5 semne că ai nevoie de pantofi noi

16

Bucuria de a cumpăra pantofi noi

O pereche de pantofi noi este un motiv de bucurie pentru femei. Dar cred că este și pentru bărbați. Am observat tot mai mulți bărbați pasionați de modă. Ne cumpărăm încălțăminte nouă din diverse motive. Reduceri care nu trebuie ratate, o pereche care ne place la nebunie. Sau pur și simplu, din bucuria de a cumpăra ceva nou.

Shopping-ul este cea mai bună terapie. Te relaxezi, te plimbi prin magazine și admiri noutățile. Iar când găsești perechea perfectă, nu mai stai pe gânduri și o cumperi. Unii cumpără când sunt triști și deprimați. Eu fac cumpărături când sunt fericită și atunci fac cele mai bune alegeri.

5 semne că ai nevoie de pantofi noi

Pentru că prima impresie contează mult, trebuie să avem grijă la ținuta noastră. Un detaliu foarte important este încălțămintea. Calitatea și starea lor spune multe despre cel care o poartă. Eu sunt o împătimită a pantofilor și sunt atentă la acest detaliu și când e vorba de alții. Sunt surprinsă când ceilalți nu pun preț pe pantofii lor. Există multe semne că ai nevoie de o pereche nouă de pantofi, voi enumera doar 5.

 

  • și-au modificat forma

După multe purtări, pantofii își schimbă forma. E bine să renunțăm la ei deoarece ne pot afecta sănătatea piciorului. Cu ani în urmă, soțul meu avea o pereche de pantofi sport preferați. Nu renunța la ei chiar dacă talpa în interior avea mici denivelări. Din cauza lor, s-a ales cu bătături dureroase, de care a scăpat tare greu. De atunci, s-a învățat să își cumpere pantofi sport bărbați de la Deichmann.

  • schimbarea numărului la picior

Nu, nu avem toată viața aceeași mărime la picior. Numărul se schimbă în funcție de greutate, la femei în timpul sarcinii, mai ales. Așa că trebuie să ne achiziționăm pantofi cu mărimea potrivită. Nu e sănătos pentru picior, și nici confortabil să porți pantofi prea mari sau prea mici. Acesta a fost un bun motiv pentru a cumpăra botine damă de la Deichmann.

  • încălțăminte prea veche

Pantofii tăi sunt atât de vechi că nu îți amintești când și de unde au fost cumpărați. Nici nu se mai vede pe ei numele brandului. În plus, de la prea mult purtat și curățat, nu mai au formă, culoare, ținută. E clar, ai nevoie de o pereche nouă de pantofi.

  • aceeași pantofi la orice ținută

Nu mă înțelege greșit. E normal să ai o pereche de pantofi preferată. Și da, e normal ca o perche de pantofi să se asorteze la mai multe ținute. Însă nu e normal să porți aceeași pantofi indiferent de ținuta ta, eveniment, anotimp. Este momentul să cumperi pantofi noi pentru că e normal și sănătos să-i alternezi.

  • pantofi într-un singur stil

Piața ne oferă o mulțime de variante de pantofi. Chiar dacă ești reticent când e vorba de modele noi, încearcă și altceva. Vei fi surprins să constați că se pune accentul pe talpă pentru a fi comozi. Modelele noi sunt mai confortabile decât par. Și crede-mă, vei zâmbi când te vei încălța dimineața știind că pantofii noi sunt comozi, dar și trendy!

Tu cât de des obișnuiești să cumperi pantofi noi? Ai nevoie de motive întemeiate pentru o nouă achiziție sau o faci de plăcere?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

  1. cristina dragomir on

    cand mi se pune pana pe cate o pereche, greu mai renunt la ea. Nu pentru ca nu as avea si alti pantofi, ci asa, pur si simplu. Nu am multa incaltaminte, dar am cat sa fac fata oricarui stil, zic eu.

  2. Chiar daca e bine sa nu ne aglomeram casa, nici sa ne plafonam nu cred ca e ok. Schimbarile ne ajuta sa ne redefinim si sa scapam de ce e vechi si inutil. Chiar de curand mi-am luat ceva nou de incaltat.

  3. De obicei, prefer să dau mai mulți bani o dată pe niște pantofi de calitate ca să nu fie nevoie să îi schimb de mai multe ori. Însă, îmi fac și moftul de a cumpăra niște pantofi dacă îmi plac foarte tare.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
biscuiți Picnic RoStar
Prăjitură cu biscuiți Picnic RoStar

Prăjitură cu biscuiți Picnic RoStar - amintiri dragi În copilărie, îmi plăcea mult să fac prăjituri. Memoram cu ușurință rețetele...

Close