4 lucruri care o să te convingă să îți cumperi sediul pentru firma ta

15

4 lucruri care o să te convingă să îți cumperi sediul pentru firma ta

Bănuiesc că nu ai ajuns aici din întâmplare, cel mai probabil te afli într-un impas și nu știi ce să faci. Să continui să îți închiriezi spațiul pentru sediul firmei tale sau să îl cumperi? Este o decizie destul de greu de luat, care necesită să iei în calcul toate posibilitățile. E bine în acest caz să încerci pe cât posibil să te documentezi cu privire la aceste două variante.

Fiecare dintre acestea vine sau nu cu un set de avantaje. Eu unul mizez pe ideea că ar fi bine ca înainte să citești argumentele aduse de mine, să încerci pe cât posibil să ceri și sfatul unui profesionist în domeniu. Acesta îți va da câteva detalii cu privire la modul în care evoluează piața imboliară, în ce merită să investești cu adevărat etc. În acest caz eu îți recomand să apelezi la consultațiile celor de la Compari Imobiliare. Sunt niște profesioniști adevărați când vine vorba de serviciile oferite clienților, dar și de modul în care comunică cu aceștia.

În plus, aceștia au și foarte multe oferte cu spatii de vanzare Cluj-Napoca. Dacă te vei hotărî să optezi pentru varianta cumpărării spațiilor, vei ști cu siguranță că ai putut să vizualizezi cele mai bune oferte existente la momentul acesta pe piață.

Dar hai să lăsăm incertitudinile la o parte și să aducem argumentele, cele patru care o să te convingă să îți cumperi sediul.

 1. Stabilitate

Știm cu toții cum stă treaba cu proprietarii, își pot schimba părerile de la o zi la alta. Azi poate să fie bine și mâine pot să zică că nu mai doresc să închirieze spațiul respectiv. Tu în acest fel o să stai în continuu într-o stare de confuzie. E bine, e rău – nimic nu e sigur.

 1. Preț fix

Proprietarii pot să fie foarte schimbători, la fel ca și prețurile pe care le practică. Te poți trezi cu chiria dublată peste noapte. Iar aici ai cam două variante, să spui că ți se pare ilegal ce face proprietaul și să te legi singur la cap cu un posibil proces sau să te muți, când nici bine nu ai reușit să te instalezi în noul sediu. Oricum ar fi, nu e un lucru tocmai bun.

Chiar și varianta ratelor făcute în bancă e mai bună, mai ales dacă optezi pentru una fixă, în funcție de cursul valutar curent.

 1. Investiție

Există posibilitatea ca afacerea ta să eșueze, asta se poate întâmpla oricând. E ceva absolut normal în cazul business-urilor. Dar sediul va fi al tău și vei avea oricând posibilitatea să îl vinzi. Și în așa fel îți vei putea recupera o parte din investitie. În schimb, în cazul chiriei nu ai cum să pomenești de așa ceva.

 1. Independență

Aceasta e o categorie mai altfel de independență. Când ai propriul tău sediu îți permiți să faci mai multe modificări decât în mod normal. Iar dacă lucrezi în industria creativă, acest lucru va reprezenta mai mult decât un simplu avantaj. Vei avea frâu liber la creativitate!

Uite cât de ușor poate fi, dacă ai grijă să pui totul în balanță. Ascultă-ți instinctul și totul va fi fi bine. Dar ai grijă să mai verifici și piața, să vezi în ce direcție merge. Accesează site-ul Compari Imobiliare pentru a te ține la curent cu toate noutățile din domeniul spații de vânzare Cluj-Napoca!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

 1. In primul rand vobim de chirie care este foarte mare. apoi, cand inchiriezi un spatiu, nu prea il pot moficia dupa bunul tau plac si dupa nevoile tale. astea sunt principalele motive pentru care mi se pare mai rentabil sa cumperi un spatiu in care sa iti amenajezi sediul firmei.

 2. Independența mi se pare cel mai important pas, parcă nimic nu se compară cu asta. De aceea și eu cred că a cumpăra un sediu, e mult mai ok decât să plătești chirie.

 3. Barascu Violeta Ramona on

  Eu intotdeauna apelez la profesionisti atunci cand vrea sa cumpar ceva, numai asa reusesc sa obtin pretul corect.

 4. Am optat si eu de fiecare data sa am propriul sediu si sa pot face oricate investitii vreau fara sa-mi fie teama ca fac inutil investitiile si ca oricand pot pierde tot

 5. Am avut si eu SRL pana in anul 2000 si plateam niste chirii enorme. Deci, daca poti , sfatul meu este sa iti cumperi spatiul. Acum sunt bugetar. Nu mi-e bine, dar dorm linistita pe perna.

Leave A Reply

Read previous post:
Non Dolor
Încearcă Non Dolor de la Ayurmed și durerea dispare!

Non Dolor de la Ayurmed pentru o viață fără dureri Non Dolor de la Ayurmed promite o viață fără dureri. Am...

Close