10 motive pentru care ador să cumpăr pantofi frumoși

10

Pantofi frumoși – pasiunea femeilor

Sunt o mare iubitoare de pantofi. Nu cumpăr de nevoie. Cumpăr de drag, din pasiune pentru pantofi. Recunosc, dacă văd în vitrină o pereche de pantofi minunați, nu pot pleca fără ei. Iubesc atât de mult pantofii încât aș putea vorbi despre ei la nesfârșit.  Nu cunosc nicio femeie care să nu adore pantofii. Nu am avut niciodată curajul de a număra pantofii mei. Soțul spune că am prea multe perechi. Eu îi dau dreptate. Dar asta nu mă poate opri din shopping de pantofi frumoși.

pantofi frumoși

10 motive pentru care ador să cumpăr pantofi frumoși

Soțul mă întreabă mereu de ce cumpăr pantofi. Găsesc de fiecare dată o explicație când ajung acasă cu o nouă pereche. Iată câteva motive cu care mă justific:

1.Pantofii sunt sexy

Simplu de tot! O nouă pereche de pantofi te face să te simți minunat. O singură vizită în acest magazin și sigur vei găsi perechea potrivită pentru tine.

2.Reprezintă cadoul perfect pentru prietena ta

Găsești o pereche de pantofi superbi ca aceștia. Datorită entuziasmului, nu sesizezi că nu chiar mărimea ta. Îi cumperi și ajungi să nu îi poți purta. Fiind impecabili și mărimea prietenei tale, îi faci cadou. Ea se va bucura de cadou. Tu vei avea un nou pretext să cumperi pantofi.

3.Nu există număr maxim de pantofi admiși

Nimeni are dreptul să-ți spună că ai prea multe perechi de pantofi. Întotdeauna ai nevoie de o pereche nouă. Acea nuanță de albastru îți lipsește. Trebuie să o ai.

pantofi frumoși

4.Poți să returnezi ce nu ți se potrivește

Există branduri care acceptă schimb de model și după 360 de zile. Lucru care mi se pare ”wow”. Se întâmplă să cumperi un model, dar să nu fii pe deplin mulțumit. El poate fi returnat în 30 de zile sau schimbat după 360 de zile.

5.Poți avea încredere în pantofi

Ei te ascultă și te înțeleg. Nu îți vor trăda secretele. Nu te vor lăsa la greu. Și cel mai important, nu se plâng niciodată de nimic.

6.O pereche pentru fiecare ocazie

Nu îmi place monotonia. Nici în viața de zi cu zi, nici în vestimentație. Încerc să port la fiecare eveniment o ținută nouă și o pereche de pantofi potriviți noi.

7.Pantofii frumoși te ajută să primești complimente

O ținută deosebită te ajută să ieși în evidență. Purtând pantofii potriviți vei atrage atenția tuturor. Ei nu vor ezita să te complimenteze. Și să fim serioși, cui nu îi place să fie admirat?

8.Pantofii nu te judecă

Grasă, slabă, înaltă sau scundă, pantofii sunt alături de tine. Ba chiar te vor ajuta să te simți mai bine în pielea ta.

9.Pantofii noi îți dau o stare de bine

După achiziționarea unei noi perechi de pantofi, te simți în al nouălea cer. Nimic nu te poate supăra. Uiți de griji. Ai o stare de fericire.

10. De ce nu încă o pereche de pantofi?

Și până la urmă, cine se supără dacă eu îmi cumpăr (încă) o pereche de pantofi? Pe cine deranjez?

pantofi frumoși

Fiecare cu pasiunea lui, eu cu pantofii

Sunt o fire înțelegătoare. Îi accept pe cei din jur cu pasiunile și viciile lor. Pasiunea mea cea mai mare o reprezintă pantofii. Merit să fiu înțeleasă și acceptată.

Voi ce pasiuni aveți? Aveți și voi pasiunea pentru pantofi noi? Ce motive aveți când cumpărați o nouă pereche de pantofi?

Foto Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

10 Comments

  1. Si mie imi plac pantofii. Am cateva perechi,insa de cand s-a marit Ante acum ii cumpar mai multe ei. Ii place s le schimbe, sa aibe diferite modele, culori…seamana cu mami 😀

  2. :)) Mi-a placut punctul 8. Da, pantofii nu te judeca. Te accepta asa cum esti :p
    Ideea e sa ii suporti tu pe ei pentru ca uite, eu nu mai pot purta pantofi cu toc. Ma obosesc 🙁

  3. Am trecut de perioada cand imi cumparam pantofi doar de dragul lor. Nu spun cat de mult imi plac acum, cand ai de unde alege dar din pacate, nu mai pot purta orice si cumpar doar ce imi vine comod si sa ma avantajeze cat de cat. AS da faliment daca as mai putea sa port orice inaltime, etc.

  4. Si eu sunt o mare iubitoare de pantofi sau mai bine zis de incaltaminte in general. Am foarte multe perechi si cu toate astea am o pereche pe care-i folosesc aproape zilnic. La fel se intampla si in cazul posetelor

  5. de pasiunea asta m-a ferit Dumnezeu. Nu ca nu mi-ar placea pantofii frumosi, ci pentru ca nu poftesc prea des la ei. In general imi cumpar maxim 3-4 perechi de incaltaminte intr-un an si am grija sa mizez si atunci pe reduceri si pe produse pe care sa le pot purta la mai multe tinute.

Leave A Reply

Read previous post:
alege electrocasnice
Alege electrocasnice prin comparație

Cum poți alege electrocasnice? Alege electrocasnice pentru o viață. Eu pe principiul acesta am mers. Nu este ușor să alegi...

Close