5 recomandări filme de weekend

18

Recomandări filme de weekend

În weekend, avem timp și pentru relaxare. Relaxarea înseamnă o carte bună sau un film bun. În timpul liber, prefer să citesc, dar uneori nevoie și de un film. În timpul timp, am văzut câteva filme bune. M-am gândit să scriu despre ele. Știu că lumea e în căutare de recomandări. Acest articol cred că e bine venit.

Deși sunt dezamăgită de calitatea filmelor în ultimul timp. Am fost bucuroasă să descopăr câteva chiar drăguțe. Iată ce titluri vă propun.

The Glass Castle  2017, dramă, biografie

recomandări filme de weekend

Un film despre drama unor copii cu părinți egoiști. O familie cu 4 copii, fără casă, fără venit. Filmul prezintă viața unei fetițe care vine dintr-o familie de neconformiști. Mama este o artistă excentrică, tatăl un alcoolic. Părinți care spulberă imaginația copiilor sperând să le distragă atenția de la sărăcie. Tatăl îi promite fetiței că îi va face o casă ca în povești.

Vă recomand să-l vedeți, dar să fiți pregătiți pentru o adevărată dramă. M-a șocat văzând că există părinți care se gândesc doar la ei, ignorând total confortul copiilor.

Happy Death Day 2017, horror, mister, thriller

recomandări filme de weekend

Un thriller amuzant, aș adăuga eu. Dacă ați văzut filmul, Ziua Cârtiței, acest film preia ideea. O adolescentă este ucisă, dar totuși a doua zi se trezește în același loc. Are posibilitatea de a-și găsi criminalul și de a face lucruri trăznite. Filmul nu e deloc obositor, nu e plictisitor. Chiar dacă unele scene se repetă, pentru deznodământ, filmul merită văzut.

The Foreigner 2017, acțiune, crimă, dramă

recomandări filme de weekend

O dramă în adevăratul sens al cuvântului. Quan Ngoc Minh (Jackie Chan) este un chinez care deține un mic restaurant în Anglia. Fiica lui este ucisă într-un act de terorism. Cere cu disperare ca ucigașii fiicei lui să fie găsiți. Oferă economiile sale poliției pentru a-i stimula. Este trimis acasă cu veșnica replică ”Vom avea noi grijă.” Când își dă seama că nimeni nu va face nimic, decide să facă el dreptate. Astfel află că un oficial guvernamental cu un trecut dubios cunoaște identitatea ucigașilor.

Victoria & Abdul 2017, dramă, biografie

recomandări filme de weekend

Un film drăguț, cu scene amuzante. Regina Victoria dezvoltă o prietenie mai ciudată cu un tânăr indian pe nume Abdul Karim. Abdul va participa la jubileul de aur al reginei Victoria. Tânărul este încântat să o cunoască pe regină. La început regina este sceptică, dar cu timpul între ei se leagă o prietenie. Regina Victoria vede o lume în schimbare din alte perspectivel.

The Other Man 2008, dramă, mister, thriller

recomandări filme de weekend

Povestea unui soț care află că soția sa îl înșelase. După moarta ei, descoperă un album cu poze pe laptop cu ea și amantul. Decide că vrea să-i cunoască amantul. Merge la Milano pentru a-l cunoaște. O poveste destul de tristă, dar cu actori de excepție, Laura Linney, Antonio Banderas, Liam Neeson.

Ați văzut aceste filme, ce părere aveți despre ele? Aveți ceva recomandări de filme bune pentru mine?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

18 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
lapte animal sau vegetal
Lapte animal sau vegetal? Alege cu argumente!

 Lapte animal sau vegetal? Alege cu argumente! Odată cu apariția alternativelor vegetale ale lactatelor clasice, au apărut și întrebările referitoare...

Close