3 produse de vară Life Care pentru picioare relaxate

24

Produse de vară Life Care pentru picioare îngrijite

Mă bucur că am descoperit aceste 3 produse de vară Life Care pentru picioare. Vara, picioarele noastre au tendința de a se umfla. Nu mă deranjează atât aspectul fizic, cât disconfortul. Am încercat tot felul de trucuri, dar nimic nu a funcționat. Obșinuiam, seara, să îmi pun o pernă sub picioare. Însă nu este o poziție comodă și nu reușeam pentru timp îndelungat să stau așa.

Anul acesta, m-am decis să dau o șansă acestor trei produse. Și tare mă bucur că decizia mea a fost una benefică pentru picioarele mele. Două dintre ele se îngrijesc de picioarele mele seara, iar al treilea cred că îl voi lua cu mine în geantă.

produse de vară Life Care

3 produse de vară Life Care pentru picioare relaxate

Îmi place să am grijă de pielea mea, în special vara. Folosesc multe produse cosmetice benefice pielii. Însă nu am folosit niciodată produse destinate picioarelor. Și, în mod deosebit, picioarelor umflate. Vara, ne place să facem plimbări lungi. Iar când ajungem acasă, plini de energie, ne ia durerea de picioare. În acel moment, mă bucur cel mai mult că am aceste produse la îndemână. În câteva minute, senzația de disconfort dispare și suntem gata din nou de plimbare.

Iată ce produse Life Care trebuie să folosești pentru sănătatea picioarelor tale:

  • Crema de picioare pentru menținerea umidității pielii, cu uree și plante BIO Kräuter®

produse de vară Life Care

Această cremă de picioare pentru menținerea umidității pielii, cu uree și plante BIO Kräuter® stimulează circulația sangvină, dar și regenerarea epidermei. Are rolul de a dezinfecta și reduce inflamațiile, dar și grăbește procesul de cicatrizare.

Vara, transpirăm mai mult și pielea are tendința de a se usca excesiv. Pentru a evita formarea bătăturilor și a călcâielor crăpate, vă recomand să masați picioarele în fiecare seară cu această cremă. Mirosul este revigorant, crema se absoarbe rapid în piele.

  • Loțiune antibacteriană pentru picioare, cu plante BIO Kräuter®

produse de vară Life Care

Loțiune antibacteriană pentru picioare, cu plante BIO Kräuter®, un produs de avut în casă și de folosit cu regularitate. Această loțiune tonifică și împrospătează picioarele, oferă o senzație minunată de răcorire. Un bun ajutor pentru a înmuia bătăturile și pielea aspră a călcăielor. Grăbește procesul de regenerare și îți simți picioarele ușoare în doar câteva minute.

Chiar dacă zilele acestea de vară nu avem temperaturi foarte ridicate, e bine să ne îngrijim picioarele. Ideal este să prevenim, nu să tratăm. Având picioarele relaxate, ne vom bucura mai mult de vară.

  • Kräuter® Komfort Roll cu plante BIO

produse de vară Life Care

Kräuter® Komfort Roll cu plante BIO este acel produs de care te îndrăgostești de la prima aplicare. De câte ori ați simțit nevoia de răcorire instant a picioarelor, deși mai aveați mulți km de parcurs? Eu am avut această dorință în timpul lungilor plimbări din vacanța de vară. Ne place să vizităm orașe și explorarea e mult mai frumoasă pe jos. Dar ce faci când vrei să vezi mai mult, dar simți că picioarele nu mai pot? Faci o pauză și speri ca disconfortul să treacă. Ei bine, anul acesta, voi scoate din geantă acest roll și îmi voi continua plimbarea, nestingherită!

Folosește Kräuter® Komfort Roll cu plante BIO pentru senzația de picioare ușoare în cel mai scurt timp. Stimulează circulația datorită complexului unic din plante BIO. Ideal de luat în geantă fiind mic și ușor.

Părerea mea după folosirea acestor trei produse Life Care

M-am confruntat dintotdeauna cu senzația de picioare grele. Cel mai greu de îndurat era vara. Anul acesta am decis să fac câteva schimbări. Am un stil de viață sănătos, dar acum consum doar apă și în cantități recomandate greutății mele. Nu prea beam apă ca să nu mai rețin și să nu mi se mai umfle picioarele. Greșit, știu, acum am remediat și această problemă. Folosesc seară de seară aceste produse și plimbările lungi nu mai sunt o corvoadă pentru mine. Și după o zi lungă de umblat pe jos, mă bucur să ajung acasă și să îmi masez picioarele, după duș, cu aceste creme destinate îngrijirii picioarelor.

produse de vară Life Care

Tu cum ai grijă de picioarele tale, pe perioada verii? Te tentează să încerci aceste trei produse de vară Life Care pentru picioare fericite?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

24 Comments

  1. si sotul meu isi simte adesea picioarele grele si il dor dupa o zi de munca. El ea destula apa, dar are probleme cu circulatia si s-a si ingrasat destul de mult in ultima vreme. As incerca sa ii iau si lui niste produse pentru masaj, dar ma gandesc ca pana nu slabeste si nu rezolva cu circulatia s-ar putea sa nu il ajute cu mare lucru.

  2. Si eu folosesc produse pentru picioare, mai ales pe timpul verii cand simt nevoia de mai multa racorire si vreau sa incerc acest roll on cu plante bio de la Life Care.

  3. Mai folosesc uneori produse din DM (marca proprie, Balea) pentru îngrijirea picioarelor. Dar produsele de vară Life Care par să aibă foarte multe beneficii și merită o șansă.

  4. Si mie mi-ar prinde bine un astfel de rasfat dupa calatoriile lungi si obositoare 😍 Multumesc pentru sfaturi!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vitrină frigorifică
Cum alegem cea mai potrivită vitrină frigorifică?

Vitrină frigorifică - necesară pentru promovarea produselor O vitrină frigorifică te poate ajuta să vinzi mai ușor decât crezi. Clientul...

Close