6 idei de a spori confortul în casa ta

14

Casa ta = confort pe măsură

Acasă este locul la care visăm după job, dar chiar și după o vacanță. Ne dorim să ajungem acasă pentru a ne bucura din nou de confort. Pentru a ajunge să ne bucurăm de confort, e nevoie de câteva investiții. Nu a spus nimeni că e ușor să amenajezi o casă. Însă trebuie să ținem cont de câteva detalii pentru a avea o casă pe măsura pretențiilor.

Tot ce e mai bun pentru casa ta

Am mers mereu pe principiul ”tot ce e mai bun pentru casa ta”. Există anumite lucruri în care trebuie să investim pentru a avea un maxim de confort. Iată pe ce am pus noi accentul:

Radiatoare – sau calorifere – ele reprezintă bariera termică

 • Ele trebuie amplasate lângă fiecare geam. Astfel ne vom bucura de căldură. Evităm ca geamurile să transpire și să se facă mucegai. Noi am pus radiatoare lângă fiecare geam. Ne place ca iarna să fie cald și confortabil în casă. Radiatoarele sunt pe toate gusturile. Deși au fost inventate pentru a furniza căldură, ele pot fi și elemente decorative. Pot fi vopsite în culoarea preferată. Pot fi decorate cu autocolant sau pot fi mascate.

casa ta

Boilerul reprezintă sursa de încălzit apa menajeră

 • Noi am optat pentru un boiler deoarece el este un tampon suplimentar de apă caldă față de debitul de apă furnizat de centrală. De ce să cumperi un boiler? Dacă e legat în rețea cu centrala termică pe gaz, asigură un debit constant mai mare de apă caldă decât furnizează centrala. În timp ce soțul face duș, eu pot spăla vasele fără să se simtă.

Obiecte de mobilier comode

 • Cu toții ne dorim când ajungem acasă să ne așezăm în fotoliul preferat. Sau să ne întindem pe canapea. Somnul este odihnitor doar dacă am ales cu grijă salteaua. Am pus mare accent pe canapeaua din living. Acolo primim musafirii și ne dorim să se simtă confortabil. Am optat pentru un fotoliu frumos colorat, foarte comod, ideal pentru citit.

casa ta

Electrocasnice inteligente 

 • Ele au fost create pentru binele nostru. Și pentru comoditatea noastră. De vase se ocupă mașina de spălat vase. De haine curate și uscate se ocupă mașina de spălat haine și uscătorul. Mâncarea se gătește corect după rețeta predefinită a cuptorului.

Spațiu luminos și aerisit

 • Ador să fie camerele luminoase. Geamurile mari fac o cameră să pară mai spațioasă și mult mai luminoasă. Dezavantajul lor este că necesită radiatoare în apropiere. Avantajul lor este mare. Avem lumină o mare parte din zi. Ne putem bucura de lumină naturală mai mult timp. Putem admira peisajul. Dacă construcția nu permite geamuri mari, optați pentru sisteme romane pe geamuri. Evitați să acoperiți o suprafață prea mare din geamuri. Nu le mai aglomerați cu perdele și draperii. Optați pentru storuri romane care lasă lumina să ajungă în casă.

casa ta

Baie spațioasă

 • Dacă spațiul vă permite, optați pentru o baie mare. Dacă alegeți o locuință, fiți atenți și la baie. E foarte important să avem spațiu suficient în baie. Să nu avem senzația de aglomerație. În baie, trebuie să încapă un lavoar generos, vas de toaletă și bideu, cabină de duș sau cadă. În plus, e nevoie de un dulap pentru a păstra cosmeticele și prosoapele. Așa că e nevoie de spațiu în baie. A avea o baie spațioasă face din fiecare duș o relaxare.

casa ta

Cum arată pentru voi casa perfectă? Ce anume nu trebuie să lipsească pentru a fi casa ideală și pentru a vă simți confortabil?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

 1. noua nu ne-a dat prin cap pana acum ca centrala si boilerul s-ar putea completa pentru a ne spori confortul. Am sa-i zic lui Mr. sa vedem ce parere are ca si la noi problematica treaba cu utilizatul apei simultan la bucatarie si baie.

  • Noroc cu soțul meu, experte în construcții, a fost atent la detalii și mi-a explicat și mie să înțeleg. Eu îi spuneam ce îmi doresc și el trecea la partea tehnică.

 2. Ah, ce simplu este dupa ce iti explica altii! De un boiler as fi avut si eu nevoie in ultimii zece ani, ca mult m-a bombanit copilul ca ma apuca harnicia tocmai cand el se baga la dus. :))) Acum e plecat in strainatate, dar cand va veni acasa, acesta va fi primul lucru pe care il vom cumpara. 🙂

 3. Intr-adevar, aceste aspecte sunt foarte importante atunci cand vine vorba de propria locuinta. Si, cu toate acestea, noi femeile suntem mereu preocupate de aspectul locuintei, nu neaparat de lucrurile descrise mai sus (ceea ce nu e mereu ok :)) . Si eu ma las dusa de val si pun mai mult accent pe designul baii, al bucatariei, al sufrageriei, etc, ignorand de fapt ceea ce e important (cum ai descris tu despre radiatoare sau calorifere)

 4. Sunt o norocoasa 🙂 am parte de toate acestea :p mi-ar fi placut ca geamurile sa fie mai mari, dar asa am luat casa. Le-as putea modifica in timp, nu cred ca ar fi asta o problema… Momentan banii sunt problema 🙂

 5. Spatioasa, multa lumina, mobila cat mai putina si cat mai light, adica nu suport mobila “grea”. As prefera incalzirea prin pardoseala, decat calorifelere clasice.

 6. Casa ideal …. arata ca in pozele tale. Plina de eleganta si bun gust si cu foarte multe produse in trend si de actualitate. Pacat ca moda se schimba si daca imi fac acum tot ce trebuie prin casa, dupa cativa ani se cam demodeaza. Totul tine si de buget. La Praktiker am gasit si eu multe produse pentru casa si niste perdele extraordinare

Leave A Reply

Read previous post:
Non Dolor
Încearcă Non Dolor de la Ayurmed și durerea dispare!

Non Dolor de la Ayurmed pentru o viață fără dureri Non Dolor de la Ayurmed promite o viață fără dureri. Am...

Close