6, vine FISC-ul! A șasea ediție a Festivalului Internațional de Stand-Up Comedy

11

6, vine FISC-ul!

6, vine FISC-ul! ne scoate din casă și ne promite distracție și voie bună! Ne bucurăm de un oraș mare, cu multe evenimente. Așa că e momentul să profităm de toate. Nu rata A șasea ediție a Festivalului Internațional de Stand-Up Comedy. Ea promite o săptămână de pomină și râs cu lacrimi la Casa de Cultură a Studenților din Cluj.

Dacă până acum nu am fost la stand-up comedy, cred că e momentul să nu ratez a șasea ediție. Mai ales că se anunță una aparte, care aduce pe scenă nume bune.

Se anunță seri de distracție, iată ce ți-am pregătit!

6, vine FISC-ul!

Pe 5 noiembrie se dă startul săptămânii de comedie cu un maraton de stand-up comedy, cu Ioana State, Nicu Bendea, Unguru` Bulan, Bobi Dumitraș și Raul Gheba. Cei 5 maeștri ai umorului fin te vor purta printr-o călătorie ce te va da pe spate atât la propriu cât și la figurat.

Săptămâna comediei continuă marți cu un spectacol pus în scenă de Mihai Bendeac și trupa sa. Spectacolul de comedie „Bani din cer”, adus în premieră la Cluj Napoca, va dezvălui spectatorilor comicul situațiilor și ideea perfectă de farsă.

Pe 7 noiembrie Teo, Vio și Costel preiau legătura cu 2 show-uri, unul de la ora 19 și unul de la ora 21. Festivalierii trebuie să fie pe fază aici, căci urmează multe surprize pentru ei.

Alexandru Banciu, Maria Popovici, câștigătoarea ediției iUmor din 2016 și Alexandru Minculescu, realizatorul emisiunii de comedie “Beton” ne vor oferi un show de zile mari joi, 8 noiembrie, de la orele 19:00.

Vineri, 9 noiembrie, ne delectăm cu un show de stand-up marca  noua generație de comedianți, din care fac parte Rux, Mane Voicu, Ionuț Rusu și Gabriel Gherghe. Pentru cine nu știe, influencerii, like-urile și stand-up comedy merg mână în mână așa că hai să auzi cele mai noi și proaspete glume.

Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19:00, două nume consacrate ale comediei românești vor ridica sala în picioare. Radu Pietreanu este actorul român ce are în spate 22 de ani de Vacanța Mare, unul dintre cele mai mari fenomene comice ale televiziunii românesti și Doru Octavian Dumitru, maestrul comediant care a testat libertatea în umor, invățând de la Billy Crystal și Whoopie Goldberg.

Tot sâmbătă, de la ora 21:00, îi așteptăm pe Alex Mocanu, Radu Isac și Andrei Ciobanu, autor al bestseller-ului “Suge-o Ramona” și realizator al matinalului Kiss Fm, pentru un umor de calitate, glume peste glume și o sală scuturată bine de aplauze.

Ultima zi de festival îi aduce în fața voastră pe Dan Ţuţu Oficial, Cosmin Natanticu și Dan Badea.  Cei trei vor face  un spectacol ce promite să nu te lase să pleci fără o porție numai bună de râs.

Biletele se pot achiziționa cu acces pe zile, sau la pachet pentru toată săptămâna 5-11 noiembrie. Mai multe informații găsiți pe http://fiscul.eu/. Nu-ți fă planuri pentru 5-11 noiembrie, te preluăm noi de aici.

Din cele 5 ediții de stand-up comedy, tu la câte ai participat? Ca să fim siguri că ne vedem cu tine la a șasea ediție, îți pregătim o surpriză! Vei afla în curând despre ce e vorba!

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    Nu am fost niciodata la un spectacol de stand up,, cu atat mai putin la un festival. Mi-as dori sa fi fost mai aproape Clujul de BUcuresti pentru ca sunt sigura sa se va rade mult pe acolo. Cand spui Bendeac, Dan Badea si Maria Popovici, n-are cum sa fie altfel.

  2. Nu am participat la niciuna, insa mi-ar placea, deoarece vad in imagine numai crema comediantilor de la momentul actual.

  3. Imi plac tare mult spectacolele de stand up. Imi place sa vad pe afis numai nume bune si care stiu sa faca atmosfera. Am sa caut pe site sa vad daca nu ajung cumva si in Galati

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cumpărături alimentare online
Avantajele de a face cumpărături alimentare online

Cumpărături alimentare online - de mare ajutor Încep să prefer tot mai mult să fac cumpărături alimentare online. Îmi fac...

Close