5 produse de achiziționat din farmacii

16

Siguranța produselor de achiziționat din farmacii

Există produse de achiziționat din farmacii pentru că e mult mai sigur. Chiar dacă regăsim aceleași produse în diverse locuri, eu prefer farmacia. Indiferent că vorbim de cele fizice sau online, mie mi se pare mai safe. Produsele pe care le achiziționăm e important să fie ținute în condiții de siguranță. Mai important, mi se pare ca cineva să te poată și sfătui.

În farmacii, regăsim aproape tot ce avem nevoie pentru sănătatea noastră. Unele lucruri e bine să nu ne lipsească din casă. E bine să ne putem măsura temperatura sau tensiunea, la nevoie. Și ce bine e când din varietatea de tensiometre, cineva specializat te poate ajuta să iei decizia bună.

5 produse de achiziționat din farmacii

Unele farmacii sunt tare bine aprovizionate. Îmi place că unele optează și pentru produse variate, dar greu de găsit în alte locuri. În plus, pe bază de comandă îți pot aduce tot ce ai nevoie.

 • cosmetice variate

Cel mai des regăsite sunt dermato-cosmeticele sau cele de sezon. Apreciez că au oferte bune și pachete bine gândite. Când am nevoie de produse cu protecție solară, aleg să le achiziționez din farmacii. Sunt o fire nehotărâtă și am nevoie de cineva cu care să mă sfătuiesc. Și mă bucur când personalul amabil îmi dă informațiile necesare pentru a face alegerea mai ușoară.

Chiar și cosmetice de tratament putem găsi în farmacii. Produse pentru regenerarea părului, genelor sau sprâncenelor. Diverse produse pentru cosmetica și îngrijirea picioarelor, de la bătături până la unghii cu micoze sau călcâie uscate și crăpate. Și multe cosmetice naturale care nu trebuie să ne lipsească.

 • produse alimentare sănătoase

Dacă ai optat pentru un stil de viață sănătos, multe produse găsești în farmacii. Au standuri și rafturi întregi bine aprovizionate cu produse variate. Stil de viață sănătos, diete diverse sau probleme de alergii sau intolerență? Farmacia este locul unde vei găsi produsele necesare ție.

 • consumabile necesare

E bine să avem în casă, și mai nou, la îndemână, mănuși și măști de protecție. Dar să nu uităm de pansamente, tifon, spirt, rivanol. Ar fi bine să le avem în casă, nu să le cumpărăm când evenimentul nefericit s-a întâmplat.

 • produse de sezon

Vara, nu ar trebui să ne lipsească un spray de țânțari/diverse insecte. Primăvara să nu uităm de pastilele sau picăturile pentru alergii. Dacă ieșiți des la iarbă verde sau în spații verzi, e bine să aveți la voi brățara anticăpușe sau un dispozitiv de extragerea acestora.

O cremă mentolată dacă insectele obișnuiesc să vă înțepe sau să vă muște. Dar nu uita nici de un spray pentru tratarea arsurilor, mai ales dacă gătești mult sau organizezi un grătar.

 • produse specifice

Putem găsi în farmacii o mulțime de produse necesare, dar la care nici nu ne gândim. Eu mi-am rupt o unghie de la degetul de la picior și urma să plecăm la mare. Am  găsit un degetar impermeabil. A ajutat mult. După operația de mont la picior, tot în farmacie am găsit un dispozitiv menit să ajute degetul să revină la poziția bună. Produse necesare după operații sau pe durata spitalizării, saltea pentru escare, ciorapi medicinali compresivi, corsete și lenjerie.

Ce produse obișnuiești să cumperi din farmacii? Care consideri că sunt bine de achiziționat din farmacii?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

 1. Cele mai căutate produse de către mine sunt vitaminele și paatilutele pentru dureri menstruale. Însa vreau de mult sa iau și cosmetice din farmacii, îți dă un plus de încredere.

 2. Cel mai des cumpar medicamente, suplimente speciale, pasta de dinti sau alte produse ce tin de igiena orala si chiar produse cosmetice. Au o gama variata la farmacie!

 3. Eu nu prea cumpar din farmacii cosmetice. Prefer ca din farmacie sa cumpar doar pastile si cosmeticele propriu zise sa le comand online pentru ca am impresia ca sunt ceva mai ieftine

 4. Se intampla ca de multe ori sa gasesc oferte la produsele cosmetice pe care eu le folosesc in mod constant si asa ca le cumpar din farmacii la pret bun

 5. Cristina Dragomir on

  uite, de exemplu, spirt. Imi cumpar numai din farmacie, chiar daca in supermarketuri este mai ieftin. Nu prea mai am incredere, mai ales ca se simte, dupa miros, ca este o alta calitate cel mai ieftin.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
fond de ten Bobbi Brown
Dragoste la prima aplicare – fond de ten Bobbi Brown Notino

Cum m-am îndrăgostit de fond de ten Bobbi Brown Folosesc zi de zi, fond de ten, deci el trebuie să...

Close