50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile – recomandare lectură

11

50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile –

lectura ideală pentru luna iubirii

50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile este lectură obligatorie pentru luna februarie. Ideală de citit, dar și de oferit cadou. Iubitorii de lectură vor savura aceste scrisori. Îndrăgostiții pot găsi inspirație parcurgând scrisorile. Cititorii vor găsi scrisori de dragoste vechi, dar și multe detalii picante.

Libmag vă pune la dispoziție această carte. Profitați de prețul bun al volumului. Este o carte care nu trebuie ratată.

50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile

David H. Lowenherz coordonator

Este o culegere de scrisori de dragoste din toate timpurile. Sunt scrisori traduse din engleză, franceză și germană. Fiecare pagină ne face să visăm la dragostea adevărată.

În ciuda războaielor, oamenii s-au iubit. De la cei săraci până la cei bogați. Conducătorii și regii nu au uitat de sentimentele lor. Nici dragostea dintre persoane de același sex nu a lipsit.

Acum e ușor să-ți manifești iubirea având toată tehnologia la îndemână. Atunci oamenii așteptau zile și săptămâni întregi pentru un răspuns. Și poate era mai bine atunci. Când oamenii se vedeau mai rar și comunicau mai mult. Nu erau rușinați să-și așterne sentimentele pe o coală de hârtie.

50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile

Aceste scrisori fac parte din istorie

Unele scrisori au fost salvate. Din păcate, multe s-au pierdut, s-au deteriorat sau au fost distruse. Aceste scrisori doresc să ne dovedească importanța dragostei. Și cât de frumoasă e dragostea, indiferent de epoca în care trăim.

Cartea ne pune la dispoziție scrisori din diverse timpuri, de la diverse personalități.

  • Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Kafka, Francis Scott Key Fitzgerald,
  • Voltaire, Proust, Oscar Wilde.

Scrisorile de dragoste cuprind, pe lângă declarații de dragoste, și cuvinte de alint folosite între iubiți. Fiecare scrisoare citită îți dezvăluie detalii despre relația dintre cei doi și despre dragostea dintre ei.

Câteva pasaje din scrisorile de dragoste cuprinse în carte

”Văzduhul este plin de muzica glasului tău, parcă sufletul și trupul nu-mi mai aparțin, ci sunt împreunate cu ale tale într-un extaz sublim.”

”Dragostea ta m-a făcut deopotrivă cel mai fericit și cel mai nefericit dintre muritori – La vârsta mea am nevoie de stabilitate și de ordine în viață – oare pot ele să coexiste cu relația noastră?”

”În lipsa ta, cel mai iubit dintre iubiți, n-am mai putut să văd sau să aud sau să simt sau să gândesc – sau să trăiesc – atât de mult de iubesc și niciodată cât vom mai trăi n-am să mai îngădui să fim despărțiți încă o noapte.”

50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile

Vă las să descoperiți în carte cine a făcut aceste declarații de dragoste și cui. Citind scrisorile de dragoste, vă veți da seama cât de romantici erau îndrăgostiții în acele vremuri și ce cuvinte frumoase își adresau!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

  1. Nu sunt o persoana foarte romantica. As putea sa spun ca momentele de tandrete prefer sa fie ceva mai putine si nu foarte lingusitoare. Asta nu inseamna ca nu-mi place sa citesc povestile altora si sa vad cum reactioneaza altii

  2. in ziua de azi nu prea mai scriem scrisori si nici romantismul nu mai de pe afara. Nici poezia nu mai e ce era. Ne mai scriem noi pe Whatsapp declaratii, dar majoritatea sunt luate cu copy-paste. Nu sunt eu genul foarte romantic, dar o astfel de scrisoare de dragoste tot mi-e ciuda ca nu am primit niciodata.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
produse de vară Life Care
3 produse de vară Life Care pentru picioare relaxate

Produse de vară Life Care pentru picioare îngrijite Mă bucur că am descoperit aceste 3 produse de vară Life Care...

Close