Martie în trafic

Da, știu cer cam mult. Dar sper ca măcar de 8 Martie, domnii să fie mai atenți în trafic. Poate continuă această practică bună și în alte zile. Toți suntem grăbiți, toți facem greșeli. Un pic mai mult respect față de o doamnă în trafic, e o bilă albă. Azi, un taximetrist a spălat păcatele altora dovedind că e un domn. Deci se poate, trebuie doar să vrem!

 • Vreau respect de 8 Martie în magazine

În magazine, la cumpărături, toată lumea e agitată și grăbită. Acordați prioritate doamnelor, mamelor. Ajutați-le cu produsele care sunt prea sus sau prea departe pe raft, fără să vă roage. Dacă nu vă grăbiți, lăsați doamna să intre în fața voastră la casă. Aveți grijă la manevrarea cărucioarelor, să nu loviți doamnele sau să le distrugeți pantofii sau gențile (spun din proprie experiență, eu victima).

 • Vreau respect de 8 Martie printre oameni

Cel mai mult mi-aș dori să ne respectăm în viața de zi cu zi. Nu e Facebook, nu prin flori virtuale. Am primit multe mesaje, vă mulțumesc. Însă colaboratorii, magazinele mari, instituțiile publice, nu pot oferi o floare, un cuvânt bun? Toate însemnând respect!

8 Martie cu respect

Un 8 Martie cu respect înseamnă un 8 Martie mai frumos!

Femeile își doresc flori, cadouri, cine romantice în oraș. Însă mai presus de toate, își doresc să fie respectate! La job, în trafic, în magazine! Doar respect, uneori prioritate! Fiind mai buni, acordând respect, ne vom simți mai bine! Suntem femei, merităm respect! Niciodată o femeie nu va atrage atenția unui bărbat care a greșit. Consider că bărbații sunt prea agitați. Îmi place să sper că fac unele lucruri din neatenție, și nu din răutate!

Putem fi mai buni de 8 Martie! Putem fi mai buni în fiecare zi! Ne vom simți mai bine fiind mai buni, oferind respect celor din jur!

La mulți ani, tuturor femeilor! Multe bucurii și mult respect sper să primiți azi în toate împrejurările!

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

18 Comments

 1. Ar fi dragut sa fie toata lumea plina de respect, din pacate nu e chiar asa! La multi ani de 8 Martie! Sper ca ai avut o zi minunata!🌷

 2. Aluculesei Brindusa on

  Eu cer respectul nimanui,este important sa dau eu respectul si cred ca este destul,daca fiecare din noi am da respect,am prmi in mod sigur respect!

 3. Vrei prea multe si tu, pe bune. Nu te poti multumi ca orice femeie normala cu un buchet de flori sau o cutie de bomboane? De unde atata respect? De unde atatia oameni carora sa le pese de cei din jur. Parca zisesem ca nu mai avem asteptari?

 4. Oh Da…mai greu cu respectul in ziua de azi…oamenii sunt mult prea mult oritentați spre rau decat spre bine, decat spre frumos, decat sa fie respectuosi si drăguți cu femeile…mie, de multe ori nu mi s-a acordat prioritate la casele de marcat cand eram însărcinată si nici dupa – când eram cu bebe in carut – la o coadă imensă….mi se pare urat dar asta e…chiar nu ai cu cine…:( nu mai am pretenții…si din pacate… tot la fel se dezvolta si copii lor! 🙁

 5. Am auzit si eu ca de 8 martie lumea a fost nervoasa in trafic dar eu nu am simtit asta, dimpotriva m-am simtit rasfatata cu flori, cadouri si mici atentii doar pentru mine, lumea a fost draguta si mi-a zambit.

 6. Este clar ideal ca femeile sa fie mai respectate. Nu putem cere mai mult …
  Eu ma uit ca femeile gravide nu au prioritate nicăieri și ca doar cei țineți se gandesc sa facă un gest, nu mai zic de cele cu copii mici

 7. Nu ma pot plange, e drept, sunt si oameni needucati, dar sunt si persoane care, chiar daca nu ma cunosc deloc, ma trateaza cu politete. Probabil ca e si de la varsta, nu stiu… la tinerete n-as zice ca era la fel…

 8. Pandrea florina on

  Interesant articol. Respectul ar trebui sa fie neconditionat, sa nu tina cont de sarbatoare, zi sau an. Cred cu tarie ca….mai avem pana acolo 🙂

 9. La multi ani si tie! Respect femeilor care pe 8 martie 1857, la New York, au declansat greva si si-au strigat revendicarile in strada, astfel incat s-a nascut Ziua Internationala a Femeii.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
site-ul de parenting Ghindoc.ro
Ce informații utile găsești pe site-ul de parenting Ghindoc.ro

Ești părinte? Te invit să descoperi site-ul de parenting Ghindoc.ro Site-ul de parenting Ghindoc.ro te ajută să fii un părinte...

Close