7 motive pentru a cumpăra jucării Lego

16

Oferă cadou jucării Lego

Sărbătorile sunt tot mai aproape și toată lumea este în căutare de cadouri. Vrem să ne asigurăm că toți cei dragi primesc un cadou deosebit. Bucuria cea mai mare este a copiilor. Ei cred în Moș Crăciun și în Magia Crăciunului. Datoria noastră, a adulților, este să le facem bucuria cât mai mare și să le oferim cadouri inedite.

Mereu am considerat că un cadou trebuie să fie util, practic. Când e vorba de copii, optez pentru jocuri cât mai interesante. Le aleg în funcție de vârstă, utilitate, dar și culori și desene. A oferi jucării Lego mi s-a părut întotdeauna o bună alegere. Sunt potrivite chiar și pentru copii mai mari, care au răbdare să combine sute de piese pentru a obține un obiect.

7 motive pentru a cumpăra jucării Lego

Din varietatea de jucării și jocuri, nu mai știi ce să alegi? Îți voi da câteva motive bune pentru a cumpăra Lego. Astfel te asiguri că faci cea mai bună alegere.

 • varietate pentru a stimula creativitatea

Când spunem Lego, ne gândim la dezvoltarea creativității copilului. Cuburile colorate pot fi combinate în diverse moduri, în funcție de imaginația fiecăruia. Varietatea de culori și forme oferite de Lego îndeamnă la joacă. Seturi variate sunt puse la dispoziție, așa cum e Lego city.

 • rezistente în timp – jucării care nu se demodează

Realizate din material de calitate, acestea rezistă bine în timp. Sunt acele jucării pe care le poți păstra pentru a doilea copil. Dar și acele jucării care se pot oferi cadou altor copii pentru că arată impecabil și după multă joacă. Lego duplo sunt cel mai bun exemplu. Și sunt acele jucării care nu ar trebui să lipsească nici unui copil.

 • educative, dar și distractive

Milioane de copii și adulți se joacă cu Lego în fiecare zi. Sunt pe placul tuturor. Găsește un singur copil care să spună că nu îi place să se joace cu Lego. Combinarea pieselor este întotdeauna o bucurie, mai ales când privești rezultatul final.

 • piesele lipsă nu opresc joaca

Chiar dacă se pierd unele piele, ele pot fi înlocuite. Sau chiar pierderea lor, poate fi o adevărată provocare. Ești stimulat să găsești combinații fără piele lipsă.

 • adevărate capodopere

Unele jocuri Lego sunt adevărate opere de artă. Piese mai mici și mai mari, schițe urmărite îndeaproape, abțibilduri lipite cu grijă. Ore de concentrare maximă pentru a obține adevărate capodopere care pot fi păstrate pe rafturi pentru a fi admirate.

 • aproape indestructibile

Jucăriile Lego sunt ideale pentru joaca în apă sau nisip. Nu se deteriorează, nu se rup, nu se decolorează. Iată de ce pot fi luate peste tot.

jucării Lego

 • iubite de toți copiii – ideale pentru joaca în familie

Nu există copil mare sau mic care să nu le iubească. În plus, ele adună familia la joacă. Realizarea obiectului înseamnă muncă în familie. Dar și joaca de după este la fel de educativă și distractivă.

Când spunem Lego, ne gândim la cele mai vechi jucării. Dar ne și imaginăm multe piese mici și mari, colorate și variate, care ne stimulează imaginația. Poate fi o adevărată muncă în echipă. Asigură distracție, bucurie și voie bună!

Ție îți place să te joci cu jucării Lego? Este o opțiune bună când vine vorba de a oferi cadou unui copil? Dar unui adult?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

 1. Cristina Zabava Ailincai on

  Piesele lego sunt tare rezistente, colorate si faine! Am avut cand eram mica si tin minte senzatia placuta de cand ma jucam cu ele. Cu siguranta merita facute cadou! 🙂

 2. Unui copil da, pot sa ofer. Adult numai daca este vorba de sotul meu 😀 Constat ca a avut multe lipsuri in materie de jucarii cand a fost mic. Dar recupereaza rapid cu fiecare jucarie pentru cei mici.

  Cand am fost in Jumbo ultima data il vedeam la raionul de masini cum casca ochii la toate acele jucarii. Chiar a spus ca si el s-ar juca cu asa ceva.

  Noi am si donat Lego intr-o mare campanie umanitara. SI cu toate acestea inca mai am jumatate de sacosa prin colturile casei.

 3. cristina dragomir on

  toate jocurile astea de imbinat si construit, nu doar Lego, mi se par investitie buna pentru ca sunt distractive si educative si voi fi folosite pe termen lung pentru ca nu intervine plictiseala, in cazul lor. Mereu e ceva nou ce poate fi contruit si descoperit prin intermediul lor.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vizitează Bucovina
Vizitează Bucovina în vacanța de iarnă

Vizitează Bucovina și redescoperă frumoasa țară Vizitează Bucovina a fost îndemnul meu dintotdeauna. Când cineva mă întreba unde să meargă...

Close